6 ay ayrı evde yaşama

Siz de kafanizi dinlemek icin, al cocuklara bak, ben diger evde kalayim biraz kafa dinleyim diyebiliyor musunuz mesela,oluyor mu oyle? Erkekler ne iyi valla, 6 ay bekar hayati yasasin, sonra bisey olmamis gibi ciksin gelsin. Basinda biri olmadan rahat rahat sosyal medyada takilmak istiyor demek ki.
İlk kez başıma geldi inanın 😔 çok zor benim açımdan

Bu arada birine aşıksa ona rahatca boşanma aşamasındayım diyordur. Evleri de ayırmış hazır, onu kandırmanın peşinde belli ki.
Ama bir aydır neden bu kadar bakımsız. Bu arada ben boşanmak istediğimi söyledim cevapsız bırakıyor isteyen adam hemen yapmaz mı

Ama bir aydır neden bu kadar bakımsız. Bu arada ben boşanmak istediğimi söyledim cevapsız bırakıyor isteyen adam hemen yapmaz mı
Başka Kadın varsa eğer bakımsız olabilir,illa hepsi kendine bakacak diye birşey yok. Belki Kadın yüz vermiyordur o yüzden sıkıntılı, onu dert ediyor. Çünki sosyal medyada aktiv biriymiş yani böyle birşey beklenir bu tip adamdan.
Boşanmayı da şimdilik istemiyor, öbür taraf yeşil Işık yakarsa ister, yoksa da güvenli limana geri döner. Çünki sizin onu kabul edeceğinizi biliyor.

Başka Kadın varsa eğer bakımsız olabilir,illa hepsi kendine bakacak diye birşey yok. Belki Kadın yüz vermiyordur o yüzden sıkıntılı, onu dert ediyor. Çünki sosyal medyada aktiv biriymiş yani böyle birşey beklenir bu tip adamdan.
Boşanmayı da şimdilik istemiyor, öbür taraf yeşil Işık yakarsa ister, yoksa da güvenli limana geri döner. Çünki sizin onu kabul edeceğinizi biliyor.
Herşey otursa da bu bakımsızlık ben de oturmadı depresyon gibi bir durumda görüntüde.

Ben bazı kadınların hal ve hareketlerinden hoşlanmam ve uyarırım kendisini sonra bir bakarım gitmiş yanına oturmuş ya da mesajlaşmış ya da takibe almış gibi gibi. Hiçbirinde büyük kavga çıkarmam sadece rahatsız olduğumu dile getiririm aslında ilk başlarda kendi de rahatsız olduysam engelle çıkaralım falan derdi ama bu yıl aşırı bir gerginlik var üstünde. Ben a desem kavga çıkaracak gibi b desem kavga çıkacak gibi. Kendi ailesinden çok kişiyle bu sene küstü. Yani ne olduğunu anlatsa bileceğim ama anlatmıyor. Tek dediği benden uzak olun hayatımdan çıkın beni rahat bırakın tarzı ifadeler. Yoksa kimsenin kendine yaptığı bişey yok resmen kriz çıkarmak için hazırlolda bekliyordu
40 dan sonrasını teneşir paklar

Depresyonun bir nedeni olur. Ama siz belli ki içinizi rahatlamak istiyorsunuz, ne diyelim hakkınızda hayırlısı.
Belirtiler depresyon gibi terapist de aynısını söylediği için dedim iç rahatlama için değil. Çünkü emin olun şu an hiçbir şey içimi rahatlatmıyor

Bence ise yaramaz demeyin , destek alin. Yorumlarina bakin, size iyi gelecek birisi vardir.

Karne sonrasina hemen bir tatil planlayin ve cocuklarla gidin.
Maddi sikintiniz olmadigi icin soyluyorum, kafanizi dagitacak her seyi yapin.Icinize kapanmayin.
Haftasonlari, turlara katilin. Arkadaslarinizla bulusun.
Tam olarak sizin gibi olmasada bir arkadasim ayrilik asamasina gelmisti. Evini terketti.
1 yil ayri kaldilar ve baristilar. Uzerinden uzun zaman gecti ve bir sikintilari yok.

