- 26 Mart 2016
- 628
- 1.128
- 38
- Konu Sahibi zeynep hatice
Merhaba arkadaşlar. Oğlum 35+5 de doğdu. 2470 gr ve 47 cm. İlk ay sütümü sağıp verdim emmeyi çok beceremiyordu ve mama verdim ama %80 anne sütü %20 mama verdim. ilk ay 1200 gr aldı. Sonra emmeyi öğrendi sağmayı bıraktım Dr mamayı da kes dedi. Sadece emzirdim kilo alımı azaldı 600 gr 500 gr ve daha az almaya başladı. Şuan 6 aylık 6 kilo 65 cm. Sadece emiyor istediği kadar asla zorlamayla almıyor. Mama tekrar başladım günde 40 Cc içiriyorum ama içmiyor resmen cinnet geçiriyorum içirirken Püskürtüyor itiyor vs. Gece uyurken içireyim dedim yine içmedi uyanıp ağladı Ek gıdaya başladık 5 aylıkken Dr başlattı kilo alımı az diye ama oda hüsran Yemiyor dışarı atıyor püskürtüyor...
Çok iştahsız kilo alımı 200 gr düştü. Ne yapsam elimde patlıyor. Dr götürdüm test yaptı biraz Demir ve dvitamini eksik Demir kullanıyoruz dvitamini de kullanıyoruz ekstra bi vitamin daha verdi. İştahını nasıl açabiliriz ??? Sizin önereceğiniz birşey var mı ???? Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden.....
Çok iştahsız kilo alımı 200 gr düştü. Ne yapsam elimde patlıyor. Dr götürdüm test yaptı biraz Demir ve dvitamini eksik Demir kullanıyoruz dvitamini de kullanıyoruz ekstra bi vitamin daha verdi. İştahını nasıl açabiliriz ??? Sizin önereceğiniz birşey var mı ???? Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden.....