6 aylık hamileyim ama duygularım karmakarışık

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
kızlar herşeyden önce mrb bende sizinle bir sorunumu paylaşmak istedim konuyu kısaca özetliyim ben 6 aylık hamileyim eşimle çok iyi anlaşırız bana karşı ilgilidir ama bundan bir ay önce ikimizde evliliğimizle ilgili büyük bir sınavdan geçtik.
2,5 yıllık evliyiz Allah'a şükür maddi hiçbir problemimiz yok eşim maddi ve manevi sorumluluk sahibi biridir. birbirimize ilkgünki gibi aşkla bakarız ee sorun nerde diceksiniz. ben hamile kaldığımı öğrendiğimde eşim beni çok şaşrttı önce bir sevinç gösterisinde bulunup sonrada beklediğim gibi ilgilenmedi benimle. gebeliğimin 3. ayında eşim biranda değişmeye başladı gün içinde aramaz ve bebekle hiç ilgilenmez oldu bende sinirleniyordum nasıl bir anda bukadar değişebiliyosun bir problemmi var diyorum yok diyor senin hormonların değişiyor aşkım fazla alınganlık yapıyosun diyor. bu 2 ay sürdü benim 5. ayımda biz değişiklik olsun diye şehir dışına çıkmaya karar verdik ve gittiğimiz şehirde akşam yemek yerken Alkolde almak istedi oteldeydik sorun olmaz diye birazda abarttı odamıza çıktık ve o haliyle sızdı telefonuna bir msj geldi rus bir bayandan tabi ben şokkkkkkk sonra aradı bu kız eşimle görüşmek istediğini bende ben onun eşiyim siz kimsiniz dediğimde pardon rahatsız etmek istyemedim yanlış anlamayın lütfen dedi çat pat türkçesiyle ve kapattı sabaha kadar uyumamıştım eşime sabah hemen sordum bana üniv. mektup arkadaşımdı yanlış anlıyacağın bir durum yok dedi. kavga ettik boşanma noktasına geldik sonra barıştık.... şimdi 6 aylık hamileyim ve şuan eşim işi gereği şehirdışında dün gitti bugün gelicek ama ben hep tedirginim. bizi bir görseniz çok güzel bir çiftiz evde sarılmadan oturmayız zaten bu olaydan sonrada ve bebek kızımız tekme atmaya başladıktan sonrada ona karşıda haddinden fazla ilgili akşam yatana kadar onunla konuşuyor göbeğimi öpüyor sürekli tabi bu tavırları benide mutlu ediyor ama güven eksikliğinden dolayı şuan bile içim kıpır kıpır defalarca aradı gittiği yerin telefonundanda aradı ama hamileyim diyemi bilmiyorum içim hiç rahat değil düşünüp bebeğimede zarar vermek istemiyorum tam olarak o dönemde aldatıldımmı onuda bilmiyorum havada kaldı biraz belkide beni huzursuz eden olay bu ona hiç belli etmiyorum eskisi gibi davranıyorum ama içimde bir kırgınlık ve soğuklukta var... kızlar neyapmalıyım sizce nedüşünmeliyim....

valla canım ne dicegimi bilemedim....
inşallah gecer bu durum ... kendimi koydum yerimede bende sen gibi olurdum .....
allahım şaşırtmasın kimsenin eşini ve yıkılmasın güzelim kurulan yuvanız.....
sende kendini üzme nolur bebegini düşün.....

Son düzenleme:
valla canım ne dicegimi bilemedim....
inşallah gecer bu durum ... kendimi koydum yerimede bende sen gibi olurdum .....
allahım şaşırtmasın kimsenin eşini ve yıkılmasın güzelim kurulan yuvanız.....
sende kendini üzme nolur bebegini düşün.....

elimde değil ona birşey belli etmeden bunları yaşıyorum işte.... bu hepmi böyle gidecek benim güvenim geri gelmezmi offfff

elimde değil ona birşey belli etmeden bunları yaşıyorum işte.... bu hepmi böyle gidecek benim güvenim geri gelmezmi offfff

bence biraz zamana ihtiyacın var canım hem bak eşin seninle suanda çok iyi sekilde ilgileniyomus yaa daha bi baska sekilde sert çıkıp iyice bozulsaydı aranız dua et tatlım benim benimde dualarım sizinle....

