Merhaba, benim kızımı anlatmışsınız sanki. 2700 doğdı ve 6 aylık 6 kilo 64 cmdi. Doktor çok küçük kilosu çok düşük dedi. Mama verdi infatrini diye günde birkez onu veriyorum ek gıdaya geçtim ama yemiyor asla ağzını açmıyor sizi çok iyi anlıyorum ama takmayın sağlıklı olsunlar en önemlisi oMerhaba kizlar. Benim bebegim 2 kilo boy 48 olarak doğdu. Şuanda 6 aylik olduk ve 6 kiloyuz. Boyumuz 63 cm .Görenler bu cok küçük sütün mü yetmiyor zayif. Buna mama ver (mama takviyesi de yapiyorum) . Sen bunu besleyememissin gibi laflar ediyorlar. Ve ben ne kadar takmamaya gayret gostersemde malesef takıyorum. Doktorum yaşıtlarından geri ama 2 kilo dogan bir bebek için de gayet iyi dedi. Bnm gibi olan var mi. Sizlerin bebeklerinin kilosu boyu nedir. Erken dogum düşük doğum yapip yaşıtlarını karsilayan var mi Bu arada bugün ek gidaya geçtik. Önerdiğiniz birseyler olursa bilgilendiriseniz sevinirim.
Bende öyle diyorum sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil diyorum. Ama bazi insanlar o kadar kötü ki oyle laflar söylüyorlar ister istemez insanin kafasi takiliyor ve üzülüyorsun.Merhaba, benim kızımı anlatmışsınız sanki. 2700 doğdı ve 6 aylık 6 kilo 64 cmdi. Doktor çok küçük kilosu çok düşük dedi. Mama verdi infatrini diye günde birkez onu veriyorum ek gıdaya geçtim ama yemiyor asla ağzını açmıyor sizi çok iyi anlıyorum ama takmayın sağlıklı olsunlar en önemlisi o
Infatrini mamayi ne zamndir kullaniyorsun ve faydasını gördünüz müBende öyle diyorum sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil diyorum. Ama bazi insanlar o kadar kötü ki oyle laflar söylüyorlar ister istemez insanin kafasi takiliyor ve üzülüyorsun.
Etraftaki insanlar hep konuşuyor banada öyle diyorlar çok küçük bu kız vs diye ama elimden geleni yapıyorum emziriyorum mama veriyorum doktorun raporla yazdığını veriyorum günde bir kez yaklaşık bir aydır kullanıyoruz 400 gram aldı sadece 7 aylık tam şuan. Yeni 6400 oldu. Yani minyon bir kız olucak ama aynı zamanda çok haraketli bazen yapısalda olabiliyor kilo olayları benim 5 yaşında oğlumda var aynı zamanda oda mesela çok toplu büyüdü 3 yaşına kadar çok güzeldi kilosu sonradan almamaya başladı yani bazen biz annelerin elinde olmuyor hepimiz evlatlarımız için en iyisini yapıyoruz ama olmayınca olmuyorInfatrini mamayi ne zamndir kullaniyorsun ve faydasını gördünüz mü
Peki boyu kac cnm suan. Doktorun yazdigi mama sizce kiloda farkettirdi mi. Bir kac kisiden daha duydum bu mamayi. 1 ay sonra kontrolum var. Sorup denemek istiyorum bndeEtraftaki insanlar hep konuşuyor banada öyle diyorlar çok küçük bu kız vs diye ama elimden geleni yapıyorum emziriyorum mama veriyorum doktorun raporla yazdığını veriyorum günde bir kez yaklaşık bir aydır kullanıyoruz 400 gram aldı sadece 7 aylık tam şuan. Yeni 6400 oldu. Yani minyon bir kız olucak ama aynı zamanda çok haraketli bazen yapısalda olabiliyor kilo olayları benim 5 yaşında oğlumda var aynı zamanda oda mesela çok toplu büyüdü 3 yaşına kadar çok güzeldi kilosu sonradan almamaya başladı yani bazen biz annelerin elinde olmuyor hepimiz evlatlarımız için en iyisini yapıyoruz ama olmayınca olmuyor
Boyu 65 cm 7 aylık. Bizim doktor direk tarttı kilo almamış mama başlayalım günde 1 yeterli dedi aslında sağlıkocağındaki ebede doğum kilosuna göre normal olduğunu söylüyor. Boyuda 48 cmdi doğduğunda. Mama çok aşırı farketmedi yani ama doktor bizim kızımız biraz iştahsız ve ek gıda almıyor diyede mamayı vermiş olabilir diye düşünüyorumPeki boyu kac cnm suan. Doktorun yazdigi mama sizce kiloda farkettirdi mi. Bir kac kisiden daha duydum bu mamayi. 1 ay sonra kontrolum var. Sorup denemek istiyorum bnde
MerhabaMerhaba kizlar. Benim bebegim 2 kilo boy 48 olarak doğdu. Şuanda 6 aylik olduk ve 6 kiloyuz. Boyumuz 63 cm .Görenler bu cok küçük sütün mü yetmiyor zayif. Buna mama ver (mama takviyesi de yapiyorum) . Sen bunu besleyememissin gibi laflar ediyorlar. Ve ben ne kadar takmamaya gayret gostersemde malesef takıyorum. Doktorum yaşıtlarından geri ama 2 kilo dogan bir bebek için de gayet iyi dedi. Bnm gibi olan var mi. Sizlerin bebeklerinin kilosu boyu nedir. Erken dogum düşük doğum yapip yaşıtlarını karsilayan var mi Bu arada bugün ek gidaya geçtik. Önerdiğiniz birseyler olursa bilgilendiriseniz sevinirim.
