6 ay oldu

Ilk önce hepinizden özür diliyorum hep ayni sorundan kafanizi ütüleyip duruyorum. Ama Benim hayatimdaki sorun su: Ben eskiden sözlüydüm sonra beni terk etti. 1 bucuk sene hic ilgilenmedi. O arada ben birinle konusdum. Sonradan sözlüm özür dileyip barismak istedi. Baristik. Ailesi o cocukla konusdugumu duymuslar ve o cocugun onlarin akrabasi oldugunu söylemisler. Benim haberim yoktu. Simdi beni istemiyorlar. Sizce ben napmaliyim ailemin izni var. Eski sözlüm birtek ona kacarsam evlenebilecegimizi söLedi. Ona kacmami bekliyor...

ona kacarsan evlenebılecegınızı aılesıyle bırlıkte kafana ususmek ıcın aılenın soz hakkı kalmaması ıcın ıstıyo . beklesın dursun aılenın kapısından telınle duvagınla cık , sahsı fıkrım saglıklı bır bırey degıl ve evlenmek istemesi felan hıkaye. nıyetı olsaydı en basda sozluyken yanı kopruyu gecmısken terk etmezdı.

bu arada bırkac uyenın kac bekleme demesı dıkkatımı cektı ve actıgın konuları arastırdım 10 konudan 9u kacım mı kacmmım mı sorusunu barındırıyor. bunca uyenın soyledıklerını dıkkate almayıp hala yenı konu acman taktıre sayan. bızde salak gıbı aman yapma etme dıyoruz. kac kızım sen bosa durma ananın babanın yanında hatta sevgılınede kacma gıt tek yasa felan free olur hayatın dızılerdekı gıbı gencecıksın nasılsa. bak arkadaslarında evlenıomus sende ozgurluk resımlerını koyarsın felan onlarda sana ozenır. Tobe estafurullah yaaa.. :KK20:

Sakın aklından bile geçirme :KK12: çoook büyük skıntılar çekersiin .. O bi buçk yıl sözlün kimlerle konuşmuştr Allah bilr. Onu hiç gündeme bile getrmezler. Kıymetini bilen brini bul. O sözlün olcak kişide seni gerçekten sewseydi kaç demek yerine ne yapar eder seni gelinlikli görmek isterdi. Kaçmak kolay. Parasız altınsız düğünsüz ucuza kapatcaklar.

Çok ilerdede sen kendin geldin biz mi zorladık dicekler. Sakın hata yapma.

bu arada bırkac uyenın kac bekleme demesı dıkkatımı cektı ve actıgın konuları arastırdım 10 konudan 9u kacım mı kacmmım mı sorusunu barındırıyor. bunca uyenın soyledıklerını dıkkate almayıp hala yenı konu acman taktıre sayan. bızde salak gıbı aman yapma etme dıyoruz. kac kızım sen bosa durma ananın babanın yanında hatta sevgılınede kacma gıt tek yasa felan free olur hayatın dızılerdekı gıbı gencecıksın nasılsa. bak arkadaslarında evlenıomus sende ozgurluk resımlerını koyarsın felan onlarda sana ozenır. Tobe estafurullah yaaa.. :KK20:

Bosa konusmuyorsunuz. Ona dün kacmiyicagimi söyledim. Simdi tek sorunum ayrilsam daha dogru olurmu diye.

Sakın aklından bile geçirme :KK12: çoook büyük skıntılar çekersiin .. O bi buçk yıl sözlün kimlerle konuşmuştr Allah bilr. Onu hiç gündeme bile getrmezler. Kıymetini bilen brini bul. O sözlün olcak kişide seni gerçekten sewseydi kaç demek yerine ne yapar eder seni gelinlikli görmek isterdi. Kaçmak kolay. Parasız altınsız düğünsüz ucuza kapatcaklar.

Çok ilerdede sen kendin geldin biz mi zorladık dicekler. Sakın hata yapma.

Benim sinif arkadasimla konusmus Dün ortaya cikti.

yav bacim birak bu adami...adam demektede zorlaniyorum.
2gündür merak ediyodum ne oldu acaba diye hala konu ayni
seni istemeyeni sana sahip cikmayani sen neden istiyosun
neden kendini bosyere mesgul ediyosun
sevgini sevkatini sabrini gelecekteki kocana cocuklarina sakla.
harcama
fazla deger verdikce deger kaybediyosun kaybetmissin
siyril artik ve etrafina bak aileni kucakla
ve bi süre girme kimseyle iliskiye miliskiye
coook samimi söylüyorum
tecrübe...

biz topluca kaç bacım diyene kadar açmaya devam edeceksin bu konuyu değil mi?
kaç bacım kaç ,kaç ta gör anandan emdiğin süt nasıl burnundan geliyor karnından sıpa sırtından sopa nasıl eksik olmuyor...annenle babanda da azıcık karakter varsa seni asla affetmesinler de gör gününü..hadi benden müsaade kaç yavrum.

X