Canım ilk etapta erkekler hemen adapte olamıyor ebeveyn olacakları düşüncesine, onlar da stresli bi dönemden geçiyorlar.. e biz hamileler de hassasız, belki önceden farketmeyeceğimiz şeyleri şimdi sorun yapıyoruz.. yani hamileliğinin ilk dönemlerinde sana eşinin değişmiş gibi gelmesi normal bence.. bende de az da olsa öyle bi his uyandı..
Gece yarısı bi kadından mesaj gelmesi, ardından telefon.. bunlar güven sarsan durumlar evet ama şu an sanıyorum eşin, senin kendisine güvenmediğinin farkında ve bunu düzeltmek için çabalıyor.. bu çok güzel.. o gece senin kafanda hep bi soru işareti olarak kalacaktır ama konuyu gündeme getirip tekrar stres yaşamaya gerek yok.. eşin senin yanında, seni seviyor, güvenini kazanmak ve huzurunuzu korumak için uğraşıyor.. gerisi önemli canım, üzme kendini boş yere..

Mektup arkadaşı mı?
Allah Allah!
Neyse...
Güveninizin yerine geri gelmesi için eşinizin çabalaması gerek!
Size gerçekten ihanet etmediğini/etmeyeceğini tavırlarıyla,hareketleriyle hissettirmeli..
Yaşadıklarınız kolay değil,mutlaka telafi etmeli bence..
Bebeğinizi sağlıkla,huzurla kucağınıza almanızı dilerim..

Canım ilk etapta erkekler hemen adapte olamıyor ebeveyn olacakları düşüncesine, onlar da stresli bi dönemden geçiyorlar.. e biz hamileler de hassasız, belki önceden farketmeyeceğimiz şeyleri şimdi sorun yapıyoruz.. yani hamileliğinin ilk dönemlerinde sana eşinin değişmiş gibi gelmesi normal bence.. bende de az da olsa öyle bi his uyandı..
Gece yarısı bi kadından mesaj gelmesi, ardından telefon.. bunlar güven sarsan durumlar evet ama şu an sanıyorum eşin, senin kendisine güvenmediğinin farkında ve bunu düzeltmek için çabalıyor.. bu çok güzel.. o gece senin kafanda hep bi soru işareti olarak kalacaktır ama konuyu gündeme getirip tekrar stres yaşamaya gerek yok.. eşin senin yanında, seni seviyor, güvenini kazanmak ve huzurunuzu korumak için uğraşıyor.. gerisi önemli canım, üzme kendini boş yere..

çabalamasa zaten bu evlilik yürümez canım ama insanız işte duygularımıza genvuramıyoruz malesef hamileyken böyle bir tecrübe yaşamakta enkötüsü zaten... kimseyede anlatamıyorsunuz budurumu eee bu sefer uğraş nehir uğraş bakalım :(((

Mektup arkadaşı mı?
Allah Allah!
Neyse...
Güveninizin yerine geri gelmesi için eşinizin çabalaması gerek!
Size gerçekten ihanet etmediğini/etmeyeceğini tavırlarıyla,hareketleriyle hissettirmeli..
Yaşadıklarınız kolay değil,mutlaka telafi etmeli bence..
Bebeğinizi sağlıkla,huzurla kucağınıza almanızı dilerim..

evet canım mektup arkadaşı bekarken ünv. olan birşey... o haddinden fazla çabalıyor bende hiçbişey belli etmiyorum ama dediğim gibi o günden sonra ilkdefa şehirdışına çıktı ve bende saçmasapan duygulara kapıldım :((

evet canım mektup arkadaşı bekarken ünv. olan birşey... o haddinden fazla çabalıyor bende hiçbişey belli etmiyorum ama dediğim gibi o günden sonra ilkdefa şehirdışına çıktı ve bende saçmasapan duygulara kapıldım :((

Zamanla umarım herşey yoluna girer..:16:
Şu anki hislerinizde yerden göğe haklısınız..
Eşiniz de çabalamaya devam etsin, sizi de bebişi de üzmesin!!!:20:

