AH AH ist. olmasaydım!keşke orada olabilseydim ama çok güzelsiniz ya muhteşem süper ötesi herkes,bir dahaki buluşmaya kesinlikle gelmek istiyorum çok istiyorum hemde bu karede bende olmak senağlama
cok guzel gorunuyorsunuz :)) bır dahakıne kesın gelıcem kaydirigubbakcemile2
hepiniz çok güzelsiniz ben gelemediğim için çok üzüldüm güneş arkadaşım çok hoş görünüyorsun hepinizi öpüyorum pinky çok güzelmişsin canım tabiki hepiniz öpüyorum inş birdahakine gelebilirim
canım ablacım utandırıyorsun beni teşekkür ederim :kedi: kulaklarını çınlattık valla bir güzel sen gelmezsen güneş ablayla biz sana gelicez vallaa kaydirigubbakcemile3
evett benim de kendimle barışık olmadığım günler bunlar, ondan oluyo a.s
yok canım cidden insanlık hali olabilir bulunmasını istemediğiniz bir foto varsa kaldırabilirim isterseniz içinizi rahatlatmak için sormak istedim..gönlünüz kırılsın istemem canlarım... yerimseniben
yok canımcım sen rahat ol ne kaydirigubbakcemile5 bende şu durumda mesaj sayımın azlığının azizliğine uğruyorum yoksa dedğim gibi burda gereksiz olduu ben şimdi bi koşu gidiyim ne olay varsa yorum yapimmm bu gece delikafadulden sizle rahat rahat özelden yazışırız sırnaşık şey
evt ya yengecburcu varlıgıyla onurlandırdı bızı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?