6. Gün embriyosu olup Transferin 6. Günü kanda pozitif olan varmı

Meryemhusna

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
113
64
48
42
Merhaba kızlar 26 kasımda 6.gün embriyosu transfer edildi cuma günü test yaptırmak istiyorum forumda okuduğuma göre 6. Gün embriyoları transferin 7 gününde kana karışmış oluyormuş aranızda 6. Gün embriyo transferi olup transferden sonra 6. gün yada 7 .gün test yaptırıp pozitif olan varmı yada 6 . Gün test yaptırıp negatif olan daha sonra pozitif çıkan varmı şimdiden teşekkürler

6. Gun embriyom. Ben 9. Gün erken gebelik testi yaptirmistim. Belirgin çizgi çıktı.
Tabi o güne kadar zor bekledim.

Peki tutunma belirtileri oldumu sende bende hiçbirşey yok ne ağrı ne batma şaşırtıcı derecede iyiyim hiçbir belirti yok acaba tutunmadımı diye aklımada gelmiyor değil
Yani çok bir şey anlamadım. Bazı kişilerde kasık batması, adet ağrısı gibi agri olmuş ama bende olmadı. Kan testi verinceye kadar kesin konuşmadım.

İnşallah benimde pozitif olur cuma günü 6 gün zaten okuduğum kadarıyla 5 ve 6 gün embriyoları en geç 7 günde kana karışmış oluyormuş genelde
İnşallah sizinki de tutunmuştur sağlıkla kucağınıza alın. Belirti aramayın çünkü herkeste farklı oluuor hiç belirtim yok diye ağlayarak test vermeye giden arkadaşlarım pozitifle geldi. Güzel haberler alırsınız inşallah

Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif transfer günü hariç beşinci gün moralimi bozmuyorum ama insan takılıyor umarım erken diye negatiftir

6. Gün emrıyosu 8. Gün kan verdim 178 çıkmıştı darısı size

Arkadaşlar merhaba 5. Gun taze transfer oldum bugun 9. Gunum transfer gunuyle birlikte. kan testi yaptirdim 7.2 cikti normal kaset testtede silik çizgi görüyorum sizce pozitif mi cok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…