Arkadaşlar çok merak ediyorum. 6 ay bebeğinizi hiç anne sütüyle beslediniz mi? Başka hiç bir ek gıda kullanmadan. Sadece anne sütü?
Sizce ne kadar doğru 6 ay boyunca sadece anne sütü, yanında hiç bir ek gıda olmadan.
(çorba yoğurt vs. hiç birşey) Bunu merak ediyorum.
Evet soru yanlış olmuş:)
Bebeğimize ek gıda yapmamız onu sağlıksız beslemek anlamına mı gelir?
6 ay boyunca sadece anne sütü verdiğinizde yaptığınız özel bir şey oldu mu? Sütü arttırmak için.
Bu konuyu neden açtım biliyor musuz? Kendini bilmez bir komşum markette mama alırken gördü. "Aaaa" dediii" mamamı yedircen bebeğine. Süt içir 6 ay öyle diyorlar doktorlar"
Sütüm az teyze dedim o yüzden mamaya başlıcam. Az olurmuymuş, yetermiş vs. vs. söylendi durdu. Canımı sıktı(( Sanki sütüm varda ben vermiyorumm bebişimee;(((((
Evet soru yanlış olmuş:)
Bebeğimize ek gıda yapmamız onu sağlıksız beslemek anlamına mı gelir?
6 ay boyunca sadece anne sütü verdiğinizde yaptığınız özel bir şey oldu mu? Sütü arttırmak için.
Bu konuyu neden açtım biliyor musuz? Kendini bilmez bir komşum markette mama alırken gördü. "Aaaa" dediii" mamamı yedircen bebeğine. Süt içir 6 ay öyle diyorlar doktorlar"
Sütüm az teyze dedim o yüzden mamaya başlıcam. Az olurmuymuş, yetermiş vs. vs. söylendi durdu. Canımı sıktı(( Sanki sütüm varda ben vermiyorumm bebişimee;(((((
Arkadaşlar çok merak ediyorum. 6 ay bebeğinizi hiç anne sütüyle beslediniz mi? Başka hiç bir ek gıda kullanmadan. Sadece anne sütü?
Sizce ne kadar doğru 6 ay boyunca sadece anne sütü, yanında hiç bir ek gıda olmadan.
(çorba yoğurt vs. hiç birşey) Bunu merak ediyorum.
(Arkadaşlar sorumda yanlışlık yaptığımı sonradan farkettim, kusura bakmayın. "Ne kadar doğru 6 ay anne sütü" sorusu saçma olmuş. Moral bozukluluğla öyle yazmışım. Sonradan düzelttim fakat ilk okuyup yargılamayın diye dipnot yazma ihtiyacı duydum)
tşkler
sadece anne sutu verdım..
dıger besınlerı hazmedecek kadar güçlü degıl ki mıdesı...ancak anne sütü...6 aydan sonra elma suyu ..vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?