çabalamasa zaten bu evlilik yürümez canım ama insanız işte duygularımıza genvuramıyoruz malesef hamileyken böyle bir tecrübe yaşamakta enkötüsü zaten... kimseyede anlatamıyorsunuz budurumu eee bu sefer uğraş nehir uğraş bakalım :(((

hayırlısıyla sağ salim bebişi kucağına al da canım, şu hamileliğin kötü psikolojisi de son bulsun her şey yoluna girecek.. daha 3 ay var şimdiden böyle üzersen kendini, o günler geçmek bilmez..

daha 3 ayım var biliyorum içimdede koskoca bir boşluk bi bilsem aldatıldımmı aldatılmadımmı belki rahatlarım ama konuyu kapattık açamam şimdi tekrar... temcit pilavı gibi ısıtıp önüne sürmek istemiyorum ama merakta ediyorum napıyım aldatıldımmı acaba :((
şu durumuma bakın sevgili kocam işinde gücünde bende evde aldatıldımmı aldatılmadımmı diye düşünüyorum... eminim bu birçok bayan için geçerlidir ama demeden edemiyorum benim gibi bir bayana yaptıysa dahada bişey demem.... kırarım kafasını giderim :(((

Yaşadıklarını normal zamanda belki daha sağlıklı karşılayabilirdin

ama hamilesin...ve hormonlar...

Bence uzatma geçmişi unut,şimdi ki duruma bak.

Unutma ki çekirke 1 sıçrar, 2 sıçrar,3.'de yakalanır...

Vakti geldiğinde eğerki aldatılıyorsan öğrenirsin

sen şimdiki duruma göre yaşa zamana bırak

O bizlere herşeyi gösteriyor.içini ferah tut

Bebeğini sağlıcakla kucağına alman dileğimle...

Yaşadıklarını normal zamanda belki daha sağlıklı karşılayabilirdin

ama hamilesin...ve hormonlar...

Bence uzatma geçmişi unut,şimdi ki duruma bak.

Unutma ki çekirke 1 sıçrar, 2 sıçrar,3.'de yakalanır...

Vakti geldiğinde eğerki aldatılıyorsan öğrenirsin

sen şimdiki duruma göre yaşa zamana bırak

O bizlere herşeyi gösteriyor.içini ferah tut

Bebeğini sağlıcakla kucağına alman dileğimle...

bende daha rahat olmaya çalışıyorum ama işte olmuyor ilk defa şehir dışına çıktı o olaydan sonra ee tabi bende böyle düşüncelere gömüldüm bu akşamö gelicek ona hiçbişey yokmuş gibi davranıyorum zaten sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi ama diyorumki bu tavrım doğrumu böylemi dvm etsem yoksa konuyu içimi rahatlatmak için birkere dahamı açsam emin olmak adına :((

daha 3 ayım var biliyorum içimdede koskoca bir boşluk bi bilsem aldatıldımmı aldatılmadımmı belki rahatlarım ama konuyu kapattık açamam şimdi tekrar... temcit pilavı gibi ısıtıp önüne sürmek istemiyorum ama merakta ediyorum napıyım aldatıldımmı acaba :((
şu durumuma bakın sevgili kocam işinde gücünde bende evde aldatıldımmı aldatılmadımmı diye düşünüyorum... eminim bu birçok bayan için geçerlidir ama demeden edemiyorum benim gibi bir bayana yaptıysa dahada bişey demem.... kırarım kafasını giderim :(((

şimdi gerçeği öğrenmek için hiç de uygun bi zaman değil.. ya aldatıldığını öğrenirsen nolcak, kim böle bişeyi öğrenip rahatlar ki ! bi de bebişin karnında, ne kadar üzülür o da.. Brownim haklı, çekirge illa ki bigün bi yerde yakalanır.. ama belki de eşin masum, doğru söylüyor, bilemezsin, emin olamazsın.. öğrenmenin tek yolu zamana bırakmak.. bi kere yapan bunu er geç tekrarlar, sen de bi şekilde öğrenir o zaman düşünürsün ne yapacağını.. şimdi bebişine odaklan, ona ii bak.. inşallah herşey gönlünce olur canım..

bende daha rahat olmaya çalışıyorum ama işte olmuyor ilk defa şehir dışına çıktı o olaydan sonra ee tabi bende böyle düşüncelere gömüldüm bu akşamö gelicek ona hiçbişey yokmuş gibi davranıyorum zaten sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi ama diyorumki bu tavrım doğrumu böylemi dvm etsem yoksa konuyu içimi rahatlatmak için birkere dahamı açsam emin olmak adına :((

Konuyu birdaha eşine açtın diyelim.

