- 1 Ekim 2023
- 4.200
- 15.172
- 128
Yapacak bir şey yok. Çocuklarla işbirliği yapacaksınız ve onun yanına göndereceksiniz.Çocuklar onla yarım saat bile vakit geçirmek istemiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacak bir şey yok. Çocuklarla işbirliği yapacaksınız ve onun yanına göndereceksiniz.Çocuklar onla yarım saat bile vakit geçirmek istemiyor
Az önce mesaj yazdım ben bekleyemem boşanalım diye muhtemelen tamam diyecektirNormal bir durum değil. Ben olsam kabul etmezdim. 6 ay her haltı yiyip sonra ben boşanmak istemiyorum, vazgeçtim diye geri gelecek muhtemelen. Eşiyle sorunu olan insan oturup konuşmaya çalışır, 6 ay ayrı kalınca ne düzelecek kendi kendine.
Aslında mantık yürütüyoruz ama 6 ay ayrı kalmak istemesi bu kadar dağılması mutsuz olması başkasına aşık olma ihtimalini düşündürüyor,buradaki 6 aylık süreç o kişiyle arasında birşey olabilirmi,buna değermi,onu ikna edebilirmi süresi bence,eğer o kişiyle olmazsa çocuklarını bu duruma düşürmekten korktuğu için size geri dönecek ama eğer olursa size boşanma davası açacak,buradaki tek amaç diğer kadını garantiye almak,eğer birlikte olduğu birisi olsaydı bu kadar dağılmazdı ve zaten sizden boşanırdı,eğer birisi olmasaydı durduk yere 6 aylık bir süre istemezdi,bu süre çok önemli onun için belliki ama 20 yıllık eşini ve iki çocuğunu bu kadar üzebiliyorsa diğer kadınla ciddi demektir,siz kendinizi yıpratmadan bu saçmalıktan kendinizi ve çocuklarınızı en az hasarla kurtarın,ve en önemlisi hiç alışkın değiliz ya kırmadan dökmeden bu kadar maddi olarakta ne istersen olsun deyip çocuklarına ilgi gösteren sessiz sedasız giden adama,biz burada gömüyoruz tabiki yaptığı hoş birşey değil ama yinede keşke herkes bu kadar çirkinleşmeden gidebilse,çoğu kez okuyoruz yıllarca aldatmış,nafaka vermeyen,çocuklarına bakmayan,şiddete başvuran,velayet davası açan adamlara,bu da gitmek istemiş gitsin siz daha çok gençsiniz kendinize vakit ayırın onu boşverin.Eşim olacak kişi ile 20 yıla yakındır birlikteyiz. Son 1 yıla kadar büyük problemler yaşamadık ama bu sene ne yaptıysam düzelmedi bişeyler. Genelde benim kıskançlıklarım onun öfke kontrolsüzlük problemini iyice tetikledi.şu anda da kendini tamamen iletişime kapattı heryerden engelledi ve 2. Bir evimiz var gitti orda yaşıyor 6 ay boyunca eve gelmeyecekmiş ondan sonra karar verecekmiş.boşanalım dedim onu da hemen yapmak istemiyor. 2 çocukla cidden hiçhoş bir durumda değilim. İşe yarayacağını da asla düşünmüyorum sizin fikirleriniz nelerdir
Aslında ilk etapta başka kadın var diye bende düşündüm. Ancak bir aya yakındır ayrıyız ve bu süreçte o kadar çökmüş ki evden çıkmıyor işe gitmek dışında. İşyerinde sekreteri gün boyu sigara içerek tek oturduğunu çok mutsuz olduğunu söylüyor. Yani bekar hayatı yaşamak isteyen biri böyle olur mu ya da hayatında bir kadın olsa bakımlı olmaz mı. Benle birlikteyken çok bakımlıydı şu an resmen dede gibi duruyor ütüsüz pantolonlar bakımsız saçlar çok dökük bir görüntüsü var ve çok aşırı mutsuz. Başka bir derdi olabilir mi düşüncesindeyim açıkçası kadın dışında bir derdi olmalıAdChoices
