6 ay ayrı evde yaşama

Okuduğunuzda bile ne kadar can sıkıcı geliyor değil mi bana bu durum yaşatıldı.hem de birkaç yıllık bir adamdan değil yıllarca aynı yastığa baş koyduğum asla yarı yolda bırakmaz dediğim adamdan bunu yaşadım
Anlattığınız kıskançlık şeyleri dert değil yani öyle üff kıskanıldım depresyona girdim al işte modunda olmaz bi erkek. Ya yapmak istediği şeyler vardır ve kontrol altında olmaktır onu bunaltan yada diğer ihtimaller işte depresyon falan filan. Ama maddi olarak rahatsınız çocuklarınız büyümüş en zorlu dönemleri atlatmışsınız geriye artık karı koca rutinlerinizi yaşamak kalmışken kendi dünyasında ne yaşadığı belli olmayan bilmece bir kocanın ne yapmak istediğini düşünmeye ne gerek var. Yani amacı her neyse hangi sebeple yapıyorsa bence en iğrenç yollardan biriyle yapıyor. Uzaklaşmak iyidir ama bu kadar uzun ve umursamaz tavırlarla değil.

20 yıl sonra hala neyin kıskançlığı ama 6 ay ayrı yaşamak bence alışma süreci yapıyor boşanmak için becerebilirse boşayacak

Anlattığınız kıskançlık şeyleri dert değil yani öyle üff kıskanıldım depresyona girdim al işte modunda olmaz bi erkek. Ya yapmak istediği şeyler vardır ve kontrol altında olmaktır onu bunaltan yada diğer ihtimaller işte depresyon falan filan. Ama maddi olarak rahatsınız çocuklarınız büyümüş en zorlu dönemleri atlatmışsınız geriye artık karı koca rutinlerinizi yaşamak kalmışken kendi dünyasında ne yaşadığı belli olmayan bilmece bir kocanın ne yapmak istediğini düşünmeye ne gerek var. Yani amacı her neyse hangi sebeple yapıyorsa bence en iğrenç yollardan biriyle yapıyor. Uzaklaşmak iyidir ama bu kadar uzun ve umursamaz tavırlarla değil.
Erkeklerin 40 yaş sendromu falan mı var bilmiyorum ki neyin kafasını yaşadığını😔

20 yıl sonra hala neyin kıskançlığı ama 6 ay ayrı yaşamak bence alışma süreci yapıyor boşanmak için becerebilirse boşayacak
1 aya yakın oldu bugün de yazdım boşanalım ben hazırım diye cevap yok bu sefer de. Sanki ona da hazır değil gibi geliyor dilde hazır uygulamada değil

Gözden uzak olan gonulden de ırak olurmus.
Kıskançlik yuzunden kavga edip konusmama karari alan birinden ben bu ayrilma olayinin masum olacağını dusunmuyorum. Surekli cok bakimsiz bilmem ne diyip durmussunuz ama sosyal medyadan birileriyle konusmak icin bakim gerekmiyor bence. En ufak bir online oyunun icinde bile sohbet etme yerleri var oradan bile birilerini bulup konuşulabilir. Eger birisi bir sey saklamiyorsa telefonunu kurcaladi diye küsüp kavga çıkarmaz. Iliskinizden bunalmis zaten rahat olmak istiyor gibi bir hal var. Yedek bir kosede dursun ben biraz dolanip geleyim gibi oluyor bu 6 ay. Kesinlikle kabul etmeyin. Ayri kalmak iliskinizi duzeltmez aksine daha cok yipratir. 1 aydir gorusmuyoruz diyorsunuz. Size soyledigi soylemden anlasiliyor ise yaramadığı. Ona ciddi oldugunuzu dik durdugunuzu gosterin. Yedek olarak asla gormemeli. Bir secim yapmak istiyorsa sonuçlarına katlansın.

Evet olabilir. Peki vicdan azabı duyduğu birşey yapmış olsa niye bana sert davranıyor bu kadar tahammül edemiyor cümle kurmama. Asla yazma, cevap yazma, senle muhatap olmak istemiyorum gibi sanki ben ona bir hata yapmışım gibi benden vebalı gibi kaçıyor. Çok sevdiğini söyleyen adamın birden bu kadar kaçması da anormal. Ya da vicdan azabı duyduğu kişiye insan yazma konuşma seni görmek istemiyorum der mi?
Kaçma isteğini sorgulayamayın diye belki, çok ilginç bir durum, anlamadım ben de. Kıskançlık bir yıl öncesinde yok muydu?

Bir ilişkiyi düzeltmek için de 6 ay ayrı evde yaşanmaz. Çift terapisi alınır, iki taraf problemleriyle yüzleşir, düzeliyor mu düzelmiyor mu bakılır ki çevremde çok ciddi problemlerle ayrılık eşiğine gelmiş çiftlerin terapiyle gerçekten iyi yol kat ettiklerine ve evliliklerini düzelttiklerine şahit oldum.

Yaşça benden çok büyüksünüz, eminim çok daha tecrübe sahibisiniz ama naçizane görüşüm "Benim gönlüm sana düşmüyor zaman ne gösterecek" demek, "Sana duygusal olarak bir şey hissedemiyorum zamanla özler miyim ya da çoğalır mı" demek gibi bir şey.

Öfke problemleri olduğunu söylemişsiniz, bunu fark edip destek almaması, bunu düzeltmemesi ayrı bir problem. Çocukların onunla vakit geçirmek istemediğini söylemişsiniz. Bu bana gerçekten ciddi sorunların olduğu hissini veriyor.

İnsanlar bazen maalesef birbirleriyle olan ilişkilerini yürütemiyor ancak çocuklarına iyi birer anne, baba olabiliyor. Sizin söylediklerinize baktığımda iyi bir baba olma kısmında da sorunlar gözüküyor.
Bazı ilişkileri gerçekten zorlamamak gerekebiliyor. Keşke boşansalar diye yüzlerine bakan çocuklar da gördüm, iyi ki boşanmışlar diyenleri de. Benim kendi annem ve babam da ayrı. Tabii ki zor bir süreç ancak birlikte olduklarında daha da zor olacaksa bu çocuklara daha fazla eziyet.

Sizin ve çocuklarınız için en iyisini seçmeniz dileğiyle.

Ekleme: Çocuklarla ilgili kısmı düzeltmek isterim geçmiş sayfalarda kötü bir davranışı olmadığını, size yapılan haksızlığa karşı tutumları olduğunu söylemişsiniz görmemiştim kusura bakmayın. Çocukların bu olaylara dahil olması çok iyi olmamış aslında. Anne ile baba arasındaki özel problemlerin çocuklara yansıtılmaması taraftarıyım. Bu süreci en iyi şekilde atlatmanızı dilerim.

Son düzenleme:
Eşim olacak kişi ile 20 yıla yakındır birlikteyiz. Son 1 yıla kadar büyük problemler yaşamadık ama bu sene ne yaptıysam düzelmedi bişeyler. Genelde benim kıskançlıklarım onun öfke kontrolsüzlük problemini iyice tetikledi.şu anda da kendini tamamen iletişime kapattı heryerden engelledi ve 2. Bir evimiz var gitti orda yaşıyor 6 ay boyunca eve gelmeyecekmiş ondan sonra karar verecekmiş.boşanalım dedim onu da hemen yapmak istemiyor. 2 çocukla cidden hiçhoş bir durumda değilim. İşe yarayacağını da asla düşünmüyorum sizin fikirleriniz nelerdir
6 ay orada ne yapacağı konusu beni rahatsız eder ben dava açardım heralde.

Ohh paşaya bak sen 6 ay kafayı dinlicekmis bak sen.Işi bilmiyosun bigün eve acil diye çağır .Al anahtarı birazda ben kafayı dinliyeyim de cek kapıyı sen yerleş eve.O evde çocuklarla dinlesin kafayı.Çocuklarıda önceden tembihle ortalık yere işeyip sıçsınlar 2 dk da bi yemek diye darlasınlar bak nasıl köpeğe dönüyo.

Ohh paşaya bak sen 6 ay kafayı dinlicekmis bak sen.Işi bilmiyosun bigün eve acil diye çağır .Al anahtarı birazda ben kafayı dinliyeyim de cek kapıyı sen yerleş eve.O evde çocuklarla dinlesin kafayı.Çocuklarıda önceden tembihle ortalık yere işeyip sıçsınlar 2 dk da bi yemek diye darlasınlar bak nasıl köpeğe dönüyo.
Dönmez, eskiden olsa döner derdim ama çok dik inatçı farklı biri oldu

Dönmez, eskiden olsa döner derdim ama
Siz rahatsız olmanıza rağmen kadınlarla mesajlaşıyormuş. Şimdi de 1 aydır bekar hayatı yaşıyor. İstediğiniz kadar boşanalım diyin, sizin boşanmayacağınızı biliyor.
Yapacağınız şey hiç haber vermeden avukata gidip davayı açmak
bir iki haftalık işlerimin bitiminde ciddi ciddi düşünüyorum gitmeyi

Vardı yeni olan birşey değildi ki
Kıskançlık fln bahane edip fırsat bu fırsat kaçmaya çalışıyor, ama ne için? Kendini de dağıttığına göre ya bir belaya bulaştı açıklayamıyor, ya bir kusur işledi size karşi ya da borç batağında. Dedektif mi tutsanız?
Çocuklarinı da 6 ay görmemeye razı, nasıl bir şeyse..

Kıskançlık fln bahane edip fırsat bu fırsat kaçmaya çalışıyor, ama ne için? Kendini de dağıttığına göre ya bir belaya bulaştı açıklayamıyor, ya bir kusur işledi size karşi ya da borç batağında. Dedektif mi tutsanız?
Çocuklarinı da 6 ay görmemeye razı, nasıl bir şeyse..
İnanın ne yaptığı artık umrumda bile değil

Back
X