Eşin ''evet karıcım aslında seni ozaman aldattım ama inanki şimdi hayatımda yok '' mu diyecek?

Tabii ki hayır!Aksine seni suçlayacak,takıntılı olduğunu çok konuştuğunu hamile olduğunu

hormonlarının seni değiştirdiğini vs.bunları söyleyecek...

Ben herzaman herşeyi öğrenme taraftarı değilim,bazen bazı şeyleri bilmemek daha iyi.

Bu konuyu kendi içinde çözmediğin sürece bu mutsuzluğunun geçmesi mümkün değil.

Eşimle çöze bilirim bana doğruları söyler diyorsan konuş ama bence yanlış taktik.

Kimse ben seni aldattım demez.

Halbuki kendi içinde bunu öğütsen,başarabilsen ve zamana bıraksan herşeyin

önüne geldiğini göreceksin...

Seni anlaya biliyorum bir kadın olarak sürekli aldatılıyormuyum diye düşünmek delirtici

Ama yine herşey sende bitiyor arkadaşım,bu şekilde eline geçen sadece mutsuzluk!

Son düzenleme:
Konuyu birdaha eşine açtın diyelim.

Eşin ''evet karıcım aslında seni ozaman aldattım ama inanki şimdi hayatımda yok '' mu diyecek?

Tabii ki hayır!Aksine seni suçlayacak,takıntılı olduğunu çok konuştuğunu hamile olduğunu

hormonlarının seni değiştirdiğini vs.bunları söyleyecek...

Ben herzaman herşeyi öğrenme taraftarı değilim,bazen bazı şeyleri bilmemek daha iyi.

Bu konuyu kendi içinde çözmediğin sürece bu mutsuzluğunun geçmesi mümkün değil.

Eşimle çöze bilirim bana doğruları söyler diyorsan konuş ama bence yanlış taktik.

Kimse ben seni aldattım demez.

Halbuki kendi içinde bunu öğütsen,başarabilsen ve zamana bıraksan herşeyin

önüne geldiğini göreceksin...

Seni anlaya biliyorum bir kadın olarak sürekli aldatılıyormuyum diye düşünmek delirtici

Ama yine herşey sende bitiyor arkadaşım,bu şekilde eline geçen sadece mutsuzluk!

nebiliyim ya aslında bende biliyorum konuşursam ikimizde mutsuz olucaz şuan çok mutluyuz ama oda benim hiçbişey olmamış gibi davranmamdan kaynaklanıyor...

çok güzel bir hamilelik dönemi, mutlu bir yuva dilerim sana. bence de olanı unutmaya çalış. kendi bakımına odaklan. ama sadece bebeğe değil. giyimine dikkat et, bakımlı ol. hamileyim deyip salma kendini. sadece hamile değil senin hala bir kadın olduğunu görmeli eşin.işveni cilveni yap yani:)

çok güzel bir hamilelik dönemi, mutlu bir yuva dilerim sana. bence de olanı unutmaya çalış. kendi bakımına odaklan. ama sadece bebeğe değil. giyimine dikkat et, bakımlı ol. hamileyim deyip salma kendini. sadece hamile değil senin hala bir kadın olduğunu görmeli eşin.işveni cilveni yap yani:)

öncelikle yorumun için tşk ederim iyi dileklerin için saol ben zaten bakımlıyımdır evde bile pijamalarla dolaşmam kendime özen gösteririm eşime karşıda ilgiliyimdir. umarım bunlara rahmen oda benim gerçekten kıymetimi biliyodur...

Back
X