6 ay kınası yapan yada yapmayı düşünenler, öneriler

melisecrin

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
52
0
16
Bursa
Geçen ay kızıma 6 ay kınası yapmıştım kızıma bindallı giydirdik eline kına yaktık :_)
güzel kurabiyeler ve hediyeler ikram ettik :_))
Allah evlenme kınasınıda görmeyi nasip etsin inşallah :_)
oğluma diş ediği yapmıştım kızıma kına yaptığım için yapmayacağım :_)

Özellikle kayınvalidem isteyince ve herkez 6 ay kınası yapıcakmısın diye sormaya başlayınca yaptım .iyiki yapmışım ben zaten her türlü cemiyetten hoşlanırım :_))

Eklentiler

• $IMG_0359.jpg
    $IMG_0359.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 2.540
  • $IMG_0332.jpg
    $IMG_0332.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 9.242
  • $IMG_0311.jpg
    $IMG_0311.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 2.680
  • $IMG_0330.jpg
    $IMG_0330.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 4.447
Eminim seninki çok daha güzel olmuştur çünkü ben bindallı giymeye cesaret edemedim :_)))
sen neler yaptın ?

teşekkür ederim .evet gerçekten çok güzel oldu.sevdiğim bi hoca hanım vardı onu çağırdık güzel bir sohbet etti.sonra kızım için akika kurbanı kestirmiştik onun kurban etiyle etli pilav yaptırdık.hemde kurban eti böyle günde yensin istedik.
sohbetten sonra ikimizde bindallı giyinip kına tepsisiyle içeri girdik.kızıma kınalar yakıldı hediyeler açıldı...
bence çok güzeldi.biz çok mutlu olduk.

Allah kabul etsin bizde dua okuttuk :_))
herkes bilmiyor tabi kimisine değişik geliyor ilk defa görenler aaa bindallı giydirmişler diyor :_))
çok güzel bir cemiyet
diş ediği de çok güzel oluyor yapmıcam diyordum ama belki onuda yapıcam :_))

çok enteresan ilk kez duyuyorum bebek mevlütü diş buğdayı biliyorumda kına çok ilginçmiş:53:

çok güzelmiş bu 6 ay kınası. 2 yaşında kızım var .daha önce 6 ay kınasından haberim yoktu.eğer 2.bebeğim kız olursa 6 ay kınası yapmaya niyetlendim.hem ben giyerim hemde bebişime giydiririm bindallıyı.

Back