- 17 Nisan 2016
- 147
- 39
- 13
- 29
- Konu Sahibi Youlost2224
-
m nisanlıyken yakaladım da basta kabullenemedim sonra paylaştım hep bi acıklama yaparak ikna oldum ahhh salak kafam asıl o zaman bitirecektim niye evlendimki bennisanliyken nasildi ? Sevgiliyken nasildi ?Birdenbire arkadaslarina duskun veya sizden baska kadinlara gozu kayan biri olmadi herhalde kocaniz.
Arkadaslar cidden kafam acayip karısık kimseye derdimi acamyorm ayrıca esim acayip prensipleri olan biri çok kuralcı ve sinirli özellkle sözünü dinlemeyip ondan gizli birsey yapınca cok kızan bi karakter
Sanki beni anlattın gerçekten doğru çözdün fazla kendimi ezdirmiyorum rahat tartısabiliyorum ama o zamanda evde kıyamet kopuyor vurma falan olmadi ama fena halde sinirleniyor ben onu çok sevdim oda seviyor sevgisini belli ediyor tanışarak isteyerek evlendik görücü değil ailemede kendini sevdirdi kimse ondan böyle bsy beklemez öyle yaniOhoo adam seni bakimi cinsel ihtiyaclari icin almis resmen , sen ne diye kendinden 10 yas buyuk bir adamla evlendin peki ?
20 yas resmen cocuk sayilir adam seni resmen eziyor ve sesini cikaramiyorsun ya korkuyorsun ya cekiniyorsun buda yasindan dolayi, seni neden bu adamla evlendirdilern anlamiyorum cidden, ailen nasil izin verdi kocan zengin falan mi ?
Belliki sen kucuk oldugun icin seni adam yerine koymuyor, isteklerini cocukluk olarak goruyor vede senin kafanin calismadigini dusundugu icin seni cocugu gibi gorup herseyinu kontrol edip herseyine o kara veriyor gizli ondan habersiz birsey yaparsanda cocuk gibi azarliyor seni. Bu adam seni sindirir hatta sindirmis bile bir bakmissin sende 30-40 yasina gelmissin ne kisiligin var ne hayatin sir o adama amade bir varligin var sirf o adamin kolesi olarak yasanmis bir hayatin.
Hayat tecrübesi olan birisin galiba peki ben napmalıyım aklıma tek gelen onun gibi olmak bende disarda baska erkeklere bakıp ona bu duyguyu hissettrmek var hemde fena halde hırslıSanki beni anlattın gerçekten doğru çözdün fazla kendimi ezdirmiyorum rahat tartısabiliyorum ama o zamanda evde kıyamet kopuyor vurma falan olmadi ama fena halde sinirleniyor ben onu çok sevdim oda seviyor sevgisini belli ediyor tanışarak isteyerek evlendik görücü değil ailemede kendini sevdirdi kimse ondan böyle bsy beklemez öyle yani
Konusacak nasil biseyiniz yok anlamadim. Otur siyaset konus, dunyadaki guncel uygulamalar hakkinda konusun, realty showlarin insan üzerindeki etkisinden hic olmadi hedef ve dunya goruslerinizden bahsedin. 3.5 senelik iliskim var cogu zaman beraber kaliriz konusacak konumuz yok kivamina gelmedik. Sevgilin esin diye sadece cilve, naz yapacaksin diye bisey yok ki
Sanki beni anlattın gerçekten doğru çözdün fazla kendimi ezdirmiyorum rahat tartısabiliyorum ama o zamanda evde kıyamet kopuyor vurma falan olmadi ama fena halde sinirleniyor ben onu çok sevdim oda seviyor sevgisini belli ediyor tanışarak isteyerek evlendik görücü değil ailemede kendini sevdirdi kimse ondan böyle bsy beklemez öyle yani
Hayat tecrübesi olan birisin galiba peki ben napmalıyım aklıma tek gelen onun gibi olmak bende disarda baska erkeklere bakıp ona bu duyguyu hissettrmek var hemde fena halde hırslı
Herkesin hayata bakış açısı sı farklı aslında hanımını çalıştırmayıp onun haklarına riayet eden islami çerçeveler altinda onu sahiplenen harama bakmayan kendini bilen efendi adamlarda mevcut ben sadece onu böyle hayal ettiğim için ve böyle tanıdığm için tercih ettim kesinlikle ailem düşündüğünüz gibi cahil değiller kendi elimle bunları yaptı ve bu aşamaya gelmek ailem tarafından hiç kılay olmadi dediğiniz gibi yaşım küçük olduğu için onlarda evlendirme taraftarı değillerdi30 yasindaki adamla 20 yasindaki cocugunu tabiki konusacak birseyi olmaz, kiz okumamis bile adam resmen cahil kizi almis evine kullaniyor cariyesi gibi
Ben surekli soyluyorum bir kadin bedensel ve zihinsel olgunluga ulasmadan okumadan is guc meslek sahibi olmadan ozgur ve olgunca hayatina dair kararlari vermeye baslamadan evlenmemeli. Al bu kiz evlenmis 20 yasinda okulda olmasi gerekirken kendinden 10 yas buyuk biriyle evlenmis. Simdide baska kadina bakiyor bana yalan soyluyor bana bahane buluyor yok iste arkadaslariyla 3-4 aksam cikiyor diye yakiniyor. Yazik cidden yazik. Evliligi hayati evcilik sanarak evlenmis, evlenmenin koca bulmanin cok onemli cok matah oldugunu dusunen bir gariban benim gozumde, 20 yasinda hem kendinden heme hayatindan vazgecmis, kendini ve gelecegini guvenilir olup olmadigini bile bilmedigimz belki iyi belki kotu niyetli bir adamin eline teslim etmis. Adam dovse sovse aldatsa iskence etse bir B plani olmayan belliki aileside kendi gibi cahil olan belliki yarin birgun kocasiyla arasi bozulsa ailesi tarafindan istenmeyecek bir gariban daha.
