6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

keşke biraz daha dursaymışım pişman oldum.yatakdan kalmadım hiç sabaha kadar bu akşam öyle yaparım doktor bana söylemedi şuy taraf da diye.neyse bu akşam öğreniriz hayırlııs olsun arkadaşım.doktor döllenmiş olsada az da olsa görebilir ama dimi zeytin söylemese bile ...çatlamıştır işallah arkadaşım bol bol çalışıcam işallah olmuştur

döllendiğini göremez canım.çümkü döllendiyse de dün döllendi oda 1 günde anlaşılmaz.sadece sana yumurta kaybolmuş çatlamış gibi tabirlerde bulunur. çatladıysa yine bugünde çalışın siz. her ihtimale karşı.

zeytincim çok teşeşkkürler gerçekden ya doktorumdan daha bilgiliisn söyliyim..gerçekden saol iyiki tanımışız seni zeytin işallah bu son olur alt kontrol çok utanıyorum artık allaha güveniyorum uğraşlarımızı boşa çıkarmaz

yok be canım bilgili olmak değil ki bu yaşadığım onca uğraşla araştırmalarım ve gittiğim doktor muayeneleri sonucu kazandığığım tecrübe diyelim.
bebişin olduğunda sende baya bişey öğrenmiş olacaksın.sende sana sorana söylersin artık
rabbim hiçbirşeyi boşa çıkarmaz meraketme yeterki sen inan duanı et ve yapman gerekeni yap canım.

Zeytincim biliyorum bunu düşünmek daha erken ama eğer bu ay da olmassa bana tekrar aynı ilaç tedavisinimi kullanır ki yoksa aşılamayamı geçer merak ediyorum yada eşimin spermlerişne bakar ama ii şeyler düşüniyim ki iyi olsun canım arkadaşım dua et:)

evet insan yaşadıkça bir çok şeyi daha ii anlıyor öğreniyor sayende daha çok öğrendim bakış açımı değiştirdin bu ay stres yapmadım fazla saol gerçekden .işallah bende senin bana bizlere faydalı olduğun kadar bana soranları bilgilendiririm.hep dua ediyorum allahıma şükrediyorum

evet insan yaşadıkça bir çok şeyi daha ii anlıyor öğreniyor sayende daha çok öğrendim bakış açımı değiştirdin bu ay stres yapmadım fazla saol gerçekden .işallah bende senin bana bizlere faydalı olduğun kadar bana soranları bilgilendiririm.hep dua ediyorum allahıma şükrediyorum

netten okudumda yumurtlama dönemini belirten testler varmış aranızda kullanan varmı ?

evet canm ben bu ay ilkkez kullandım daha sonucu bilmiyorum aysonu belli olucak ama güzel testler ilk başlarda sevmemiştim ama sonra çift koyu çizgi çıkınca sevdim netten aldım bende

herkese merrhaba siteye bugün üye oldum :)
1 sene 3 aylık evliyim :) ve artık bende anne olmak ıstıyorum allah herkese doğru zamanda hayırlı evlat edinmeyi nasip etsin inş. aminnn:):):)

zeytincim mrb nasılsın, uzun zamandır yazmıyordum. işler biraz yoğun sadece arada girip okuyorum kızların son bilgilerine bakıyorum. bende iki ay olcak hala adet olmadım. doktor yumurta tembelliği var demişti. 25 gün önce gitmiştim doktora. ama sorun edecek derecede olmadığını söylemişti. glucophage isminde kan şekeri için ilaç verdi. 25 gündür kullanıyorum, ama ben hala adet olmadım. hiç böyle olmazdı ilk kez oluyor geçikirdi ama mutlaka her ay olurdum acaba hamile olabilirmiyim diye düşünüyorum geçen ayın 21 inde kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı. acaba o gün den bugüne kadar hamile olma ihtimalim olurmu hiç bilmiyorum. doktor hiç bi sorun yok dedi aslında yumurtalarım çok iyi durumdaymış. yumurta tembelliğimde sorun edecek kadar değil demişti. biraz kilo ver demişti. 63 kiloydum o zamanlar şimdi 59 a kadar düştüm spor yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum. şimdi ise göğüslerim çok ağrıyor. geçen ay hiç bir belirti yoktu. bilmiyorum ne düşünmeliyim, acaba ne olabilir. hamile olabilirmiyim. test yapmayada korkuyorum bir hafta daha beklicem inşallah hamileyimdir. inşallah anne olmak isteyen herkes hamile olur en yakın zamanda...AMİNN..

herkese merrhaba siteye bugün üye oldum :)
1 sene 3 aylık evliyim :) ve artık bende anne olmak ıstıyorum allah herkese doğru zamanda hayırlı evlat edinmeyi nasip etsin inş. Aminnn:):):)

hoşgeldin :)amin allah en kısa zaman da hepimize nasip etsin işallah daha önce korunuyormuydunuz?

inşallah tedavin başarılı geçer.bebeğimi her sevdiğimde sana ve tüm bebek isteyenlere dua ediyorum.bebeğim şuan 2 ay 4 günlük teyzesi..

inşallah tedavin başarılı geçer.bebeğimi her sevdiğimde sana ve tüm bebek isteyenlere dua ediyorum.bebeğim şuan 2 ay 4 günlük teyzesi..

