Hiç korunmadık,ve buna rağmen ilk dört aay adet oldum son iyi aydır olmuyorum gebelik testi de yapıyorum ama hiç bişey yok ovülasyon testlerim ben çift çizgi çıkıyor düzensiz adet döndüm vardı evlenmeden önce alttan muayene oldum eylül ayında ama bişey çıkmadı dünkğ gebelik testimi ve ovülasyon takibimi bıkartım aşağıya lütfen yardımcı olun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 aylık evliyim yardımcı olur musunuz
- Konu Sahibi xviola
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kan vermedim dün yaptım testi bugünde haftasonuGebelik testiniz pozitif gözüküyor kan verdiniz mi?
Gerçekten ihtimal var mıGebelik pozitif görünüyor, gebelik pozitif olunca da ovulasyon testleri de hep pozitif gorunuyor zaten kan verdiniz mi
- 27 Ekim 2023
- 1.267
- 907
- 43
Öyle gibi testte sıkıntı yoksa kaçıncı dk çıktı ikinci cizgi, başka testin varsa dene tekrardan, Kan verirsen göreceğiz hep birlikte bizi de bilgilendirGerçekten ihtimal var mı
Akşam yapmıştım pek bişey gözükmüyordu 20 dk dan sonra oldu sabahta baktım böyleydiÖyle gibi testte sıkıntı yoksa kaçıncı dk çıktı ikinci cizgi, başka testin varsa dene tekrardan, Kan verirsen göreceğiz hep birlikte bizi de bilgilendir
- 27 Ekim 2023
- 1.267
- 907
- 43
Himm biraz geç olmuş, sen yarın ilk idrarla tekrar dene test yapmayı, ilk dakikalrda çıkması gerekir, geç çıkınca yanlış sonuç verebilir, yeniyse gebelik zaten zor görünür testte de kanda daAkşam yapmıştım pek bişey gözükmüyordu 20 dk dan sonra oldu sabahta baktım böyleydi
Tamamdır inşallahhh olumlu sonuçlanırHimm biraz geç olmuş, sen yarın ilk idrarla tekrar dene test yapmayı, ilk dakikalrda çıkması gerekir, geç çıkınca yanlış sonuç verebilir, yeniyse gebelik zaten zor görünür testte de kanda da
Bunlarda bi önceki testler sonra erken gebelik testi yapmıştımÖyle gibi testte sıkıntı yoksa kaçıncı dk çıktı ikinci cizgi, başka testin varsa dene tekrardan, Kan verirsen göreceğiz hep birlikte bizi de bilgilendir
Eklentiler
- 31 Ocak 2022
- 469
- 355
- 33
- 27
Yaaaaartık çok strese giriyorum benBana var gibi geldi ya inşallah rabbim gönlüne göre versin, sabah ilk idrarla testi tekrarla yine silik çıkacak mı bı görelim silik olması problem değil ilk günler öyle olur, yeter ki çıksın
onlardan emin olamadığım için yapmıştım bi kaç gün daha beklesem miOncekiler de pozitifmis zaten
Pazartesi bence kan verin testlere göre vae gibi çok yeni hatta bir test daha alın pazartesi yapın varsa koyulaşmış olur zatenonlardan emin olamadığım için yapmıştım bi kaç gün daha beklesem mi
- 18 Eylül 2024
- 731
- 238
- 18
- 26
Canım senin pozitif direk bende gecikmenin 7. Günü bile negatifti ama kanda pozitif… Pazartesi kan ver kesin var şimdiden hayırlı olsunHiç korunmadık,ve buna rağmen ilk dört aay adet oldum son iyi aydır olmuyorum gebelik testi de yapıyorum ama hiç bişey yok ovülasyon testlerim ben çift çizgi çıkıyor düzensiz adet döndüm vardı evlenmeden önce alttan muayene oldum eylül ayında ama bişey çıkmadı dünkğ gebelik testimi ve ovülasyon takibimi bıkartım aşağıya lütfen yardımcı olun
Çok sefer heveslendim ve sonu hüsran oldu korkuyorumCanım senin pozitif direk bende gecikmenin 7. Günü bile negatifti ama kanda pozitif… Pazartesi kan ver kesin var şimdiden hayırlı olsun
Korkuyorum hep heveslenip havesim kursağımda kalıyor 6 aydırPazartesi bence kan verin testlere göre vae gibi çok yeni hatta bir test daha alın pazartesi yapın varsa koyulaşmış olur zaten
- 20 Aralık 2022
- 1.322
- 1.305
- 63
- 28
Aminn inşallahhh dua edinCanım benim kendini neden üzüyorsun. 6 ay çok az bir zaman, ha deyince olmuyor ki bu işler. Ben 3 sene uğraşmıştım. Kendini yıpratıp strese sokma hiç. Bana da sanki gebelik var gibi geldi, yarın hemen test ver, Allah gönlünüzdekini yaşatsın sağlıcakla