iyiyim canım bi yaramazlık yok.
canım durabildiğin kadar dursan daha iyi.sonrasında da bacakları indirsende kalkma yataktan. normal popo altında yastıkla sırt üstü yat ama biliyosan yumustan ne tarafta doktor söylediyse o tarafına yat. hayırlısı inşallah canım. olduysada doktor hemen evet döllenmiş diyemez öyle bişey bekleme. sadece yumurtan çatlamışsa yada çatlamamışsa onu söyler.çatlamışsa bence bugünde çalışın keyfiniz yerinde olursa.
oo geç çıkmışsın dün yaa. bide üstüne çalışma yormuştur senibizde çalışma olmuyo malesef oğlumuzu pek rahatsız etmek istemiyoruz
ben iyiyim canım oğlumda iyi çok şükür.onun hareket etmesi iyi olduğunu gösteriyomuş.oda maşallah baya hareketli zaten.
keşke biraz daha dursaymışım pişman oldum.yatakdan kalmadım hiç sabaha kadar bu akşam öyle yaparım doktor bana söylemedi şuy taraf da diye.neyse bu akşam öğreniriz hayırlııs olsun arkadaşım.doktor döllenmiş olsada az da olsa görebilir ama dimi zeytin söylemese bile ...çatlamıştır işallah arkadaşım bol bol çalışıcam işallah olmuştur
döllendiğini göremez canım.çümkü döllendiyse de dün döllendi oda 1 günde anlaşılmaz.sadece sana yumurta kaybolmuş çatlamış gibi tabirlerde bulunur. çatladıysa yine bugünde çalışın siz. Her ihtimale karşı.
zeytincim çok teşeşkkürler gerçekden ya doktorumdan daha bilgiliisn söyliyim..gerçekden saol iyiki tanımışız seni zeytin işallah bu son olur alt kontrol çok utanıyorum artık allaha güveniyorum uğraşlarımızı boşa çıkarmaz
yok be canım bilgili olmak değil ki bu yaşadığım onca uğraşla araştırmalarım ve gittiğim doktor muayeneleri sonucu kazandığığım tecrübe diyelim.
Bebişin olduğunda sende baya bişey öğrenmiş olacaksın.sende sana sorana söylersin artık
Rabbim hiçbirşeyi boşa çıkarmaz meraketme yeterki sen inan duanı et ve yapman gerekeni yap canım.
yok be canım bilgili olmak değil ki bu yaşadığım onca uğraşla araştırmalarım ve gittiğim doktor muayeneleri sonucu kazandığığım tecrübe diyelim.
Bebişin olduğunda sende baya bişey öğrenmiş olacaksın.sende sana sorana söylersin artık
Rabbim hiçbirşeyi boşa çıkarmaz meraketme yeterki sen inan duanı et ve yapman gerekeni yap canım.
netten okudumda yumurtlama dönemini belirten testler varmış aranızda kullanan varmı ?
netten okudumda yumurtlama dönemini belirten testler varmış aranızda kullanan varmı ?
bebişin olduğunda sende baya bişey öğrenmiş olacaksın.sende sana sorana söylersin artık
rabbim hiçbirşeyi boşa çıkarmaz meraketme yeterki sen inan duanı et ve yapman gerekeni yap canım.
herkese merrhaba siteye bugün üye oldum :)
1 sene 3 aylık evliyim :) ve artık bende anne olmak ıstıyorum allah herkese doğru zamanda hayırlı evlat edinmeyi nasip etsin inş. Aminnn:):):)
günaydın arkadaşım amin bu güzel dileklerin için geröekden içten teşekkür ediyorum sana...hoşgeldin topiğimize.bu çok güğzel bir şey yani aktardan aldığın hayıt suyunun faydası olmuş çok güzel arkadşaım bebeğinle ailenle bir ömür boyu bereberlikler dilerim size allah bizlere de nasip etsin ...i
ben 15 aralık dan başladım serephone kullanmaya ozamanlar 2 yumurtam çatlamıştı biri14 diğeri ise 16 mm di.doktorun bize verdiği ilişki zamanları yapamadık o yüzden tutmadı sanırsam .bu ay tekrardan kullandım serephone benim ilkden bir tane hormanım yüksek çıktı dostine le düzelttik.bugün adetimin 10.günü dün doktora gittim yumurtamın 18mm büyüdüğünü söyledi bu akşam için ilişki önerdi yarın akşam tekrar gelin dedi işallah bebişim olur hayırlsııyla dualrınızı eksik etmeyin.bebişin kaç aylık odu arkadaşaım
inşallah tedavin başarılı geçer.bebeğimi her sevdiğimde sana ve tüm bebek isteyenlere dua ediyorum.bebeğim şuan 2 ay 4 günlük teyzesi..