çok saol arkadaşım işallah tek umudum o ..allah razı olsun allah o sevgiyi bizede yaşatsın işallah.maşallah allah bağışlasın allah bir ömür bebişnle mutluluklar nasip etsin arkadaşım .bakalım uğraşıyoruz bizde ne olucak çok istiyorum çok dua ediyorum ilk ay olmadı şimdik yeniden başladık tedaviye hayırlısı bakalım

cnm inşallah dediğin gibi hamilesindir. belki geç döllenme olmuştur. göğüs ağrısı adet olacağına da işaret olabilir ama hamişliğe de işaret olabilir. işin garibi adettede hamileliktede belirtiler aynı oluyor.
sen kontrollerini aksatma.tekrar bi doktora git.

kızlar günaydın hepinize sevgencim zeytincim diğer arkadaşlarım .
dün akşam doktor alttan baktı biraz su iç tuvalete sıkış dedi ultrasyonla üstten bakıcam dedi.su içtim sıkıştım derken baktı .uzun bir inceleme yaptı kızlar.ymurtam çatlamamış bana çatlam iğnesi önerdi.bir de heyet raporu çıkartıcak.iğneyi kolumdan vuruldum cuma günü sabah 6,5 gibi ilişki yapıcam popona yastık koy dedi ben sorunca:)1 saat kalkma ddi birde vumartesi günü yapın dedi pazartesi günü de yanına çapğırdı kızlar işallah olur hayırlısı

bunuda bekliyodum.kendiliğinden çatlamayan yumurtaları iğneyle çatlatıyolar ve hamişlik ihtimalin yükseliyo.haberler güzel rahat ol. çalışmalarını yap güzelce. inşallah hayırlı haberler alırız bu ay.

ay canım benim umutlandırdın beni çok saol arkadaşım.şimdik daha kolay mı olucak yani işallah tutar canım yarın sabah izinliyim işe gelmiycepğim sabah 6,5 ilişki yapın saati kaçırmayın dedi hem alttan hem de ultrasyondan baktı birde cumartesi yapın dedi .bana heyet raporu çıkartıyor iğneye fazla para ödemeiycem eczacı rapordan sonra ödesen olur dedi .allahın izniyle bebişim olur işallah zeytincim karnım okadar ağrıyor ki belkide çatlamaya başladı bile biz dün akşam olmadık birlikde spermleri btiirmeyelim diye bu akşamda olmuycam sabah olucaz zeytincim dua et arkadaŞIM ..
SEN NASILSIN OĞLUŞUNUN KEYFİ YERİN DEMİ DÜN AKŞAM ORAYA BİR BAYAN GELDİ UMUTLA KAN DA HAMİŞ ÇIKMIŞ DOKTOR KESEYİ GÖREMEDİ O KADAR ÜZÜLDÜKİ ANLATAMAM KESİNLİKLE DEĞİLSİN DEDİ DEMEK KAN DA YANILIYOR.ORDAKİ DİĞER HAMİŞ KADINLARI GÖRÜNCE SEN AKLIMA GELDİN CAN IM ARKADAŞIM İYİKİ VARSIN ALLAH HER DAİM YARDIMCIN OLSUN

sevcancım iyi hadi sevindimm bence bol bol dinlennn ve güzelce çalışşşşş ve pozitifff sonuçlarr alalım bu ay inşallahhhh :)

zeytincim sen nasılsın iyisindir inşallahhh

kıslar benim yüzümde sivilceler çıkmaya başladı bzim bebiş tutmadı sanırım 27 28 ocak adet günüm yaklaşıyor sivilcelerde çıktı tutmadı kesin bi belirtide yok zaten geçen hafta ovu. testtinde çift çizgileri görünce çok hevesliydim umutluydum ama şu aralar umudum kırılıyor durduk yerde olmadı diorum eşimde bu ay tam çalışmayla ilk denememiz durr sabret herşeyin hayırlısı ayrıca dio ama ne bilim ben olmadı bebiş die takıldımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…