6 aylık bebeğimin ciddi uyku sorunu var. bu düzensizlik normal mi çok çaresizim

Ayrıca diş de uykusuzluk yapıyor. Diş çıkardığı dönemde gece üçte kalkıyordu beşe kadar uyumuyordu sonra tekrar yatıyordu.

Ayrıca diş de uykusuzluk yapıyor. Diş çıkardığı dönemde gece üçte kalkıyordu beşe kadar uyumuyordu sonra tekrar yatıyordu.
Benimde oğlum 4.5 aylık ve 1 aydır uykuları bozuldu sabah 5-6 arası güne başlıyo geve 2-3 kere uyanıyo çok zorlanıyorum bende 3.5 aya kadar uykuları güzeldi. Sizin ne zaman başladı?

Benimde oğlum 4.5 aylık ve 1 aydır uykuları bozuldu sabah 5-6 arası güne başlıyo geve 2-3 kere uyanıyo çok zorlanıyorum bende 3.5 aya kadar uykuları güzeldi. Sizin ne zaman başladı?
7 aylıkken ikisini de bir gün arayla çıkarttı. Öncesinde ara ara iki hafta boyunca böyleydi sonra dişi patladı. Ama sonrasında da bir süre huysuzdu, tam yüzeye çıktı sakinleşti. 8-12 ay arası da çıkıyormuş sanırım.

Merhaba bebeğiniz büyümüştür ocak ayında yazmışsınız, uykuları ne durumda? Bebegim hiç uyumuyor 6 aylık artık ne gecem ne gündüzüm belli

bebegim 6 aylik sabah 6 da kalkiyor 9 da geri yatiyor 11 de kalkiyor 3 te yatiyor 4 te kalkiyor aksam 8 civari gece uykusuna yatiyor gece 2 de aciktigi icin uyaniyor bazen doyunca uyuyor hemen bazen 1 saat filan uyanik kaliyor sonra tekrar 6 da kalkiyor uykusu geldikce uyutarak bu sekilde duzen sagladik suan ama gunduz uykulari iyice kisalmaya basladi 2 saat uyumuyor hic

Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Gerçekten uyumazsan uyuma diyip bırakmak gerekiyor ama biri çıkıp uyumayan çocuk gelişemez diyor bu sefer vicdan azabı ve yetersizlik hissi arşa çıkıyor..
Merhaba 11 yaşında oğlum var. Sabahlara kadar sallardim uykusuzluktan halüsinasyon görür olmustum hiç uykuya dalamazdi hala da sevmez uykuyu ama gelişimi bebeklik döneminde biraz zayıf olsa da su an maşallah gavet iyi. O zamanlar buralara gelip benim gibi olan var mı diye çok okurdum. Şimdi ikinci çocuğum için geldim o da aynısı. Müsterih olun gelisiyorlar:)

Maalesef doğduğundan beri uykusu güzel değildi en fazla 2 3 saat uyurdu büyüdükçe 5 saat deliksşz uyuduğu oldu bu da 8 aylıkken falan

Aynı yollardan geçen bir anne olarak söylüyorum inan zamanla geçiyor. Evet mükemmel olmuyor ama ilerleme oluyor hiç merak etme. Benim oğlumda uykuyu hiç sevmeyen bir bebekti doğduğu günden beri. 10 aylık olana kadar hep sallayarak uyuttuk. 10. Ayda memede uyumayı öğrendi. Hala desteksiz uyumuyor ama buna da şükür. 6. Ay dün gibi aklımda. Emeklemeyi yeni mi öğrendi acaba sizinki? Çünkü benim oğlım 6. Ayında emeklemeyi öğrendi ve nerdeyse 8. Aya kadar hep saat başı kendini uyandırıyordu hatta bazen 40 dkda bir ama 8. Ayda düzelmişti. Şuan 17. Aydan bildiriyorum gece sadece 1 kez uyanıyor bazen 2 hatta hiç uyanmadan sabahı ettiği geceler bile oldu hiç merak etme o günlerde gelecek. Kimi bebek böyle bende doktor doktor gezdim en son bi doktor bitkisel bi damla önerdi baybay night diye ben çok faydasını göremedim ama çevremde memnun kalanlar oldu doktora danışıp onu deneyebilirsin bu dönemde ama öyle de böylede bu dönem geçecek hiç merak etme

Bebeğim 13 aylık oldu uykuları nispeten düzelmişti 1 gece sadece 1 kere uyanmıştı :) 3 4 kere uyanıyordu bu bile iyi geliyordu bana. Bebeğim henüz hiç diş çıkarmadı ancak altlı üstlü dişleri hep kabarık sanırım zor çıkarıyor bir süredir yine çok kötü uykuları . Mesela dün gece saydığım 10 kere uyandı çok yoruldum eşimle ilişkimi çok etkiliyor benden başkasında uyumuyo bende destek olamıyorsun çok yorgunum diye ağlıyorum çevremde hiç böylesi bir bebek yok

Yürümeye başladı mı? yeni şeyler öğrendiği zaman benim oğlumun uykuları çok bozuluyor. Benimki de evde bir tek bende uyuyor gerçekten bi anne için çok bunaltıcı ama geçecek hep böyle gitmeyecek biraz daha sabır

10 aylık yürüdü çok hareketliydi bir bebek. İnşallah düzelir diyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…