• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6. ayda kan ve idrar testi

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
323
doktorumuz 6. ayda kan ve dirar testi yapıp bazı ek ilaç yada gıdalara ona göre izin vereceğini söyledi. hadi kanı tamam alıcaklarda şu idrar testi kafamı karıştırdı. 6 aylık beekten nasıl idrar alınacak bilgisi olan varmı ???:uhm:

ben çok kustugu için idrar testi yaptırmıstım.o kısıma ucu yapıskanlı bi ufak torba takıyolar emzirdiktne bi 10 dk sonra felan yapıyo zaten .

erkek bebeklerde daha kolay pipisine yapışkanlı poşet bağlıyorlar az bile yapsa yeterli zaten bizden alınmıştı hemde 3 aylıkken

bizimde önümüzdeki ay tam kan sayımına bakcakmış dr. ama idrardan bahsetmedi...

Ben de troid hastalığı çıkınca oğluma da kan testi yapıldı.Önümüzdeki ay yapılacakları konuştuk doktorumuz böyle birşey den bahsetmedi.İdrar tahlili için takılan poşet kayabiliyor en iyisi bezi kapatmadan beklemek..............

hımmm saolun kızlar bu hiç aklıma gelmemişti doğrusu düşünüp duruyordum nasıl alınıcak diye.

e kızlara nasıl yapıyolar kafamçokkarıştı

kızların da kukusuna poşet takılıyokaydirigubbakcemile3biz3-4 kez yaptırdık endişelenme..yalnız inadı tuttumu yapmıyo çişini bekliyon baya...daha kısa zamanda yapması için önce emzir,birazda su ver varsa fön makinesini çalıştırıp ayaklarına ve göbüşüne tuttun mu hemencecik yapıyo benim kerataopuyorumnanaktanpoşet yapışkanlı zaten,bezini açık tutup sık sık kontrol etcen..sonra da hemşireye haber vercen,poşeti o çıkarıyo..

benim dr. da böyle bişeyden bahsetmedi... Allah allah. ben bu dr ları bi anlasam zaten..

Cnm benim dr da hiç böyle bişey istemedi yalnızca 1 yaşından önce bi göz kontrolü yaptıralım dedi..Bende anlamıyorumm hiç...bilmiyorumkismile dr dedi kilo alması ii durumu da ii , tuvaletini de güzel yapıyosa bi sorun yok dedi

Back
X