- 20 Eylül 2020
- 113
- 64
- 48
- 42
- Konu Sahibi Meryemhusna
-
Sorma bu bekleme işleri zor sevindim adına darısı başıma6. Gun embriyom. Ben 9. Gün erken gebelik testi yaptirmistim. Belirgin çizgi çıktı.
Tabi o güne kadar zor bekledim.
İnşallah benimde pozitif olur cuma günü 6 gün zaten okuduğum kadarıyla 5 ve 6 gün embriyoları en geç 7 günde kana karışmış oluyormuş genelde5. Gün embriyosuydu 6. Gün kan vermiştim pozitifi gördük
İnşallah benimde pozitif olur cuma günü 6 gün zaten okuduğum kadarıyla 5 ve 6 gün embriyoları en geç 7 günde kana karışmış oluyormuş
Amin canımSorma bu bekleme işleri zor sevindim adına darısı başıma
5. Gün embriyosuydu 6. Gün kan vermiştim pozitifi
bende şu an hiçbir belirtide yok ne düşüneceğimide kestiremiyorum sende belirti oldumu bu altı gün içinde tutunmayla ilgili5. Gün embriyosuydu 6. Gün kan vermiştim pozitifi gördük
Peki tutunma belirtileri oldumu sende bende hiçbirşey yok ne ağrı ne batma şaşırtıcı derecede iyiyim hiçbir belirti yok acaba tutunmadımı diye aklımada gelmiyor değilAmin canım
Yani çok bir şey anlamadım. Bazı kişilerde kasık batması, adet ağrısı gibi agri olmuş ama bende olmadı. Kan testi verinceye kadar kesin konuşmadım.Peki tutunma belirtileri oldumu sende bende hiçbirşey yok ne ağrı ne batma şaşırtıcı derecede iyiyim hiçbir belirti yok acaba tutunmadımı diye aklımada gelmiyor değil
Hadi ınsallah benimde umudum çok cuma mutlu haber alırım diye bekliyorumYani çok bir şey anlamadım. Bazı kişilerde kasık batması, adet ağrısı gibi agri olmuş ama bende olmadı. Kan testi verinceye kadar kesin konuşmadım.
Çok sevindim sağlıkla kucağına al bende cuma 6. Gün olacak cuma yada cumartesi vericem test6.gün embriyosu 7.gün idrar testinde pozitif çıktı
Kucagımda çok sükürÇok sevindim sağlıkla kucağına al bende cuma 6. Gün olacak cuma yada cumartesi vericem test
Çok sevindim darısı başımaKucagımda çok sükürRabbim hayırlı haberler duyursun
İnşallah sizinki de tutunmuştur sağlıkla kucağınıza alın. Belirti aramayın çünkü herkeste farklı oluuor hiç belirtim yok diye ağlayarak test vermeye giden arkadaşlarım pozitifle geldi. Güzel haberler alırsınız inşallahİnşallah benimde pozitif olur cuma günü 6 gün zaten okuduğum kadarıyla 5 ve 6 gün embriyoları en geç 7 günde kana karışmış oluyormuş genelde
Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım negatifİnşallah sizinki de tutunmuştur sağlıkla kucağınıza alın. Belirti aramayın çünkü herkeste farklı oluuor hiç belirtim yok diye ağlayarak test vermeye giden arkadaşlarım pozitifle geldi. Güzel haberler alırsınız inşallah
6. Gün emrıyosu 8. Gün kan verdim 178 çıkmıştıMerhaba kızlar 26 kasımda 6.gün embriyosu transfer edildi cuma günü test yaptırmak istiyorum forumda okuduğuma göre 6. Gün embriyoları transferin 7 gününde kana karışmış oluyormuş aranızda 6. Gün embriyo transferi olup transferden sonra 6. gün yada 7 .gün test yaptırıp pozitif olan varmı yada 6 . Gün test yaptırıp negatif olan daha sonra pozitif çıkan varmı şimdiden teşekkürler
Amin canım bugün transfer günü saymazsak beşinci gün olacak idrar testi yaptım negatif inşallah erken diye negatiftir6. Gün emrıyosu 8. Gün kan verdim 178 çıkmıştıdarısı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?