Insallah cok tesekkur ederimm saolunÇok çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur minik bebiş. Onlar çok güçlüler merak etmeyin
Cok saolun.. Evet soylerdı ama zaten hani şunu diyor yanı takıp edin lişme devam ederse tekrar tomografiyr alınır dıe ıste benim burda kafam gitti ve odem olayında cok tedirginimKötü bir şey olsaydı doktor derdi bence. Biraz sakinleşip bebeğinizi daha dikkatli inceleyin. Kusma,dalgınlık göz hareketlerinde problem,iştahsızlık yani anormal bir durum yoksa bence bir şey olmaz bebekler çok narin gözüksede yetişkinlerden daha güçlüler. Ama olumsuz bir şey görürseniz hemen doktora başvurun. Ya da başka bir doktora randevu alıp tekrar bir gösterin. Allah şifa versin
Cok saolun haklısınız ama a gercekten cok zorr tabıkı elimden geleni yapıyorum ınsallah. Acaba dışta şişlıl de varmiydı? Ustelık gecmeyen ve yumusak bır şişlıkAllah şifa versin yavrunuza.Gecmis olsun. Bir arkadaşımın çocuğunda da düşmeye bağlı kafatası çatlağı oluşmuştu onun anlattıklarına dayanarak tam iyileşmenin birkaç ay sürebileceğini, bu süre zarfında kafasına hiçbir şekilde darbe almaması gerektiğini, sık sık kontrole götürmenizin iyi olacağını söylemek istedim. Biliyorum çok zor ama sakin kalıp dikkatli bir şekilde çocuğunuzu takip etmeniz gerekiyor.
Insallah cok tesekkurlerrBünyesi kendi kendine geçirir çatlak da iyileşir. Canını sıkma
Doktorlarda oyle soyledı aöa ıste ilk rahatladım sonraa bu odem cıktı ve inmeyen şişlık bu korkutuyor beni bısey yapar mı bilmiyorum sureklı tomografiyr de sokmak istemiyorum ama yapacak bisey yok iste Baska malesef kıÇok geçmiş olsun inşallah hiçbirsey olmaz kazasız belasız atlatirsinizbenimde oğlum yataktan düşmüstu o paniği iyi bilirim öldüm öldüm dirildim çok şükür birşey olmadı korkma cocuklar bebekler elastik gibidir birşey olmaz Allah'ın izniyle
Kaç gün oldu bu olay yaşanaliDoktorlarda oyle soyledı aöa ıste ilk rahatladım sonraa bu odem cıktı ve inmeyen şişlık bu korkutuyor beni bısey yapar mı bilmiyorum sureklı tomografiyr de sokmak istemiyorum ama yapacak bisey yok iste Baska malesef kı
Tesekkurler.. İnanın 3 yere ayrı ayrı gıttım zaten yine gdıecegım takibi ıcınCok gecmis olsun. Insallah hemen iyilesir kuzucuk. Ben yerinizde olsam tum imkanlarimi zorlamam gerekse bile en iyi beyin cerrahi neredeyse onu gider bulur cocugumu gosterirdim icimin rahatlamasi icin. Ben biraz pimpirikli bir insanim cunku.