Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bebisim gunduz 3 uyku memede uyuyor,yarimşar saat gece ise en az 5 kez bazen 10 kez uyaniyor her seferinde enzirmem gerekiyor cok agliyor. Lutfen yardim edin ne yapmaliyim cok sinirlerim bozuk
Gece uykusuna geçince kaçıncı dakikada ağlıyorsa o dakikadan önce hafif uyandırıp geri uyutun. Benim kızım 20.30 Dan 23.00 e kadar yarım saatte bir uyanma durumu vardı bu şekilde çözdüm 25.dakikada yanında olup yüzünü sevip uyandırdım sonra pışpışladım uyuttum. 1 hafta sonra uyanmamaya başladı. Uyansa da hemen pışpışla geri dalıyor ağlamıyor öyle dakikalarca. Gündüz uykusunu uzatmak için de müzik kullanabilirsiniz. Yine yarım saat uyuyorsa 25.dkda uyandırıp hafif pışpış ve müziği kapatmıyorum bu şekilde 1 saat uyuyor genelde
Merhaba bebisim gunduz 3 uyku memede uyuyor,yarimşar saat gece ise en az 5 kez bazen 10 kez uyaniyor her seferinde enzirmem gerekiyor cok agliyor. Lutfen yardim edin ne yapmaliyim cok sinirlerim bozuk
Bebeğinizin size ihtiyacı var gece uyanmalari açlıktan olmuyor kaygidan korkudan oluyor bizdede benzer durumlar var biz artık yanımızda yatırıyoruz farkettim gece uyanmıyor o kadar çok keşke park yatakta yatirmasaydim diyorum şimdilerde.Ben bir gece uyandığında emzirmedim sıkı sıkıya kucağıma aldım şefkat gösterdim baktım uykuya tekrar daldı sizde bir deneyin belki bu yüzdendir birde kesinlikle beraber yatin ben yapmadım çok pişmanım.
Bebeğinizin size ihtiyacı var gece uyanmalari açlıktan olmuyor kaygidan korkudan oluyor bizdede benzer durumlar var biz artık yanımızda yatırıyoruz farkettim gece uyanmıyor o kadar çok keşke park yatakta yatirmasaydim diyorum şimdilerde.Ben bir gece uyandığında emzirmedim sıkı sıkıya kucağıma aldım şefkat gösterdim baktım uykuya tekrar daldı sizde bir deneyin belki bu yüzdendir birde kesinlikle beraber yatin ben yapmadım çok pişmanım.
Beraber yatın derken ne demek istediniz. Yan yana aynı yatakta yatmaktan mı bahsediyorsunuz? Bu çok tehlikeli bence gece uyurken bir şey olursa asla uyuyamam ben o şekilde ki uzmanlarda aynı yatağı paylaşmayın diyorlar zaten. İleride çok büyük sıkıntı böyle alıştığı için ayrı yatamayacak mesela. Ağladığında yanında olduğunu hissettirirsin öpersin koklarsın sakinleştirirsin yatağına geri koyarsın uyur bence öyle olmalı.