Benil beni arkadas listene ekle sana yardimci olacagim ben talep gonderdim sana az evvel kabul et ozel mesajdan konusalim
bu kadar karamsar olma cnm ya üzüldüm valla bebeğe değil sana yazdılarım ne kadar yardımcı olur bilmem aama benimde 2 oğlum var şuan biri 24 aylık diğeri 4 aylık..büyük oğlum iyi emdi ama genede ben hep verdim 4 aylık olunca yoğurda ondan sonra şu kavanozdaki pürelere fln başladım elmayı cam rendede püre yap ver sabah üstü ..sütüm yok demişsin sanırım biberon mamsı veriyorsun uyandığı zmn ver onu en iyi sen anlayabilrsin o senin bebğin ve iletişim çok önemli ..daha sonra elma püresi ver şeftalide verebilrsin daha bitmedi çünkü ..yemekte ne varsa onuda ezip verebilrsin alıştırmana bağlı ben ekstra bişeyyapmadım ne varsa onu yedi yemeklerin suyuna ekmek ez fln..vee en önemlisi artık katılara geç prinç fln..
bu kadar karamsar olma cnm ya üzüldüm valla bebeğe değil sana yazdılarım ne kadar yardımcı olur bilmem aama benimde 2 oğlum var şuan biri 24 aylık diğeri 4 aylık..büyük oğlum iyi emdi ama genede ben hep verdim 4 aylık olunca yoğurda ondan sonra şu kavanozdaki pürelere fln başladım elmayı cam rendede püre yap ver sabah üstü ..sütüm yok demişsin sanırım biberon mamsı veriyorsun uyandığı zmn ver onu en iyi sen anlayabilrsin o senin bebğin ve iletişim çok önemli ..daha sonra elma püresi ver şeftalide verebilrsin daha bitmedi çünkü ..yemekte ne varsa onuda ezip verebilrsin alıştırmana bağlı ben ekstra bişeyyapmadım ne varsa onu yedi yemeklerin suyuna ekmek ez fln..vee en önemlisi artık katılara geç prinç fln..
aslında az çok kafamda belirlendi birşeyler şöyleki
sabah uyandı biberon vereyim aradan geçince zaman kahvaltı vereyim içine yumurta sarısı cicibebe labne katayım birazda su ile bulamaç olsun sonra bir meyve rendeleyeyim sonra havuç+patates+ kabaktan oluşan çorbadan vereyim sonra yoğurt vereyim gece de biberon veririm nasıl sizce??? Miktara takılmayacağım 1 er kase hazırlayayım ne kadar yediğini yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?