- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
ne kaçması Allah aşkına,öyle şey mi olur?erkek dediğin sevdiği için gerekirse dünyayı önüne alır bırak ya sakın öyle bi hata yapma!
Seni terk edip 1.5 sene arayıp sormayan adam için kaçmaya değer mi ? Hoş kimse için kacilmaz bence. Bile bile istenmeyen gelin olmaya çalışıyorsun. Yapma.
karar senin,ben kaçman taraftarı değilim sadece bunu belirttimPeki sizce ayrilmalimiyim?
Iyide istemeyen krsi taraf. Senin ailen zaten veriyor. Bu durumda sen degil. Sozlun sana kacmaliIlk önce hepinizden özür diliyorum hep ayni sorundan kafanizi ütüleyip duruyorum. Ama Benim hayatimdaki sorun su: Ben eskiden sözlüydüm sonra beni terk etti. 1 bucuk sene hic ilgilenmedi. O arada ben birinle konusdum. Sonradan sözlüm özür dileyip barismak istedi. Baristik. Ailesi o cocukla konusdugumu duymuslar ve o cocugun onlarin akrabasi oldugunu söylemisler. Benim haberim yoktu. Simdi beni istemiyorlar. Sizce ben napmaliyim ailemin izni var. Eski sözlüm birtek ona kacarsam evlenebilecegimizi söLedi. Ona kacmami bekliyor...
Sak'ın öyle bi hata yapma lütfen düşünsene ailenin rızası var seni gelinlikle uğurlamak istiyolar baba evinden yapma nolur cok büyük haksızlık olur onlara el oğlu için inanki değmez en iyi ihtimal 2-3sene el üstünde tutar seni sonra annesinin baskısına dayanamaz en ufak bi şikayetinde başına kakar durur kendi ayağınla geldin bana diye. Gerçekten seviyorsa çeksin resti ailesine
Ilk önce hepinizden özür diliyorum hep ayni sorundan kafanizi ütüleyip duruyorum. Ama Benim hayatimdaki sorun su: Ben eskiden sözlüydüm sonra beni terk etti. 1 bucuk sene hic ilgilenmedi. O arada ben birinle konusdum. Sonradan sözlüm özür dileyip barismak istedi. Baristik. Ailesi o cocukla konusdugumu duymuslar ve o cocugun onlarin akrabasi oldugunu söylemisler. Benim haberim yoktu. Simdi beni istemiyorlar. Sizce ben napmaliyim ailemin izni var. Eski sözlüm birtek ona kacarsam evlenebilecegimizi söLedi. Ona kacmami bekliyor...
Seni ailesi istemiyor ya sen de kaç ki ailenle aran açılsın istiyor. Bencilliğinden. Yoksa ne alaka senin ailen zaten razı. Ailesine rest çeksin evlenin. niye kaçıyosunuz.
valla sizin o kişiyle pek hayırlı görünmüyor, hep bir engel, istiareye yatın
senin ailenin izni olmasa bi nebze anlarım da şuan kaçmak istemeni anlayamadım. zaten izin veriyor ailen istemeyen onun ailesi. o kaçsın sana
Yattim tam 7 gece yaptim.
Ailesine rest cekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?