Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bide ne zaman başlayacak emeklemeye falan bizimki fazla kucakta durduğu için yalnız bişey yapma taraftarı değil hep kucakta etrafında olmamızı istiyor..
çok teşekkür ederim ben kendimi hiç bu kadar yetersiz hissetmemiştim evet çok geriliyorum besleyecek zaman..
sağol canım dün malatya daydık orda bir doktora götürdüm çok güzel ilgilendi bizim burdaki doktor öyle değil tek tek yazdı anlattı neler yedirip neler yedirmeyeceğimi.
bir kaçını yazayım sizede pekmezi mutlaka vermelisin dedi günlük 1 tatl kaşığı tereyağı yedir dedi erit ver dedi neden öyle dedi anlamadım yedirmesi kolay olur açısındanmı yoksa başka nedendenmi
7 , 8 adet bebe bisküvisi yedir fazla değil dedi sebze çorbası enginar kereviz mutlaka ver dedi balık ama balıkla ne eşimin ne benim hiç aramız yok nasıl yaparız bilemedim
.7.aydan sonra et tavuk yumurta ben cevizi sordum kahvaltıyla vereyimmi diye hayır dedi ciğerine kaçar sıkıntı olur daha çok var çereze dedi ..portakal ve mandalina kivi verme dedi tuz verme yaşına kadar dedi..bunun gibi şeyler işte ben hepsinden vermiştim ceviz de prtakalda kivide hiç verdimde demedim korkudan..bilmiyorumkismile
evet canım bebeğim mart ın 1 inde yedi aylık olacak kahvaltıyada başladık şükür alerjimiz yok bizim dün yaptım ilk defa yoğurdu güzel yedi herhangi bir reaksiyon göstermedi ben pastorize sütten yaptım burdaki doktorumuza sordum yapabilirsn paket sütten dedi muhallebi yapmadım bende hiç..devam sütündende denemiştim tutturamadım ben güzel olmadı yani ayy çok şükür oğlumun iştahı düzeliyor gibi iki gündür ne versem yiyor..
kardelencim tam anlamıyla tatlara alıştıgında sabah 10 gibi kahvaltısını yapsa arada emzirirsin bir sonraki emzirme saatinde meyve verirsin yine arada emzirip sonra yoğurt yine arada emzirip sebze çorbası sonra tüm gece zaten emiyolar eğerki tüm bunları yiyosa gece eksrta mamaya gerek yok bebeğin tamamen doğal beslensin [/QUOT
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldun. 6 ayına daha 20 gün falan var. Şimdiden azar azar meyve suyuna başlayabilirim heralde.