Baska bir kadın yoksa, huylarinizi torpulerseniz,( onlar aile terapidi aldi) toparlanabilir.
Ama olmazsada her guclu kadin gibi basarabilirsiniz. Insanin basina her sey gelebiliyor, yapmak zorundayiz

Bence ise yaramaz demeyin , destek alin. Yorumlarina bakin, size iyi gelecek birisi vardir.

Karne sonrasina hemen bir tatil planlayin ve cocuklarla gidin.
Maddi sikintiniz olmadigi icin soyluyorum, kafanizi dagitacak her seyi yapin.Icinize kapanmayin.
Haftasonlari, turlara katilin. Arkadaslarinizla bulusun.
Tam olarak sizin gibi olmasada bir arkadasim ayrilik asamasina gelmisti. Evini terketti.
1 yil ayri kaldilar ve baristilar. Uzerinden uzun zaman gecti ve bir sikintilari yok.

Baska bir kadın yoksa, huylarinizi torpulerseniz,( onlar aile terapidi aldi) toparlanabilir.
Ama olmazsada her guclu kadin gibi basarabilirsiniz. Insanin basina her sey gelebiliyor, yapmak zorundayiz
Şu anda ben de bir yerlere gitmek için bakıyordum biraz uzaklaşmak iyi gelir. Maddi sıkıntım yok aynen. Kendin mental olarak iyi değilim eşimin durumu da iyi benim de kendi ayrı gelirim var ama bakalım bu durum nasıl sonuçlanacak

Şu anda ben de bir yerlere gitmek için bakıyordum biraz uzaklaşmak iyi gelir. Maddi sıkıntım yok aynen. Kendin mental olarak iyi değilim eşimin durumu da iyi benim de kendi ayrı gelirim var ama bakalım bu durum nasıl sonuçlanacak
Bu durumu dusunmemeye calisin bence . Farzedin yurt disina cikmis esiniz . Enerjinizi yukseltin.
Siz de kiskancmissiniz, telefon karistiriyormussunuz, yani bunlarda hos seyler degil
Esiniz ,size ayni seyi yapsa, hos olmazdi.
Belki de direkt niyetini soylemistir. Bir yere cekmeye gerek yok. Sizde ki degisimi gorunce , her sey farkli olabilir.
Gerekirse komik dizi film vs izleyin. Kafanizi tamamen doldurun, es kisisini dusunmeyin.

Baskasi vardir, evli oldugunu ögrenince ayrilmistir, oda evi terk etmistir, ama kadin hala geri dönmedigi icin depresyona girmistir

Bu durumu dusunmemeye calisin bence . Farzedin yurt disina cikmis esiniz . Enerjinizi yukseltin.
Siz de kiskancmissiniz, telefon karistiriyormussunuz, yani bunlarda hos seyler degil
Esiniz ,size ayni seyi yapsa, hos olmazdi.
Belki de direkt niyetini soylemistir. Bir yere cekmeye gerek yok. Sizde ki degisimi gorunce , her sey farkli olabilir.
Gerekirse komik dizi film vs izleyin. Kafanizi tamamen doldurun, es kisisini dusunmeyin.
O da benim telefonumu çok karıştırmıştı zaten öncelerde hep o karıştırıp herşeyin hesabını sorardı ben de açıkçası baktım o karıştırıyor ben de ona bakayım dedim. Yani ilk karıştıran kendisiydi ama ben ona bu şekilde sorun çıkarmadım. Çünkü rahatsız olduğum birşey yoktu

İnanın parasal noktada sıkıntımız yok. Şu an o konuları hiç düşünmüyorum. Hem kendim çalışıyorum hem de kendisi maddi olarak çok iyi durumda. Benim sıkıntım düştüğüm psikolojik durum. Atlatamıyorum çok ağır geliyor vakit geçmiyor. Sosyalleşemiyorim. Evlatlarıma iyi gelemiyorum
Geçmiş oslun madem maddi durumunuz iyi hemen terapiye başlayın depresyonda olduğunuzun farkındasınız süreci kolaylaştırır bu durum, ayrıca kendiniz suçlamayın hiçbir şey için tabiki evden gidecek bşey yapmadınız adam keyif yapmak için sizi manipüle edip suçluluk yaşatıyor rahat bırakın diye

