6. Gün embriyosu olup Transferin 6. Günü kanda pozitif olan varmı

Arkadaşlar merhaba 5. Gun taze transfer oldum bugun 9. Gunum transfer gunuyle birlikte. kan testi yaptirdim 7.2 cikti normal kaset testtede silik çizgi görüyorum sizce pozitif mi cok heyecanliyim
Bir kaç gün sonra tekrar test yaptır benimde transfer günüm hariç bugün 5 günüm idrar yaptım negatif 😩 Cmrtsi kan vericem 7.2 hamilelik var demek oluyor fakat iki gün sonra tekrar kan ver yükselmiş mi bak umarım benimde erken diye negatif çıkmıştır darısı başıma

Bir kaç gün sonra tekrar test yaptır benimde transfer günüm hariç bugün 5 günüm idrar yaptım negatif 😩 Cmrtsi kan vericem 7.2 hamilelik var demek oluyor fakat iki gün sonra tekrar kan ver yükselmiş mi bak umarım benimde erken diye negatif çıkmıştır darısı başıma
5.gun biraz erken test yapmissin canim umudunu kaybetme ben de dusunmemeye calisiyorm inşallah pozitifleri görürüz 🙏🙏🥰🥰

Amin canım bugün transfer günü saymazsak beşinci gün olacak idrar testi yaptım negatif inşallah erken diye negatiftir😔
Bende öyle yapmıştım😅soylemedım esıme ama negatiftı benımde 🤭

Merhaba kızlar 26 kasımda 6.gün embriyosu transfer edildi cuma günü test yaptırmak istiyorum forumda okuduğuma göre 6. Gün embriyoları transferin 7 gününde kana karışmış oluyormuş aranızda 6. Gün embriyo transferi olup transferden sonra 6. gün yada 7 .gün test yaptırıp pozitif olan varmı yada 6 . Gün test yaptırıp negatif olan daha sonra pozitif çıkan varmı şimdiden teşekkürler
ben de 26 Kasım’da transfer oldum, hiç bir belirti yok 🥹

Back
X