Banada hiç veremeyecekmişim gibi geliyordu ama bir kere başlayınca zaman o öyle geçti ki bir bakmışım tığ gibi kalmışımSupersin yaa tebrikler :) Ben de 5 ayda 9 kilo almayi basarmisimoncesinde de 8 kilo almistim zaten su an 17 kilo fazlayim. Rüyamda bile bunu görüyorum ya sanki hic veremeyecekmisim gibi geliyor
Banada hiç veremeyecekmişim gibi geliyordu ama bir kere başlayınca zaman o öyle geçti ki bir bakmışım tığ gibi kalmışım
Zaten zayıfladığımı benden çok çevremdekiler fark ediyordu herkes ya çok zayıflamışsın çocuk doğurdun nasıl başardın gibi laflar söyleyince insan daha da hırslanıyor gaza geliyor :)
Bol su iç canım Metabolizmayı hızlandırıyor kesinlikle ve Türk kahvesi :)Tebrik ederim canım.ben de 1 aydır yediklerime dikkat ediyorum.arada da spor yapıyorum.ama metabolizma hızım yavaş olduģu için kilo vermekte zorlanıyorum.2 kilo verebildim 1 ayda.
En güzeli yarına bırakmadan hemen şimdi başlamak :)Ben de şu an kilo almissin asamasinda oldugum için zor geliyor başlangıç yapmak :)
En güzeli yarına bırakmadan hemen şimdi başlamak :)
Ben yaklaşık 3 litre içiyorum.demek ki yetmiyor.3 litreyi aşmam gerekiyor.Türk kahvesi de günde 1 tane içiyorum en az.3e mi çikarmalı?teşekkür ederim canım :)Bol su iç canım Metabolizmayı hızlandırıyor kesinlikle ve Türk kahvesi :)
Bende günde 3 litre içiyordum fazlasına gerek Yok benceBen yaklaşık 3 litre içiyorum.demek ki yetmiyor.3 litreyi aşmam gerekiyor.Türk kahvesi de günde 1 tane içiyorum en az.3e mi çikarmalı?teşekkür ederim canım :)
Balıgi bir gün yesem şukredicem valla.sodaya baslayabilirim aslında.semizotunu da gorünce alayim hemen.sagol canım.Bende günde 3 litre içiyordum fazlasına gerek Yok bence
Günde bir Türk kahvesi de iyi, ek olarak metabolizmayı yediğin yemeklerde hızlandırır mesela günde 2 tane sade maden suyu iç canım
Haftada iki gün balık ye, sebze ye, semiz otu da hızlandırır metabolizmayı, yemeklerine kimyon dökebilirsin ben bunları yapıyordum:)
Çok teşekkür ederim canımm :)Vavvv harika gözüküyorsun maşşallah canım hatta azcık kg bile alabilirsin..
Üç güzel çocuk doğurmuşsunuz ister 10 kilo fazlasın olsun ne güzel :)daha yaşın çok küçük 30 lu ve 40 yaşlarda çok zor oluyor kilo vermek.bir çocugum varken çok kolay kilo vermiştim şimdi 3 cocukluyum 6 kilo fazlam var.
Boy uzun olunca avantaj oluyor :)Ya ben böyle olmak için can atıyorum
50 kiloyum ama yürüyen cımbız misali geziyorum
Herhalde 60-65 anca kutarır beni
Boyum 165...nasıl bir vücüt bu benimkisi anlamadım gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?