Cahil okuma yok meslek yok is yok hayatta tum umutlarini baglayip evlendigi kendinden 10 yas buyuk ve herseyini kisitlayan kocasindan baska hicbirseyi olmayan bir kizcagiz.
Yapmayin bunu kendinize yapmayin, insanlar kendi ailelerinden anne babalarinda ne kotulukler goruyor ve siz bu devirde hala elin adamina guveniop kalan omrunuzu onun ellerine teslim edebiliyorsunuz. Akil alir gibi degil cidden.
Dene de ye dayagi otur, azicik aklini basina al o adamdan sana hayir gelmez, kendini hayatini dusunuyorsan gelecegini dusunuyorsan, okuluna devam et cocuk falanda en az 5-6 sene dusunme okulun bitip meslek sahibi olana kadar. Yoksa omur boyu o adam yaptigi cirkinliklere katlanip hemde hizmetcisi olarak yasamak zorunda kalirsin.
Ailem
Herkesin hayata bakış açısı sı farklı aslında hanımını çalıştırmayıp onun haklarına riayet eden islami çerçeveler altinda onu sahiplenen harama bakmayan kendini bilen efendi adamlarda mevcut ben sadece onu böyle hayal ettiğim için ve böyle tanıdığm için tercih ettim kesinlikle ailem düşündüğünüz gibi cahil değiller kendi elimle bunları yaptı ve bu aşamaya gelmek ailem tarafından hiç kılay olmadi dediğiniz gibi yaşım küçük olduğu için onlarda evlendirme taraftarı değillerdi
İşte benm kocam hem o açıdan çalıştırmıyor herşeyi o ölçüde bana yaptırıyor hemde böyle göz kaçamklarına şahit oluyorum nu yuzden karmakarışığımEvet tamam var varda oyle ahlakli adam kaldi mi ki ?
Çok yapıcı konuştunuz teşekkür ederim bunu deniycemSende gez toz hayat muşterek birde zaten evde vakit geçiremiyorsanız dışarı kaçması normal ama daha 6 aylık evlilikte başkalarına aşikar bakmasıda affedilir değil evliliğini gözden geçir eşinle konuşabilirsin bu davranışlarının sebebini belki snn de yanlışların oluyordur çocuk olayı da rafa bence en azından durumlar duzelene kadar
Bekarlik aliskanligi bunlar. Aklini kullanip tatli kirmadan bunu adama surekli soyle. Empoze et. Yavas yavas :) sonrasinda haaalla duzelme yoksa tekrar grslim.Arkadaslar eşim arkadaslarından koparmıyor evde beraberken pekte iyi vakit geçiremiyoruz ayrıca genç ve güzel biri olmama ragmen eşim başkalarına bakıyor henüz bebeğimiz yok ama inanın çok soğuyorum düşündükçe tiksiniyorum başka kadınlara bakmasi çok ağırıma gidiyor ne yapmalıyım
Oku mesleğini eline al güçlü bi kadın ol izin vermese bile diret çocuk zaten kesinlikle düşünme mesleğini eline al ondan sonra düşünürsün yarın ne olucak kimse bilemez bi kadının kendi ayakları üzerinde durabilmesi gerektiğini düşünüyorumPardon siz değilsiniz bi öncekine sordum
Hiç sinBekarlik aliskanligi bunlar. Aklini kullanip tatli kirmadan bunu adama surekli soyle. Empoze et. Yavas yavas :) sonrasinda haaalla duzelme yoksa tekrar grslim.
Bekarlik aliskanligi bunlar. Aklini kullanip tatli kirmadan bunu adama surekli soyle. Empoze et. Yavas yavas :) sonrasinda haaalla duzelme yoksa tekrar grslim.[/QUOTE
Hiç sindiremiyorum bakışların yakalayınca o kadar soğudumki artık onun için hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor evliliğimizi bile gözden geçiriyorum en son yakaladığımı paylaşmadım bile sadece tavır yapıyorum ama be olduğundan haberi yokHiç sin
Konulari not aldim , ne konusayim ben simdi seninle diyen kocama liste halinde sunacamtesekkurlerrrr
Yok kiz aslinda kendi kocamla giyabinda dalga gectim benDalga mi gectin anlayamadim
Ama 51 kisi calistiran whatsappin, turk telekom tupras gibi turkiyenin en buyuk firmalarindan daha yuksek fiyata satildigini. Teknokojinin isletmeler uzerindeki etkisini falan konustuk gecen gun.
Yada bi yasa yururluge girdiginde bizi nasil etkiler, gelecekte ne bekliyor onlarida tartisiriz.
Konuşmak isteyene konu bol aslinda
????Bana gayet normal geldi. Evlilik bu mu? Sen be sanmıştın rio karnavalı mı karikaturunu getirdi aklıma.
İşte benm kocam hem o açıdan çalıştırmıyor herşeyi o ölçüde bana yaptırıyor hemde böyle göz kaçamklarına şahit oluyorum nu yuzden karmakarışığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?