Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bebegim 6 aylık bu sabah kakası bu şekildeydi özür dileyerek paylaşıyorum başına gelen varsa beni bilgilendirebilirmi ? Diş sürecindede olabilirz huysuz akşam tekrar yapti hafif sarıya dönmüş gibi ama yeşillik var içinde
Hergün tek öğün veriyorum oda dolu dolu yemiyor 6 ay 10 gunluk 10 gundur basladim ilk defa oldu devam sütu anne sutu karisik veriyorum bazen kriz aninda emmiyor mama veriyorum bugun ateside oldu diş mi hasta mı normal mi kafam karişti
Olabilir farklı şeyler sonuçta süte mamaya göre. Renk sadece gri falan olursa doktora sorarsınız. Şu an sorun yok bu kakada benim kızım da böyle yapıyor
Olabilir farklı şeyler sonuçta süte mamaya göre. Renk sadece gri falan olursa doktora sorarsınız. Şu an sorun yok bu kakada benim kızım da böyle yapıyor