6 aylık evim :)

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
683
46
İzmir
yeni taşındık tam oturmuş değil hiç bişey ama çokk huzurluyum burda :) değişiklikler oldu elbet ama tlfnun camerası bozuk çeksemde anlaşılmaz şimdilik bukadarını paylaşabiliyorum :)karman çorman oldu sanırım :) beyaz saksıyı taşla süsledim,anahtarlığımı ben yaptım, yatağımın yönü camın önüne geldi kış için

Son düzenleme:
canım güle güle otur öncelikle ,eşyaların güzel ama yerleşim sorunları var ,mesela salonda o masa altındaki halıyı kaldır hem uyumsuız hemde küçük kalmış ,ortadaki halıyı da düz koy göz yoruyor böyle ,tüllerin rengi şahane ama odada uyumlu başka bişey yok ,halı rengini o renklerde tercih edebilir ve aynı renkte kırlentler ile köşe koltuğunu süsleyebilirsin ,birkaç ta aynı tonlarda tablo aksesuar gibi şeyler ile tamamlayabilrsin
boş olan odana elinde olan bir kanepeyi koymuşsun ,dinlenme odası kıvamında olmuş çok ta güzel olmuş ,oraya o koltuk ile uyumlu bir konsept yaratabilirsin,aynı tonlarda halı ve tül -fon gibi , evin büyük ve kullanışlı görünüyor .yatak odası takımın da çok hoşmuş ..
mutfak ve banyoyu merak ettim :26:

tavsiyelerini dikkate alıcam :) sağol yerleşim ve halı değişti aslında düz oldu :) ama resimler karanlık pek fazlada değiştiremiyorum salonum küçük renk istemiyorum fazla beyaz ağırlıklı olsun dedim çünkü diğer evlerim renk cümbüşü gibiydi :) çok ıvır zıvır istemiyorum gözüm yoruluyor artık :) kaliteli ve kendini gösteren aksesuarlar alıcaz yavaş yavaş bakalım büyük oda büyük oğlumun odası o kendi isteğine göre yaptı :) zamanla oda değişir zaten mutfak ve banyoyu cameram yapılınca koyucam inşallah :)

Mutlulukla aşkla otur içinde çok güzel özelikle perdelerine bayıldımmmmm

bencede halıyı duz koy bırde yatak odandakı yatagı cevır yanı bası cama gelsın gule gule otur

güle güle oturun,
düğününüz hayırlı,doğumunuz çok kolay ve sağlıklı olsun inşallah...
parçalar tek tek ele alınınca güzel fakat bir uyum yakalanamamış,tarz ve özellikle renk olarak.belli baskın bir concept yok.
odadaki koltuk country,önündeki halı modern ve renkler epey uyumsuz gibi.
halıları da verev değil de düz serseniz daha sade olur.
yemek masasının altındaki halı da yine hem renk olarak uyumsuz,hem doku,hem boyut olarak.
yatak da başı cama gelecek şekilde yerleştirilirse göz yormaz.
yemek masasının ortasındaki kase tek başına çok yalnız ve alçak,iki yanına aralıklı olarak 2 şamdan koyulabilir.
onun dışında dekoratif eksikliği göze çarpıyor.
nacizane görüşlerim bunlar...

Genel olarak eşyalar çok hoş, anahtar kutusu da çok başarılı olmuş.. Yalnız salondaki tekli ikea koltuklar ve perde tek baslarına güzel olmasına rağmen hiç uymamış salonun tarzına. Yatak odası da istediğin gibi yerleşmemiş belli ama duruma göre böyle değişiklikler yapmak zorunda kalınıyor bazen oda küçük olunca yapacak bişey yok. Diğer odada da dekoratif açıdan bütünlük yok fakat çok kullanışlı görünüyor.

evin eşyaların çok güzel ama ufak tefek değişiklikler olsa daha güzel olur mesela yatak odasındaki yatağın yerini değiştirmek gerek bence halilarında güzel ama uyumlu deil perdelerle perdelerin rengi modeli çok tatlı o renge yakın halı seçebilirsin gözüme çarpanlar bunlar diğer detaylar senin zevkine kalmış. güle güle oturun.

huzur ve mutlulukla + sağlıkla dolu günleriniz olsun inş..
çok sevimli,çok huzurlu görünüyor herşey..
ufak tefek benimde gözüme çarpan bikaç detay var ama yazmaya bile değmez,çünkü genel olarak beğendim

merhaba arkadaşım.. öncelikle, eşyaların tek tek güzel parçalar ama bi araya getirmekte sorun yaşanmış gibi.. :26: oturma odandaki kanepe country iken halın ikeanın spor halısı..oraya pastel tonlarda bi halı almalıydınız.. yine köşe takımın spor ve koyu renk perdelerin ise pembe ve epeyce klasik kalmış yanında.. gri veya krem tonlarında salaş bi perde seçmiş olsaydın.. antredeki yolluklarını sevdim bak.. dediğim gibi tek tek güzel seçimler ama genele baktığında ben bi bütünlük ve uyum göremedim dekorasyonda..zamanla bunların üstüne gidersen iyi olur canım.. yuvanızda mutluluklar dilerim

tüm fikirlerinizi dikkate alıcam kızlar :) henüz gezmekten evliliğin tadını çıkarmaktan ince detaylara giremedim :) biz ilk evliliğimizi yapmadığımız için aslında çokda detaycı olmadık :)

Eviniz cok hoş güle güle oturun. fakat size bir tavsiye. benim yatak odamda cok küçük sizinkide küçük görünüyor . yatagını diğer türlü cevir ki ordan gececek bi yer kalsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…