6 AYLIK EVLİYİM VE BİTMİYOR

Butterfly_pink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
21
23
3
35
Her sorunum olduğun da birşeyler yazmasamda muhakkak arıyor ve sizin yazdıklarınıza göre şekilleniyorum. Fikir sahibi oluyorum ne mutlu size iyiki varsiniz. 6 Aylık evliyim ilişki sonrası yanma ve durduk yere karın şişkinliği nedeni ile doktora gittim. Dahiliye ultrason derken hiç birşey çıkmadı şükür. Daha sonra kadın hastalıklarına gittim ve serüven başladı 6 aylık evli olmama rağmen smear testi yaptırdım ASC-H(HSIL DIŞLANAMAYAN ATİPİK SKUAMÖZ HÜCRELER) Tanı (ICD 0 (Histolojik) yazısı ile karşılaştım . Doktor temiz olmadığını söyledi 7 günlük fitil verdi onu kullandım adet sonrası tekrar gidip smear verdim. Bu sonuçta da LSIL (DÜŞÜK DERECELİ SKUAMÖZ İNTRAEPİTELYAL LEZYON ) Tanı (ICD-O) Histolojik olarak çıktı. Vajina dokumun bozulduğu için tekrar fitil verdi. Doktor diğer sonuca göre daha iyi olduğunu ama tam net olması için KOLPOSKOPİ yapılması gerektiğini söyledi. 20.03.2017 de yaptıracağım bu testi de Ondan önce hemogram ve BHCG istedi. Bugun onlarıda verdim. Kafam çok karışık adetimide 3 gün geç oldum ve 3. gününde bitti gibi. Kafam çok karışık kadın olmak ne zormuş

geçmiş olsun inaşallah geçici birşeydir. malesef kadınların herşeyi sıkıntı. kadın olmak gerçekten zor

Öncelikle geçmiş olsun.
Tanı neymiş ben anlamadım. Yani neyiniz varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…