İnanın parasal noktada sıkıntımız yok. Şu an o konuları hiç düşünmüyorum. Hem kendim çalışıyorum hem de kendisi maddi olarak çok iyi durumda. Benim sıkıntım düştüğüm psikolojik durum. Atlatamıyorum çok ağır geliyor vakit geçmiyor. Sosyalleşemiyorim. Evlatlarıma iyi gelemiyorum
Çocuklarınız da büyükmüş, maddi sıkıntı da hiç yok madem size böyle davranmasına neden izin veriyorsunuz? Bitirmiş belli kafasında. Hemen boşanmayalım demekle olmuyor gayet de boşanırsınız onun kafasında bir plan var belli ki bence izin vermeyin. Herkes kendi yoluna gitmeli yoksa daha çok üzülürsünüz.

Çocuklarınız da büyükmüş, maddi sıkıntı da hiç yok madem size böyle davranmasına neden izin veriyorsunuz? Bitirmiş belli kafasında. Hemen boşanmayalım demekle olmuyor gayet de boşanırsınız onun kafasında bir plan var belli ki bence izin vermeyin. Herkes kendi yoluna gitmeli yoksa daha çok üzülürsünüz.
Yazdım zaten. Dün, 6 ay beklemeyip öncesinde bitirmek istersen kararına saygı duyarım demişti. Ben de bugün mesaj attım öğlen saatlerinde, “bekleyecek bir durumum yok hazırım bitirelim yasal olarak” dedim. Okudu, cevap gelmedi. Öncesinde attığım mesajlara “bana yazma, muhatap olma” gibi cevaplar yazıyordu ya da “benim gönlüm sana doğrulmuyor zaman ne gösterecek?” “Bitirmek istersen bitir imza atarım “ gibi cevaplar veriyordu. Bugün yazdığım tamam bitirelim mesajımı cevapsız bıraktı.

Bence eşiniz bunalımda. Boşanma gibi bir kararı hızlı almamak gerektiğini düşünüyorum. Evet eşiniz sizi bu süreçte yalnız bıraktığı için zor bir durum olmuş. Ama en azından k3ndi içinde bir sonuca yada ne istediğini anlamaya çalışıyor olabilir. Erkeklerde belli zamanlarda kendi kabuğuna çekilme durumu olur. Başlarına kötü bir durum geldiği zaman eşlerine zayıf görünmek istemezler. Bunyüzden de istersen bitirelim imza atalım diye yazıp, sonrada siz yazınca cevapsız bıraktı. Sizden belki de çaba yada sevgi görmek istiyordu bilmiyorum. Kadınlar da boşanmayı ağır geçirse de erkeklerde çok nadirdir iyiki boşandım diyen, genelde ağır geldiğini gördüm ve duydum. Bence sizde bu süreçte kendinizi, evliliğinizi düşünün. Güzel geçen zamanlarınızı düşünün belki de geri döndüğünüzde heyecan yaşarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ❤️
(tüm yorumları okumadım.)

Yazdım zaten dün 6 ay beklemeyip bitirmek istersen kararına saygı duyarım demişti. Ben de bugün mesaj attım öğlen saatlerinde bekleyecek bir durumum yok hazırım bitirelim yasal olarak dedim. Cevap gelmedi okudu

6 ayda dava açmazsanız o evi terk ettiği halde haklı durumda olurmuş araştırın mutlaka
Evet onu biliyorum ama haklı haksız durumunu ne arıyor ne ben arıyorum inanın. Ya da mal saklamaya falan çalışmıyor istediğini alabilirsin diyor. diyor istersen git sen başlat diye yani bekle demiyor illa. Ama kendi de başlatmıyor.

Back
X