Merhabalar aynı durum bende de var çok üzülüyorum bu duruma ikiz kardeşi de var onun kilosu iyi çok şükür ama ipek bi türlü kilo almıyor,çünkü sürekli kusuyordu kusöasını bi türkü kesemedik Endonezya bi doktor gaviscon şurup ve infatrini mama verdi ben eşim ve kayınvalidem sıkı yönetim ilan ettik uykudayken hep mama verdik uyanıkken çok yemiyordu son bir buçuk aydır bu defa da kızım uy ekken asla yemek yemiyor
alerji definde ama bütün testleri yapıldı alerji değil ama yine de alerji maması kıllanın dediler onu kullanıyoruz şu an ben alerji olduğunu düşünmüyorum ama çarşamba günü randevu var, çocuk gastroentoloji ye gideceğiz büyük ihtimalle Endoskopi falan yapacaklar ama ben çok korkuyorum midesine girecekler resmen zaten minnacak vücudu var 2600 doğdu 6 ay 11 gün 6 300 kilosu sizlerde durum nedir ilerleme var mı bu arada bebeğimin hareketleri iyi çok şükür tahlilleri falan hep temiz çıktı kafa gelişimi boy geçimi de iyi kilo ve uyanıkken mama yememesi ve el gıda yememesi problem lütfen cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim