Yok o ben değilim. Bizim aramızda 3 yaş var. Hangi yorum atabilirseniz10 yaş fark var demişsinizbi yorumda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o ben değilim. Bizim aramızda 3 yaş var. Hangi yorum atabilirseniz10 yaş fark var demişsinizbi yorumda?
Biraz daha konunuzu okuyunca beklemeye gerek yok diye dusundum.İlk başlarda net olamadım bekledim durdum ama durmanın bana bir yararı olmadı. Beklesem dönse dönen bu adamdan ne bana ne çoçuklarıma bir fayda gelir o yüzden en mantıklısı uzatmadan bitirmek. Aldığı ara verme kararı benim ondan kopmam gerektiğini bana hissettirdi ve ben boşanmaya ciddi anlamda kararlıyım. Belki zor olacak ama ilk defa ona karşı mantığımla hareket etmiş olacağım. İlk defa bu evlilikte ben karar vermiş olacağım. Ben kimsenin vicdanına gelirse devam ettireceği bir seçenek olmadığımı düşünüyorum. Ben ona kötü birşey yapmadım bu cezayı hak etmedim. O yüzden boşanılmayı bence hak etti ve ben bunu yapmalıyım
İnanın aynı şeyi düşündüm koskoca 20 yılım gitti diyorum ama belki bir 40 sene daha yaşayacağım. Yeni onla geçirdiğim sürenin 2 katını yaşacağımı düşününce belki farklı bir seçenekle çok daha güzel bir hayatım olabilir diye düşünmeye başladım. Aslında küçük portreye bakıyoruz belki yaşayacağım ömür geçirdiğimden fazla olacak o yüzden ileriye odaklanma beni toparlayacaktır diye düşünüyorum. Ve boşanmada kararlıyım. Dediğim gibi bu haftaki yoğunluğum geçsin hemen başlayacağım protokolü hazırlatmayaBiraz daha konunuzu okuyunca beklemeye gerek yok diye dusundum.
Orta yolu bulup,, konusup anlasamayan bir yetiskini beklemeye gerek yok. 1 hafta neyse de 6 ay ne ?
Psikolojisi mi bozuldu, destek istemiyorsa yapacsk bir sey yok. Yani yoluns bskscsksin.
Ayse kulin i dinledim yakin zamanda. 2 kere bosanmis. 3. Esi ile 40 hildir berabermis.hayat arkadasim diyor.
Bir insanla hayat arkadasi olamiyorsan, evliligin bir manasi yok
Bir planı vardır. Beklediği bir şey vardır. 6 ay uzun süre. Bir de bazı kırılmaların toparlanması mümkün olmuyor. 20 yıllık bir evlilik için yapacağınız şey şu: Sessiz kalmak. Arayıp sormamak. Kendinize zaman ayırmak. 6 ay içinde her hangi bir gelişme,iyi yönde durum yoksa boşanma davasını siz açın. Çünkü 6 ay da hareket etmeyen adam, kafasında bitirmiş demektir.Bugün sabah konuşmaya çalıştım illa 6 ayı beklemenin anlamı nedir anlamıyorum diyorum. 6 ay deyip duruyor o süreden önce benle asla tek kelime etmeyecekmiş
Akıllıca düşünüyorsunuz. Tebrik ederim. Kişi kendinden eminse kendine yapılan zulme izin vermemeli. Allah size kolaylık versin.İlk başlarda net olamadım bekledim durdum ama durmanın bana bir yararı olmadı. Beklesem dönse dönen bu adamdan ne bana ne çoçuklarıma bir fayda gelir o yüzden en mantıklısı uzatmadan bitirmek. Aldığı ara verme kararı benim ondan kopmam gerektiğini bana hissettirdi ve ben boşanmaya ciddi anlamda kararlıyım. Belki zor olacak ama ilk defa ona karşı mantığımla hareket etmiş olacağım. İlk defa bu evlilikte ben karar vermiş olacağım. Ben kimsenin vicdanına gelirse devam ettireceği bir seçenek olmadığımı düşünüyorum. Ben ona kötü birşey yapmadım bu cezayı hak etmedim. O yüzden boşanılmayı bence hak etti ve ben bunu yapmalıyım
Eşimle biz bu olayı tatile gittiğimiz sırada yaşadık. Tatile giderken yol boyu elimi tutarak araba kullandı , ceketini üzerime örterek uyuturdu yani ben velevki sıkıcı bir kadın olsam bana bunları yapmazdı . Her akşam geldiğimde boynuma sarılırdı. İnanın telefonuna bakıp kendi tabiriyle ona güvenmiyor gibi bu kimdi kimle konuşuyordun diye sormak dışında bir şey yapmadım ki ben o telefonu alıp gözünün önünde kırsam parçalasam daha farklı şeyler bile yapsam bu şekilde bir cezayı hak etmem diye düşünüyorum. İnsan karısı telefonunu kıskançlıktan parçalasa aylar boyu onu terk mi eder. Evlatlarını hiç sormaz mı. 14 yaşındaki kızım annem haklı annem bunu hak etmedi diye düşündüğü için onu da hayatından silmişmiş asla onu da görmek istemiyormuş. Açıkçası celennemin dibine biz de seni görmek istemiyoruz. En kötü ya adam gibi boşanma davası açarsın ya da dersin 3 , 5 gün düşünüp karar vereyim. Bu şekilde ticari işletme yürütür gibi bana bir şeyi dayatması bu ilişkinin geleceği noktasında beni ümitsiz yaptı. Ben de her an terk edileceğim her an vazgeçileceğim bir ilişkide kısaca geleceğini görmediğim yerde yasal olarak durmak istemiyorum.Bir planı vardır. Beklediği bir şey vardır. 6 ay uzun süre. Bir de bazı kırılmaların toparlanması mümkün olmuyor. 20 yıllık bir evlilik için yapacağınız şey şu: Sessiz kalmak. Arayıp sormamak. Kendinize zaman ayırmak. 6 ay içinde her hangi bir gelişme,iyi yönde durum yoksa boşanma davasını siz açın. Çünkü 6 ay da hareket etmeyen adam, kafasında bitirmiş demektir.
Yani sizi aldattığını mı düşünüyorsunuz? Çünkü bir kadın durup dururken kıskanmaz. Bir sorun var ki böyle davrandınız.Eşimle biz bu olayı tatile gittiğimiz sırada yaşadık. Tatile giderken yol boyu elimi tutarak araba kullandı , ceketini üzerime örterek uyuturdu yani ben velevki sıkıcı bir kadın olsam bana bunları yapmazdı . Her akşam geldiğimde boynuma sarılırdı. İnanın telefonuna bakıp kendi tabiriyle ona güvenmiyor gibi bu kimdi kimle konuşuyordun diye sormak dışında bir şey yapmadım ki ben o telefonu alıp gözünün önünde kırsam parçalasam daha farklı şeyler bile yapsam bu şekilde bir cezayı hak etmem diye düşünüyorum. İnsan karısı telefonunu kıskançlıktan parçalasa aylar boyu onu terk mi eder. Evlatlarını hiç sormaz mı. 14 yaşındaki kızım annem haklı annem bunu hak etmedi diye düşündüğü için onu da hayatından silmişmiş asla onu da görmek istemiyormuş. Açıkçası celennemin dibine biz de seni görmek istemiyoruz. En kötü ya adam gibi boşanma davası açarsın ya da dersin 3 , 5 gün düşünüp karar vereyim. Bu şekilde ticari işletme yürütür gibi bana bir şeyi dayatması bu ilişkinin geleceği noktasında beni ümitsiz yaptı. Ben de her an terk edileceğim her an vazgeçileceğim bir ilişkide kısaca geleceğini görmediğim yerde yasal olarak durmak istemiyorum.
İnanın telefonuna bakıp kendi tabiriyle onu bunaltmak dışında bir şey yapmadım ki ben o telefonu alıp gözünün önünde kırsam parçalasam daha farklı şeyler bile yapsam bu şekilde bir cezayı hak etmem diye düşünüyorum. İnsan karısı telefonunu kıskançlıktan parçalasa aylar boyu onu terk mi eder. Evlatlarını hiç sormaz mı. En kötü ya adam gibi boşanma davası açarsın ya da dersin 3 , 5 gün düşünüp karar vereyim. Bu şekilde ticari işletme yürütür gibi bana bir şeyi dayatması bu ilişkinin geleceği noktasında beni ümitsiz yaptı. Ben de her an terk edileceğim her an vazgeçileceğim bir ilişkide kısaca geleceğini görmediğim yerde yasal olarak durmak istemiyorumBir planı vardır. Beklediği bir şey vardır. 6 ay uzun süre. Bir de bazı kırılmaların toparlanması mümkün olmuyor. 20 yıllık bir evlilik için yapacağınız şey şu: Sessiz kalmak. Arayıp sormamak. Kendinize zaman ayırmak. 6 ay içinde her hangi bir gelişme,iyi yönde durum yoksa boşanma davasını siz açın. Çünkü 6 ay da hareket etmeyen adam, kafasında bitirmiş demektir.
Evet öyle düşünüyordum bana karşı ilgili olmasına rağmen telefonda mesajlarını silmesi, bazı rahatsız olduğum kadınlara yakın durması , kavga ettiğimiz günü biriyle görüntülü konuşuyordu ben gelince birden yüzü düştü telefonu hemen kapattı onu da A diye kaydetmiş. Bunlar beni rahatsız ediyordu ve dile getirmekten başka hiçbir hareket yapmadım. Şu an kendisi suçlu ama sanki suçlu benmişim gibi davranıyor. Ve dediğim gibi aşırı ilgili davranan da o, çelişkili hareketler yapan da oydu. Bu da beni şüphelendiriyordu aramızdaki sorun bu. Bu da birçok evlilikte olur her erkek karısının şüphesine böyle mi cevap veriyor. Adam gibi geç karşıma konuş, konuş ki ben de anlayım. Erkek evini terk edip kaçar mı bir sorun olunca. Asıl adam zorlukta kaçmayandır. Ya da bu döndü diyelim ister istemez gene sorun yaşayacağız başka bir sorunda da gene kaçacak ve diyecek ki ben 1 yıl yokum. Bunu yapan benim kabul ettiğimi görünce gene yapmaz mıYani sizi aldattığını mı düşünüyorsunuz? Çünkü bir kadın durup dururken kıskanmaz. Bir sorun var ki böyle davrandınız.
Çok şükür şurada aklı başında bir kadının yorumlarını okudum. Doğru yoldasınız. Size gaz vermek için demiyorum. Ya da öfkeli şekilde yazmıyorum. Herkesin hayatı çok kıymetli. Hele ki babanın, çocuklarından sevgisini esirgemesi çocuklarda büyük hüzün oluşturuyor. Baba faktörü çok önemli. Diyelim 5 yıl ömrünüz kaldı. Yine de ayrılırdım ben. Zaten hayat yorucu bir de sizinle bu yükü taşımayan çocuk gibi giden biri var sırtınızda. Çekilmez.Aynı fikirdeyim. Bir ara bekleyim mi diye düşündüm o da mantıklı gelmişti ancak beklersem döndüğünde gene bir bahane bu şekilde gidecek alışmış olacak bu yaptığına. O nedenle bu şekilde rahat davranma ortamı sunmamalıyım diye düşünüyorum ve haftaya kardeşi gelecek boşanma protokolünü hazırlamak istediğimi söyledim zamanı bekliyorum. Ama asla aylarca beklemeyeceğim . Dik durmam gerekiyor
Aynen bu gibi durumlarda gaza gelmek gibi görünse de ben gecelerce düşündüm. Ama en mantıklısı bu. Hayatta düzenimiz bozulmasın diye her haksızlığa boyun eğmemiz aslında gelecekteki haksızlıklar için bize zemin hazırlıyor. Ben kıymetliyim, evlatlarım da çok kıymetli ve bizim geleceğimiz bizi düşünmeyen bizi her fırsatta yarı yolda bırakacak bir adamın vicdanına bırakılmalı. Bu kim olursa olsun şu an bunu yapan annem olsaydı da aynı şeyi düşünürdüm. Bazı insanlar bazı yerlerde kaybedilmeli…Çok şükür şurada aklı başında bir kadının yorumlarını okudum. Doğru yoldasınız. Size gaz vermek için demiyorum. Ya da öfkeli şekilde yazmıyorum. Herkesin hayatı çok kıymetli. Hele ki babanın, çocuklarından sevgisini esirgemesi çocuklarda büyük hüzün oluşturuyor. Baba faktörü çok önemli. Diyelim 5 yıl ömrünüz kaldı. Yine de ayrılırdım ben. Zaten hayat yorucu bir de sizinle bu yükü taşımayan çocuk gibi giden biri var sırtınızda. Çekilmez.