ADVERTISING
Ad
Aslında mantık yürütüyoruz ama 6 ay ayrı kalmak istemesi bu kadar dağılması mutsuz olması başkasına aşık olma ihtimalini düşündürüyor,buradaki 6 aylık süreç o kişiyle arasında birşey olabilirmi,buna değermi,onu ikna edebilirmi süresi bence,eğer o kişiyle olmazsa çocuklarını bu duruma düşürmekten korktuğu için size geri dönecek ama eğer olursa size boşanma davası açacak,buradaki tek amaç diğer kadını garantiye almak,eğer birlikte olduğu birisi olsaydı bu kadar dağılmazdı ve zaten sizden boşanırdı,eğer birisi olmasaydı durduk yere 6 aylık bir süre istemezdi,bu süre çok önemli onun için belliki ama 20 yıllık eşini ve iki çocuğunu bu kadar üzebiliyorsa diğer kadınla ciddi demektir,siz kendinizi yıpratmadan bu saçmalıktan kendinizi ve çocuklarınızı en az hasarla kurtarın,ve en önemlisi hiç alışkın değiliz ya kırmadan dökmeden bu kadar maddi olarakta ne istersen olsun deyip çocuklarına ilgi gösteren sessiz sedasız giden adama,biz burada gömüyoruz tabiki yaptığı hoş birşey değil ama yinede keşke herkes bu kadar çirkinleşmeden gidebilse,çoğu kez okuyoruz yıllarca aldatmış,nafaka vermeyen,çocuklarına bakmayan,şiddete başvuran,velayet davası açan adamlara,bu da gitmek istemiş gitsin siz daha çok gençsiniz kendinize vakit ayırın onu boşverin.
çevresinde onu çok iyi tanıyan birisi yokmu?sorsanız endişenizi söyleseniz,aranızda kalacağını asla ona söylemeyeceğinizi söylerseniz belki anlatırlar sizde öğrenmiş olursunuz.Aslında ilk etapta başka kadın var diye bende düşündüm. Ancak bir aya yakındır ayrıyız ve bu süreçte o kadar çökmüş ki evden çıkmıyor işe gitmek dışında. İşyerinde sekreteri gün boyu sigara içerek tek oturduğunu çok mutsuz olduğunu söylüyor. Yani bekar hayatı yaşamak isteyen biri böyle olur mu ya da hayatında bir kadın olsa bakımlı olmaz mı. Benle birlikteyken çok bakımlıydı şu an resmen dede gibi duruyor ütüsüz pantolonlar bakımsız saçlar çok dökük bir görüntüsü var ve çok aşırı mutsuz. Başka bir derdi olabilir mi düşüncesindeyim açıkçası kadın dışında bir derdi olmalı
Var tabi görüştüm de ama onlar da anlamadı. Dedikleri dağılmış bir adam kimseyle konuşmuyor evden çıkmıyor seni de istemiyor. Kafamı dinleyeceğim diyor ama kafasını dinliyor gibi durmuyor. Resmen hayattan kopmuş gibiymiş anlamıyorlar ne yaşadığınıçevresinde onu çok iyi tanıyan birisi yokmu?sorsanız endişenizi söyleseniz,aranızda kalacağını asla ona söylemeyeceğinizi söylerseniz belki anlatırlar sizde öğrenmiş olursunuz.
Attım mesajı ayrılalım ilk fırsatta diye cevap yazmadı. Ben açıkçası artık bitirmekten yanayım biraz güç de geldi sanırım. Aynı zamanda bugün bir aile terapistine başvurdum , durumu anlattım bana kendi haline bırakmam gerektiğini söyledi . Bir bunalımda gibi zaman içinde anlarsın aceleci davranmamanı tavsiye ederim dedi. Konu senle değil kendiyle ilgili gibi geldi dedi.6 ay çocukları görmeden nasıl duracakmış.
