6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

sevcan_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
650
0
46
Ankara
arkadaşlar siteye yeni üye oldum ben.biz 6 aylık evliyiz.bebek istyiyorum ama hamile kalamıyorum.oktor gittim aetin 2.günü gelin dei.ama çekiniyorum muayeneyi nasıl yapar ultrasyonlamı yoksa diğer türlümü bkar. bir bebek sahibi olmak istiyorum dua ein kızlar

kaç yaşındasın ki 6 ayı dert ediyorsun

arkadaşlar 24 ama normal olmasına rağmen herşey 6 ayda olmassa sorun oluyomuş doktora gitmekle acele mi ediyorum

arkadaşlarım sizce sorun varmıdır 6 aydır korunmadık her ay test yapıyorum ve sonucun da üzülüyorum

canım biraz bekle evliliğin iyice otursun derim.
daha yeni evliymişsiniz.
gezin dolaşın evliliğin tadını çıkarın.
birde 6 ay değil 1 yıl içinde olmazsa gelin diyor doktorlar.
ben öyle biliyorum yani.

Yani bende bilmiyorum ama insanlar 1 2 sene uğraşıyor da öyle oluyor. Fakat siz bu kadar geriliyorsanız bu duruma kendinizi sıkacağınıza gidin bi doktora görünün içiniz rahatlar en azından.

günaydın kızlar

bende 13 aylık evliyim temmuzda bıraktık korunmayı bebek sahibi olmak istiyoruz doğum kontrol haplarının etkisi nezaman geçiyor bilgisi olan varmı ?

hepinize yorumlarınız için tek tek teşekkürler.evet evliliğimiz daha yeni çok uğraştım yumurtlama tarhlerini hesapladım yine yok ama allaha dua ediyorum.doktora gittim geçenlerde adet gününün 2.günü gelirsen bakabilirim sorun varmı diye dedi tamam dedim adetim 1 gün geçti daha olmadım gidicem olur olmaz işallah.annem çalışan bayanlrın bebekleri çok geç olur diyor dinlenememekden stresten diyor.olabilirde ama inanın çok istiyorum allah olmayan herkeze nasip etsin aratmasın

Canım seni çok iyi anlıyorum beklemek gerçekten çok zor ama biraz sabretmelisin Doktorada git kesinlikle çünkü buralardaki tecrübeler sadece kişilerin kendi filizksel özellilkleriyle alaklı en doğrusunu yine doktorun söyleyecektir.inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerle tekrar görüşürüz.

bebek sorunu yaşayan 9 aydan beri hamile kalamayan pkolu biri olarak şunları söyleyebilirim; muayeneyi nasıl yapar alttan mı bakar üstten mi bakar diye hiç düşünme malesef ne kadar kaçsanda eğer problem varsa alttan bakmak zorunda. ama ilk muayenede alttan bakmaz. kan tahlili yapar hormonlarına bakar. ben 2.5 yıllık evliyim keşke ilk evlendiğim zaman gitseydim doktora en azından problemim olduğunu daha önce öğrenir ona göre tedavi olurdum. erken gitmen iyi olmuş iyiki beklememişsin. çalışan bayanların geç hamile kalmasına gelince, ben ev hanımıyım 9 aydır bebek yok. ablam çalışan bir bayan ve ilk aylarda hamile kaldı.

dnz_zip teşekkürler işallah hayırlı haberlerle gelirim kızlar.alllah herkeze nasip etsin.benim bünyem çok zayıfdı onlaa alakalı olabilirmi evlenikden sonra 60 kilo oldum .büyük ihtimal en geç 3 gün sonra giicem doktora bilgileri burda sizlerle paylaşırım.aslında eşime kalsa 1 yıl daha bekleyelim diyor oktora gitmek için ama benden çoık istiyor bebek .çok seviyor bebekleri.ama ben çok sabırsızım ayanamadım ve erken davrandım belkide en iyisi bu olucaak.kızxlr teşekkürler herkeze

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açınız.
Bu nedenle konu "Kadın hastalıkları" başlığına taşınmıştır.

inşallah allah size de evlat verir.... allah evlat sahibi olmak isteyen herkese versin... bende evlenince bebeğim olsun çok istiyorum..inşallah sizde en kısa zamanda mutlu haber alırsınız

arkadaşlar 24 ama normal olmasına rağmen herşey 6 ayda olmassa sorun oluyomuş doktora gitmekle acele mi ediyorum

6ay senin yaşın için geçerli değil canım senin için 1yıl geçerli 6 ay 33 34 35...yaşındakiler için geçerli ama sen yinede doktora git tabiki sonuçta sağlıklıda olsanda olmasanda rutin kontrolllerini yaptırırsan iyi olur senin için sonuçta evlenmişsin artık kadın olduğumuz için 6ayda bir doktor kontrolleri şart hemde için rahat eder muayene için korkmana gerek yok 1dakika ya sürüyor ya sürmüyor rahat ol

Ben 6 yıllık evliyim.29 yaşındayım ve 8 adır bebek istiyorum bence acele etme gez toz eşinle birlikte bol bol vakit geçir hele bir.
çocuk sahibi tüm arkadaşlarım bugünlerinin tadını çıkar diyor bana gelçi ben 6 sene çıkardım sıram geldi artık :)

bence 6 ay yeterli doktora görünmek için ben evliliğimin 3. ayında başladım görünmeye daha halen gidiyorum 17. aydayım bak daha halen bebek mebek yok.yani bu tahlil ve randevü işleri uzun sürüyor ayrıca sen bi yandan giderken eşinde gitsin doktora zaman kaybetmeyin tedavi için allah göstermesin ama sorunun kimde olduğu bi an önce belli olur inş. bi sorununuzda çıkmaz.bizim iki tarafta sorunlu çıktık mesela bizim zmn kaybımızda oldu. hep ben gidiyordum doktora doktorda önce eşin bakılsın diyordu yada yeni evlisiniz 1 yıl bekleyin diyordu.sakın beklemeyin biz beklemedik daha halen hastane kapılarındayım her ay bi kaç gün...

arkadaşlarım ablalarım hepinize tek tek teşekkürler zaman ayırıp düşüncelerinizi payaştığınız için saolun.adetim 2 gün geçti şimdiden heyecan sardım oktor adetin 2.günü gelin demişti belki bir mucize olur allah herkezi sevindirsin.bebek bekjleyen herkezi...ben muayene için erken davrandım sanıyordum ama içimi ferahlattınız... tam zamanıymış eğer bende bir problem yoksa eşime baktırım.muayerneen çekiniyorum adetliyken nasıl muayne olucam kızlar çok utanıyorum ...

arkadaşlarım ablalarım hepinize tek tek teşekkürler zaman ayırıp düşüncelerinizi payaştığınız için saolun.adetim 2 gün geçti şimdiden heyecan sardım oktor adetin 2.günü gelin demişti belki bir mucize olur allah herkezi sevindirsin.bebek bekjleyen herkezi...ben muayene için erken davrandım sanıyordum ama içimi ferahlattınız... tam zamanıymış eğer bende bir problem yoksa eşime baktırım.muayerneen çekiniyorum adetliyken nasıl muayne olucam kızlar çok utanıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…