Benim kızım da 6 kilo 670 Gr boyu 63 cm 7 aylık düzeltilmiş yaşı 5 aylık. 32.haftalık iken doğdu prematüre bebek doğduğunda 1kilo 870 grdı ve ikizi vardı.ek gıdaya geçtik ama asla yemiyor.Merhaba kizlar. Benim bebegim 2 kilo boy 48 olarak doğdu. Şuanda 6 aylik olduk ve 6 kiloyuz. Boyumuz 63 cm .Görenler bu cok küçük sütün mü yetmiyor zayif. Buna mama ver (mama takviyesi de yapiyorum) . Sen bunu besleyememissin gibi laflar ediyorlar. Ve ben ne kadar takmamaya gayret gostersemde malesef takıyorum. Doktorum yaşıtlarından geri ama 2 kilo dogan bir bebek için de gayet iyi dedi. Bnm gibi olan var mi. Sizlerin bebeklerinin kilosu boyu nedir. Erken dogum düşük doğum yapip yaşıtlarını karsilayan var mi Bu arada bugün ek gidaya geçtik. Önerdiğiniz birseyler olursa bilgilendiriseniz sevinirim.
Ay bu insanların boş beleş yorumları cahil cahil uzman gibi konusmalari gel sen bak besle bakiyim kaç kiloya cikaricaksin diceksin insanı çileden çıkarıyorlar.. siz annesiniz neden aç birakarasiniz eminim doysun diye elinizden geleni yapiyorsunuzdur. Zaten kilo olarak az doğan bir bebek ne bekliyorlarmis ayda 2-3 kilo alarak mi gidecekti. Genelde ay olarak 500 gr-1 kg arası alınması normal diye bliyorum. Böyle bi ortalamaya vuruncada kilo alımı normal. Sağlık problemi de yoksa hiç dert etmeyin. Şayet erken doğum yapmissaniz bu bebekler 2-3 yaşından sonda yasitlarini tam olarak yakalamış olup esitleniyorlar diye biliyorum.Merhaba kizlar. Benim bebegim 2 kilo boy 48 olarak doğdu. Şuanda 6 aylik olduk ve 6 kiloyuz. Boyumuz 63 cm .Görenler bu cok küçük sütün mü yetmiyor zayif. Buna mama ver (mama takviyesi de yapiyorum) . Sen bunu besleyememissin gibi laflar ediyorlar. Ve ben ne kadar takmamaya gayret gostersemde malesef takıyorum. Doktorum yaşıtlarından geri ama 2 kilo dogan bir bebek için de gayet iyi dedi. Bnm gibi olan var mi. Sizlerin bebeklerinin kilosu boyu nedir. Erken dogum düşük doğum yapip yaşıtlarını karsilayan var mi Bu arada bugün ek gidaya geçtik. Önerdiğiniz birseyler olursa bilgilendiriseniz sevinirim.
Sizinki kac aylik kac kiloBahsettiğiniz mamanın faydasını gören var mı acaba doktor hiç birşey vermedi benim bebeğime ama çok küçük çok üzülüyorum bu duruma.
7 aylık düzeltilmiş yaşı 5 aylık 6 kilo 670 gr 63 cm.Herkes çok küçük bu deyip moralimi bozuyor.Sizinki kac aylik kac kilo
Merhaba kızınız şuanda nasıl. Benim bebeğim kilo almıyor. 9 buçuk aylık 7 kilo boy 70 .Merhaba, benim kızımı anlatmışsınız sanki. 2700 doğdı ve 6 aylık 6 kilo 64 cmdi. Doktor çok küçük kilosu çok düşük dedi. Mama verdi infatrini diye günde birkez onu veriyorum ek gıdaya geçtim ama yemiyor asla ağzını açmıyor sizi çok iyi anlıyorum ama takmayın sağlıklı olsunlar en önemlisi o
10buçuk aylık benimde. En son 7.700dü. Boyda 70di. 11 ayında götürücem tekrar güncel tarttırmadım ama ufak tefek minyon bi kız. Çok iştahlıda değil ama eskiye nazaran daha iyiMerhaba kızınız şuanda nasıl. Benim bebeğim kilo almıyor. 9 buçuk aylık 7 kilo boy 70 .
Tahlil yaptılar mı. Size. Devlette yaptırdım bir sorun çıkmadı. Birde özelde baktiracam.10buçuk aylık benimde. En son 7.700dü. Boyda 70di. 11 ayında götürücem tekrar güncel tarttırmadım ama ufak tefek minyon bi kız. Çok iştahlıda değil ama eskiye nazaran daha iyi
Yapmışlardı 9 ayllıkken tam kan sayımı,vitamin değerleri,karaciğer enzimleri falan hepsine baktılar şükürler olsun sorun yok. Özelde yaptırdım ben hepsini. Bide benim kızımın motor gelişimi hep önden gitti erken emekledi yürüyor şuanda. En son götürdüğüm Doktor motor gelişimi çok iyi kiloda alır dedi herşeyi erken yaptığı için haraketli bide çok ondanda kilo alımı yavaşlamış olabilir demişti. Şimdi 11 aylık olsun tekrar götürücem yine ama yaşıtlarına göre zayıf olduğınun farkındayımTahlil yaptılar mı. Size. Devlette yaptırdım bir sorun çıkmadı. Birde özelde baktiracam.
Tahlil yaptılar mı. Size. Biz yaptirdi Devlette yaptırdım bir sorun çıkmadı. Birde özelde baktiracam.10buçuk aylık benimde. En son 7.700dü. Boyda 70di. 11 ayında götürücem tekrar güncel tarttırmadım ama ufak tefek minyon bi kız. Çok iştahlıda değil ama eskiye nazaran daha iyi