Dinsizin hakkından imansız gelir. O 6 ay diyorsa, siz de boşanma davasını açın. Evden gittiği için haksız zaten şu anda
Aslında birkaç sene önce bazı kadınları kıskanmamla başladı. Bu durumdan rahatsızdı ama bu şekilde tepkiler vermezdi. Öfke kontrol bozukluğu var tepkileri yoğun olur. Onun dışında beni severdi sahiplenirdi çok güzeldi herşey. Tek sorun benim kıskandığımı ona hissettirmem. Sonra işler bu hale geldi birden bir kavgada kendini tamamen kapattı ve ben aylarca ayrı yaşayacağım senle bu sürede bir çift kelime etmeyeceğim diye saçma bir karar aldı şu anda da asla görmek sesimi duymak istemiyor. İlk aklıma gelen başka bir kadını seçmesi ama şu an olduğundan çok daha bakımsız ve sefil geçiyor sosyal hayatı olan bir adamdı tamamen sosyal hayatını da bitirdi evden çıkmamaya başladıSorunlarınızı biraz açabilir misiniz? Ne yaşadınız da bu duruma geldi olaylar mesela?
Ne peşinde bir anlasam6 ay sonra da ben istemem kusura bakmasın iki çocuğu bırakıp orda kendı kendıne yaşam kurup sonra bisey olmamış gibi ben geldim yada gidiyorum mu diyecek
İnsan 1 haftada eve aldığı köpeğe bağlanıyor 6 ay kocasız yaşayıp sonra onun kirli donlarını yıkayamam . Gerçekten bişeyler düzelecek inancıyla azıcık mola verelim dese anlaşılırdı belki ama gerçekten düzeltmek isteyen terapiye psikoloğa evlilik kuurtarma yoluna bakar .
Bu paşa özgürlük peşinde oldu canım başka emri varmıymıs .
Sizin kıskançlık sebeblerınız nedir ? Yani şimdi yanlış anlamayın okuyorum burda bazı kadınlar boşu boşuna kocalarına sapık muamelesi yapanı da var . Gerçek manada haklı olanı da varNe peşinde bir anlasamçıldırttı beni bu saçma kararları
Kavga mı çıkartıyordunuz?Aslında birkaç sene önce bazı kadınları kıskanmamla başladı. Bu durumdan rahatsızdı ama bu şekilde tepkiler vermezdi. Öfke kontrol bozukluğu var tepkileri yoğun olur. Onun dışında beni severdi sahiplenirdi çok güzeldi herşey. Tek sorun benim kıskandığımı ona hissettirmem. Sonra işler bu hale geldi birden bir kavgada kendini tamamen kapattı ve ben aylarca ayrı yaşayacağım senle bu sürede bir çift kelime etmeyeceğim diye saçma bir karar aldı şu anda da asla görmek sesimi duymak istemiyor. İlk aklıma gelen başka bir kadını seçmesi ama şu an olduğundan çok daha bakımsız ve sefil geçiyor sosyal hayatı olan bir adamdı tamamen sosyal hayatını da bitirdi evden çıkmamaya başladı
Ben bazı kadınların hal ve hareketlerinden hoşlanmam ve uyarırım kendisini sonra bir bakarım gitmiş yanına oturmuş ya da mesajlaşmış ya da takibe almış gibi gibi. Hiçbirinde büyük kavga çıkarmam sadece rahatsız olduğumu dile getiririm aslında ilk başlarda kendi de rahatsız olduysam engelle çıkaralım falan derdi ama bu yıl aşırı bir gerginlik var üstünde. Ben a desem kavga çıkaracak gibi b desem kavga çıkacak gibi. Kendi ailesinden çok kişiyle bu sene küstü. Yani ne olduğunu anlatsa bileceğim ama anlatmıyor. Tek dediği benden uzak olun hayatımdan çıkın beni rahat bırakın tarzı ifadeler. Yoksa kimsenin kendine yaptığı bişey yok resmen kriz çıkarmak için hazırlolda bekliyorduSizin kıskançlık sebeblerınız nedir ? Yani şimdi yanlış anlamayın okuyorum burda bazı kadınlar boşu boşuna kocalarına sapık muamelesi yapanı da var . Gerçek manada haklı olanı da var
Hayır sadece soruyordum keşke yapmasan ya da uzak dursan gibi gayet yapıcı cümleler kullanıyordum zaten mizaç olarak ben sakin bir insanım bu zamana kadar eşime salak kelimesi dahi kullanmamışımdır asla dırdır yapmam kafasını yemem sürekli sürekli konuşmamKavga mı çıkartıyordunuz?