bu arda ceviz badem 6 aylık bebeklre erken mı nasıl oluor
Bize dr.umuz söylemişti cevizi 6.aydan itibaren yavaş yavaş kahvaltılarında verebileceğimi.
bizim doktorumuz da kabuklu yemişler için henüz erken olduğunu söylemişti.. doktordan doktora farkediyor.. :44:
tesekkurler kızlar artık demekkı orta karar bırseylr yapacagız bize dogru gelenı:)) peynır kremmı beyaz mı kullnıorsunuz .. koyun peynırı ii dıorlr onuda tuzlu oldugu ıcın suda bekletılıormus nasıl yapıorsunuz
kayısı denerım bakalım ansıl olcak cıcıbebe herseyle guzel oluor ama ya:))Ben bebek çayının içinde bir bebek bisküvisi, yumurta sarısı, krem peynir(keçi peyniri),pekmez karıştırıyorum. Bugün farklı bişey denedim. Bir tane kuru kayısıyı ince ince doğrayıp az suyla pişirdim, içine bebek bisküvisi koyup ezdim. Kayısının kendi tadıyla güzel bi karışım oldu, içine krem peynir koyup öyle de denedim. Bebeğim sevdi.
tekrar mrb kızlar :)) kahvaltıyı sızler kacta veıorsunuz ya ben erken veremıorum kendıme gelmedıgım ıcın 11 hatta 12de verıorum çok geç dimi sorun mudur acaba kendıme gelsem vercem sabah ama oda uyuyor zaten[/QUOT
merhaba .bende nerdeyse aynı saatlerde veriorum.ama benim mecburiyetim var.sabah 9 gibi ilaç içiyoruz aç karnına olması lazım.yarıım saat sonrada emziriyorum öylece uyuyor.esas kahvaltı 11,30 12yi buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?