6 Aylık Bebekle Tatile Çıksak Sorun Yaşarmıyız?

atnickli

selluka
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
753
1
116
Ankara
selam arkadaşlar;
önümüzdeki ay eşim ben ve bebeğim antalya civarında herşey dahil tatile gitmeyi düşünüyoruz ama çok karasızız. çünkü bebeğimiz çok aktif gündüz uykusu uyumaz kucak kedisi yanımızda çocuğa bakacak kimse de olamıycak. deniz kenarına gidip güzel bi tatil yapmayı çok istiyoruz çok ihtiyacımız var ama miniğimizle baş edebilir miyiz bilemiyoruz. siz ne yapardınız? sonuçta işin ucunda o kadar masraf yapıp denize ayak değdirememek de var:26:

oğlum 5 aylıkken tatile gittik Allaha şükür bir sorunda yaşamadık ama şunuda belirtmeliyimki ev ortamında kaldığımız için bana yardımcı olacak çok insan vardı.zor olacağı kesin ama eşinizde size yardımcı olursa güzel bir tatil geçirebilirsiniz.

oteller bebüklüü ailelerle dolu cnm yaaa.. 6 ay olmuss onuda sokarsın suya hosuna giderse suya girmekk cok daha keyifli olur sizin için.. birinizz bakarken biriniz girerrsinizz.. esin destek olursa problemm olmaz bencee.

Bence seçim yaptığın otel çok önemli kimisinde bebek bakımı da herşşey dahilin içinde olabiliyor. Yani sen süper rahat edersin. Ben olaam hiç düşünmez giderdim bebişle birlikte havuzda denizde oynardım suya alışsın hem şimdiden. Allah korusun zorlandığın bir tatil bile geçirmiş olsan evde tüm işleri kendin yaptığın üstüne bir de bebişe baktığın durumdan daha zor olmaz heralde en azından yemek hazır ortam güzel. Bence güzel fikir ama oteli araştır reviri doktoru var mı gibi.

bizde gittik canım ama annemde vardı apart ev tuttuk abimlerle annem çocuklara baktı yoksa hiçbişey yapmazdım çünkü benim kzıın gündüz uykusu bol emmek istşyo uyumak istiyo bide gündüz sıcak hele ki antlay zaten dışarı çıkaramzssın akşamda uyku saati oluyo fazlasıyla sorunlu yani allah yardımcın olsun ama benim annem olduğu için çok rahattı

hepinize teşekkür ettim güzel anneler cevaplar için. hala düşünmekteyim buraya bile zor giriyorum çok yaramaz çok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…