Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize yorumlarınız için tek tek teşekkürler.evet evliliğimiz daha yeni çok uğraştım yumurtlama tarhlerini hesapladım yine yok ama allaha dua ediyorum.doktora gittim geçenlerde adet gününün 2.günü gelirsen bakabilirim sorun varmı diye dedi tamam dedim adetim 1 gün geçti daha olmadım gidicem olur olmaz işallah.annem çalışan bayanlrın bebekleri çok geç olur diyor dinlenememekden stresten diyor.olabilirde ama inanın çok istiyorum allah olmayan herkeze nasip etsin aratmasın
hepinize yorumlarınız için tek tek teşekkürler.evet evliliğimiz daha yeni çok uğraştım yumurtlama tarhlerini hesapladım yine yok ama allaha dua ediyorum.doktora gittim geçenlerde adet gününün 2.günü gelirsen bakabilirim sorun varmı diye dedi tamam dedim adetim 1 gün geçti daha olmadım gidicem olur olmaz işallah.annem çalışan bayanlrın bebekleri çok geç olur diyor dinlenememekden stresten diyor.olabilirde ama inanın çok istiyorum allah olmayan herkeze nasip etsin aratmasın
arkadaşlar 24 ama normal olmasına rağmen herşey 6 ayda olmassa sorun oluyomuş doktora gitmekle acele mi ediyorum
dnz_zip teşekkürler işallah hayırlı haberlerle gelirim kızlar.alllah herkeze nasip etsin.benim bünyem çok zayıfdı onlaa alakalı olabilirmi evlenikden sonra 60 kilo oldum .büyük ihtimal en geç 3 gün sonra giicem doktora bilgileri burda sizlerle paylaşırım.aslında eşime kalsa 1 yıl daha bekleyelim diyor oktora gitmek için ama benden çoık istiyor bebek .çok seviyor bebekleri.ama ben çok sabırsızım ayanamadım ve erken davrandım belkide en iyisi bu olucaak.kızxlr teşekkürler herkeze