6 ay oldu

Yinemi bi yanlis anlama var yaaaa.
Baska bi konu acan vardi.
Yine aynen boyle.

Yav evliligi destekleyen kiz tarafiysa, desteklemeyende erkek tarafiysa.
Erkegin evine kacmak nedir yaa?
Oldum olasi ayni diger konu sahibi gibi gidin anasinin evin siginin.
Hani su seni istemeyen ananin evine.

Gidip ailesinden uzaaak bi yere tasinirsanjz bilemem.
Ve baglarinizi keserseniz!
Bunu yaparmi senin icin?

Baba evinde eziyet goruyor bile olsan
Nisanlin sozlun her kimse iste sevgilin ya da,salaklik edip de sakin kacma
Akisina birak
Adamin ailesi seni istemiyorsa istemesin
Sen de onlari isteme
Hatta ogullarini da isteme
Sanki baska adam yok dunyada birak allah askina ya dertsiz basina dert mi ariyorsun?

Ilk önce hepinizden özür diliyorum hep ayni sorundan kafanizi ütüleyip duruyorum. Ama Benim hayatimdaki sorun su: Ben eskiden sözlüydüm sonra beni terk etti. 1 bucuk sene hic ilgilenmedi. O arada ben birinle konusdum. Sonradan sözlüm özür dileyip barismak istedi. Baristik. Ailesi o cocukla konusdugumu duymuslar ve o cocugun onlarin akrabasi oldugunu söylemisler. Benim haberim yoktu. Simdi beni istemiyorlar. Sizce ben napmaliyim ailemin izni var. Eski sözlüm birtek ona kacarsam evlenebilecegimizi söLedi. Ona kacmami bekliyor...
SAKIN KAÇMA.sonra çok pişman olursun

yahu bırakın kaçsın, akacak kan misali bu işler, kaçacak kız baba evinde durmaz, kaç canım sen tam mevsimi, tüm konuların bu herif tüm derdin kaçmak, kapıyı çekip çıkmaya bakar, genelde kız tarafı vermeyince kaçar kızlar, senin ailen razı karşı taraf istemiyo, ama olsun alanında bir ilke imza atmış olursun, bu gece sahura doğru kaç bence bir gün daha bekleme yaşın geçiyo

22 senelik anneni babanı ailesine rest çekemeyen sünepe bir erkek için terk et. Aferin sana. Allah beyin vermiş düşün bir değer mi diye..

Ilk önce hepinizden özür diliyorum hep ayni sorundan kafanizi ütüleyip duruyorum. Ama Benim hayatimdaki sorun su: Ben eskiden sözlüydüm sonra beni terk etti. 1 bucuk sene hic ilgilenmedi. O arada ben birinle konusdum. Sonradan sözlüm özür dileyip barismak istedi. Baristik. Ailesi o cocukla konusdugumu duymuslar ve o cocugun onlarin akrabasi oldugunu söylemisler. Benim haberim yoktu. Simdi beni istemiyorlar. Sizce ben napmaliyim ailemin izni var. Eski sözlüm birtek ona kacarsam evlenebilecegimizi söLedi. Ona kacmami bekliyor...
şu kaçalım diyenler bence bencil karakterli gibi geliyor, kaçmak neden aile istemiyorsa kaçınca isteyecekmi, hep huzursuz olunmayacakmı, kaçınca kabulleniyorsa aile ozaman kendi masrafları için bi bahane bulmuşlar diye anlarım ben

Ne gereksiz,saçma sapan bir soruna bulaşmışsın.Seni istemeyen aileye mi kaçacaksın ? Sakın !

Sözlünle mutlu olabileceğini düşünmüyorum.Evlenseniz bile ailesiyle aran düzelmez.Sözlün de o aradaki maceranı asla unutmaz.Baştan güzel başlamayınca sonrası güzel gelmiyor maalesef.

Ay canım bak ne olur kaçma böyle bir aptallık sakın yapma tatlım bak erkekler cok uyanık kaçmak hiçbir deyin Çözümü değil seni istıyorda çabalasın biraz tüm imkanları tüketsin bi. Bak sakın kaçma burdaki Yorumları dikkate al seni büyüten ailene emeklerı gecen kişileri gözü yaslı Bırakma her anne baba çocuğunu evden kuşağını bağlayıp çıkarmak ister . Kaçarsan erkek Tarafın gözünde değersız olursun arkanda kimse olmayınca cok yüklenirler hayattan benzersin ben yasamadım ama kaçan arkadasım vardı cok pişman ailesi sırtımı döndü ortada kız

O oradaki olan olay yüzünden anca böyle olur diyor

olayin icinde olmadigimiz icin cogumuza tuhaf geldi herhalde. ömrümde böylesini duymadim.

senin durumunda olan annemin bi akrabasi vardi
daha dogrusu erkek tarafi annemin akrabasi. kiz baska bir mezhepten oldugu icin oglanin annesi kesinlikle olmaz dedi.
oglan öyle olmaz böyle olur diyerekten dügün dernekle evlendi. annesi babasi kardesler gelmemisti.
biz gittik, baska akrabalarida gelmisti.
su an oglan kendi ailesiyle görüsmüyor. kimse de kimseye kacmadi.

seninde ailenin rizasi varmis zaten, asil dengesizlik senin ailen ok vermisken kacmani istemesi
burdan bilemem tabi ama sanki kendi ailesiyle mücadele etmekten korkuyor.

bu arada kacarak evlenen %99 u pisman, kendine yazik etme

Hayatının hatasını yapmak istiyorsan kaç seni büyüten anneni babanın çiğne. Sonra affetsinler diye uğraş dur. Her problemde kaçtım kendim ettim kendim buldum de. Kaçanlar pek mutlu olmuyolar malesef. Nedendir bilinmez.Sonra gelir buraya konu açarsın . yapma.

X