- Konu Sahibi dejavu_one
sanırım öyle canım benimde embriyolar kaliteli görünüyordu 1. kalite idiler 22 yumurtadan 18 tanesi döllendi.5 tane ayırıp 1 ini transfer ettiler.doktora dedim 2 tane koyulsun diye illa bitane koydu.o da tutmadı.çevremde alkol kullanan sigara içenlerin tuttu yada hamile kaldılar.benim doktorum 80 kg mu 180 kg gibi gösterdi bana benim moralimi bozdu. ohss olmama rağmen ertelemedi transferimi.dondurulmuşlarım olmasa tekrar gitmem.kiloyu sorun etmeyen diğer bi doktora gitti arkadaşım doktorun motivasyonu ile 2 tane embriyo transfer edilmiş ve şuan hamile.Canım senin de 5.günde mi donduruldu. Bu olay merkezden merkeze değişiyor çoğu yrr risk almıyor labaratuar ortamında 5.günü göremeyebilir diye 3.günü donduruluyor çözülüp konuyor rahim ortamı daha iyi diye ama eğer çok embriyo varsa ve 3.gün kaliteleri yüksekse 5.güne bekleniyor ancak bizim durum farklı. Benim 4 tane embriyom vardı normalde 3.gün donacaktı ama 3.güne göre gelişimleri yavaştı dr bu şekilde şansın az 5.güne bekletcem blast olup tam gelişirse dondurcam dedi yavaş olduğu için 6.gün blast oldu tam gelişti ve donduruldu