zeytincim mrb nasılsın, uzun zamandır yazmıyordum. işler biraz yoğun sadece arada girip okuyorum kızların son bilgilerine bakıyorum. bende iki ay olcak hala adet olmadım. doktor yumurta tembelliği var demişti. 25 gün önce gitmiştim doktora. ama sorun edecek derecede olmadığını söylemişti. glucophage isminde kan şekeri için ilaç verdi. 25 gündür kullanıyorum, ama ben hala adet olmadım. hiç böyle olmazdı ilk kez oluyor geçikirdi ama mutlaka her ay olurdumacaba hamile olabilirmiyim diye düşünüyorum geçen ayın 21 inde kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı. acaba o gün den bugüne kadar hamile olma ihtimalim olurmu hiç bilmiyorum. doktor hiç bi sorun yok dedi aslında yumurtalarım çok iyi durumdaymış. yumurta tembelliğimde sorun edecek kadar değil demişti. biraz kilo ver demişti. 63 kiloydum o zamanlar şimdi 59 a kadar düştüm spor yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum. şimdi ise göğüslerim çok ağrıyor. geçen ay hiç bir belirti yoktu. bilmiyorum ne düşünmeliyim, acaba ne olabilir. hamile olabilirmiyim. test yapmayada korkuyorum bir hafta daha beklicem inşallah hamileyimdir. inşallah anne olmak isteyen herkes hamile olur en yakın zamanda...AMİNN..
kızlar günaydın hepinize sevgencim zeytincim diğer arkadaşlarım .
dün akşam doktor alttan baktı biraz su iç tuvalete sıkış dedi ultrasyonla üstten bakıcam dedi.su içtim sıkıştım derken baktı .uzun bir inceleme yaptı kızlar.ymurtam çatlamamış bana çatlam iğnesi önerdi.bir de heyet raporu çıkartıcak.iğneyi kolumdan vuruldum cuma günü sabah 6,5 gibi ilişki yapıcam popona yastık koy dedi ben sorunca:)1 saat kalkma ddi birde vumartesi günü yapın dedi pazartesi günü de yanına çapğırdı kızlar işallah olur hayırlısı
bunuda bekliyodum.kendiliğinden çatlamayan yumurtaları iğneyle çatlatıyolar ve hamişlik ihtimalin yükseliyo.haberler güzel rahat ol. çalışmalarını yap güzelce. inşallah hayırlı haberler alırız bu ay.
kızlar günaydın hepinize sevgencim zeytincim diğer arkadaşlarım .
dün akşam doktor alttan baktı biraz su iç tuvalete sıkış dedi ultrasyonla üstten bakıcam dedi.su içtim sıkıştım derken baktı .uzun bir inceleme yaptı kızlar.ymurtam çatlamamış bana çatlam iğnesi önerdi.bir de heyet raporu çıkartıcak.iğneyi kolumdan vuruldum cuma günü sabah 6,5 gibi ilişki yapıcam popona yastık koy dedi ben sorunca:)1 saat kalkma ddi birde vumartesi günü yapın dedi pazartesi günü de yanına çapğırdı kızlar işallah olur hayırlısı
bunuda bekliyodum.kendiliğinden çatlamayan yumurtaları iğneyle çatlatıyolar ve hamişlik ihtimalin yükseliyo.haberler güzel rahat ol. çalışmalarını yap güzelce. inşallah hayırlı haberler alırız bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?