6 ay oldu

Bi arkadaş ta yazmış senin ailen zaten izin veriyormuş

Seni kimden kaciracak orayi anlayamadım

Bizim bildiğimiz klasik kizin babası, abisi yada annesi vermez kiz ondan sevdigiyle kacar

Eeee sendeki durum tam tersi senin ailenin izni var beyzadenin ailesinin izni yok olurmu öyle şey

Kacta ertesi gün gününü gör zaten düdüklü tencere dilini bi guzel biledi :KK53::KK14:

Sak'ın öyle bi hata yapma lütfen düşünsene ailenin rızası var seni gelinlikle uğurlamak istiyolar baba evinden yapma nolur cok büyük haksızlık olur onlara el oğlu için inanki değmez en iyi ihtimal 2-3sene el üstünde tutar seni sonra annesinin baskısına dayanamaz en ufak bi şikayetinde başına kakar durur kendi ayağınla geldin bana diye. Gerçekten seviyorsa çeksin resti ailesine

Ilk önce hepinizden özür diliyorum hep ayni sorundan kafanizi ütüleyip duruyorum. Ama Benim hayatimdaki sorun su: Ben eskiden sözlüydüm sonra beni terk etti. 1 bucuk sene hic ilgilenmedi. O arada ben birinle konusdum. Sonradan sözlüm özür dileyip barismak istedi. Baristik. Ailesi o cocukla konusdugumu duymuslar ve o cocugun onlarin akrabasi oldugunu söylemisler. Benim haberim yoktu. Simdi beni istemiyorlar. Sizce ben napmaliyim ailemin izni var. Eski sözlüm birtek ona kacarsam evlenebilecegimizi söLedi. Ona kacmami bekliyor...
Iyide istemeyen krsi taraf. Senin ailen zaten veriyor. Bu durumda sen degil. Sozlun sana kacmali :KK53:

Sak'ın öyle bi hata yapma lütfen düşünsene ailenin rızası var seni gelinlikle uğurlamak istiyolar baba evinden yapma nolur cok büyük haksızlık olur onlara el oğlu için inanki değmez en iyi ihtimal 2-3sene el üstünde tutar seni sonra annesinin baskısına dayanamaz en ufak bi şikayetinde başına kakar durur kendi ayağınla geldin bana diye. Gerçekten seviyorsa çeksin resti ailesine

Cekmiyor sizce ayrilayimmi

yarin oburgun ailesiyle iyi olup sen beni sevsen baskasiylavolmazdin deyip kapi onune koyar seni aileni saf disi burakmaya calisiyot kapi onunde kaldiginda muhatabi olmasin diye. kacmana gerek yok ailesi olmadan senin ailenle birlikte dugun yapabilir pekala sakin sakin sakin diyorum

Ilk önce hepinizden özür diliyorum hep ayni sorundan kafanizi ütüleyip duruyorum. Ama Benim hayatimdaki sorun su: Ben eskiden sözlüydüm sonra beni terk etti. 1 bucuk sene hic ilgilenmedi. O arada ben birinle konusdum. Sonradan sözlüm özür dileyip barismak istedi. Baristik. Ailesi o cocukla konusdugumu duymuslar ve o cocugun onlarin akrabasi oldugunu söylemisler. Benim haberim yoktu. Simdi beni istemiyorlar. Sizce ben napmaliyim ailemin izni var. Eski sözlüm birtek ona kacarsam evlenebilecegimizi söLedi. Ona kacmami bekliyor...

valla sizin o kişiyle pek hayırlı görünmüyor, hep bir engel, istiareye yatın

yapma.
kimse ayril diyemiyor
yakismazz bunu demek ama ayril yoksa senin sonun hüzün olacak
koy tavrini ayril bakalim
ben herseyi usulüne uygun olmasini istiroyurm de
ya ailene beni kabul ettirirsin telli duvakli gelinligimle cikarirsiniz baba evimden ya unut beni de
bu ne ya
daha evli degilsiniz bisey degilsiniz sana resmen psikolojik baski yapiyor
birak
dinle abla tavsiyesi dinle

seni bi kere birakmis bidaha olsa zorlanmayacak sen dediginj yapmazsan seni terkedecek degil mi. senin icin ne fedakakarlik yapti ki seni ne kadar seviyir ki hayatini cope atacaksin. adam seni sevmiyor sevse mucadele eder. telinle duvaginla cik evinden

Canım iş sözlünde bitiyor. Yumruğunu masaya vuracak ben bu kızla evleniyorum isteyen yanımda olur istemeyen hayatımda olmaz diyecek.
Kaçarsan ailesi sana çok kötü davranır istenmeyen gelin olduğun için.
Bak benim kv de beni hiç istemedi ama nişanlım siz benim hayatıma karışamazsınız biz evleneceğiz dedi 1,5-2 yıldır reddettiler konuşmuyorlardı şimdi baktılar iş ciddi oğulları kimseyi tınlamıyor peşinde dolaşıyorlar.
Lütfen kaçma bak senin ailen razı onları da karşına alma.

X