yoğurduda küçük kavanoz mamaları kadar yedirdim bu gün sona doğru zorlandı ama oyunla falan bitirdik. sen ne zaman vermeyi düüşünüyorsun bunları artık denemeye başşla yavaş yavaş bizim bir sıkıntımızda emmiyor başka besin alınca stümü sağıp veriyorum 3 gündür ihmal ettim sütümde azald yine ne yapacam bilmiyorum ..onu hiç istemiyorum sütten kesmeyi çok sütüm vardı emmedi bende stresti falan iyice azaldı bazen 25 ccden fazla çıkmıyor nasıl arttırabilirim acaba..
galiba hamile gibi dikkat etmek gerekiyor beslenmeye sütün azalmaması için.iyi bir süt sağma pompası aryorum arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz markalar varmı.bide geçmi acaba sü sağma makinası almak için bebeğim 7 aylık oldu sağııyorum hepsadece gece emiyor..arada veriyorum zorla hemen geri bırakıyor.alırım emmez sütüm kesilir boşa almış olurmuyum diye kararsızım.
sağol canım dün malatya daydık orda bir doktora götürdüm çok güzel ilgilendi bizim burdaki doktor öyle değil tek tek yazdı anlattı neler yedirip neler yedirmeyeceğimi.
bir kaçını yazayım sizede pekmezi mutlaka vermelisin dedi günlük 1 tatl kaşığı tereyağı yedir dedi erit ver dedi neden öyle dedi anlamadım yedirmesi kolay olur açısındanmı yoksa başka nedendenmi
7 , 8 adet bebe bisküvisi yedir fazla değil dedi sebze çorbası enginar kereviz mutlaka ver dedi balık ama balıkla ne eşimin ne benim hiç aramız yok nasıl yaparız bilemedim
.7.aydan sonra et tavuk yumurta ben cevizi sordum kahvaltıyla vereyimmi diye hayır dedi ciğerine kaçar sıkıntı olur daha çok var çereze dedi ..portakal ve mandalina kivi verme dedi tuz verme yaşına kadar dedi..bunun gibi şeyler işte ben hepsinden vermiştim ceviz de prtakalda kivide hiç verdimde demedim korkudan..bilmiyorumkismile
evet bize doktor demişti kalorisi yüksek besin değeri zengin diye daha fazla verme diye ama okadar da veremiyorum benim bebeğimin kusması var ne yese kusuyor
bu inek sütü alerisinasıl anlaşılıyor mesela yoğurt peynir gibi şeyler yediği zamanmı kusuyor yoksa her zamanmı benimki çorba jmama meyve herşeyi kusuyor bu gün götürdük yine aynı kiloda üç ay önce de 8200 gr dı şimdide 8500gr çok moralim bozuldu doktora diyorum aldırmıyor ilgilenmesi iiçin bu bebeğin acillikmi olması gerek bilmiyorum..bebeğim resmen büyümüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?