yoğurduda küçük kavanoz mamaları kadar yedirdim bu gün sona doğru zorlandı ama oyunla falan bitirdik. sen ne zaman vermeyi düüşünüyorsun bunları artık denemeye başşla yavaş yavaş bizim bir sıkıntımızda emmiyor başka besin alınca stümü sağıp veriyorum 3 gündür ihmal ettim sütümde azald yine ne yapacam bilmiyorum ..onu hiç istemiyorum sütten kesmeyi çok sütüm vardı emmedi bende stresti falan iyice azaldı bazen 25 ccden fazla çıkmıyor nasıl arttırabilirim acaba..
Canım,henüz yoğurt vermedim,bu hafta denicem.Bizim porsiyonlarımız baya az yemiyor çünkü.Baya zorluyor beni. Çeyrek elma ancak yiyor. Sebze çorbası da 2 tatlı kaşığı kadar ancak.Bugün biraz daha iyi yedi ama bakalım yarın nasıl olacak. Benim oğlum epeydir oturuyor destekli. Desteksiz birkaç saniye ancak,sonra yan yatıyor.Ben yürüteç ve hoppala tarzı birşey aldım.Pek sevmedi 5 dk bile zor duruyor içinde. Ama sağa sola hareket ettiriyor biraz. Ayaklarının üstüne durduruyorum ben.Oyun yapıyoruz arkasından seslenip cee deyince hoşuna gidiyor. Yüzüstü yatırıyorum dönüyor kendi.Benim sütüm de 2 gündür azaldı,yordum kendimi temizlik falan. Sıvı da alamadım pek.Meyvesuyu baya artırıyor,rezene çayı da. Süt ürünleri tüketemiyorum bunlarla artırmaya çalışıyorum.Boza ve kestane de baya artırıyo dene istersen.