6 ay ayrı evde yaşama

Bizim durumumuzda olan bu kadar süre evleri ayırıp sonra birleşen birileri var mıdır? Bu durum işimize yarar mı işler daha mı kötüye gider? Hiçbir fikir yürütemiyorum.

Sizin derdiniz boşanmak değil anladığım kadarıyla, adam gitmesin derdindesiniz de adam çoktan çıkmış gitmiş zaten siz yoksunuz artık başkalarıyla maceralar yaşamak var. Bunların ustüne adam geri dönse bile, nasıl kabul edeceksiniz, adam başkasinın koynundan çikıp gelecek mideniz alacak mı🤢🤢🤢

Sizin derdiniz boşanmak değil anladığım kadarıyla, adam gitmesin derdindesiniz de adam çoktan çıkmış gitmiş zaten siz yoksunuz artık başkalarıyla maceralar yaşamak var. Bunların ustüne adam geri dönse bile, nasıl kabul edeceksiniz, adam başkasinın koynundan çikıp gelecek mideniz alacak mı🤢🤢🤢
Yaparsa almaz tabi sadece ailesine kimseyle görüşme amacım yok uzak durmak istiyorum deyip durmuş. Bana süre verin kendimi toplayıp sağlam karar almak istiyorum deyip duruyor. Bilmiyorum yapar mı yapmaz mı

Keşke boşanabilsem o cesareti gösteremiyorum keşke yapabilsem

Madem 6 ay ayri kalmak istiyor yok oyle tek basina tatil modu. Cocuklar Cok kucuk degilse deyin ki hazirana dek sen yalniz dusun okullar kapaninca da Ben yalniz kalip dusunwyim. Ne guzel dunya ya sorumluluktan kacip tek basina dusunmekmis. Yari yariya. Senin dusunmrye hakkin yok mu yalniz kalip haziranda alin cocujlari goturun dusunme sirasi bende deyin cocujlara da durumu guzelce anlatin Bu arada evi terk eden kisi kusurludur avukata danisin

Adam kafasında bu evliliği zaten bitirmiş sosyal medyada zaman geçirmesi, kadınlarla iletişime geçmesi bunu gösteriyor. 2 çocuğunuz var bu kadar dirayetsiz olmayın. O çocuklar bunu haketmiyor. Kendini bir an önce topla ve bu adamı boşa!

Madem 6 ay ayri kalmak istiyor yok oyle tek basina tatil modu. Cocuklar Cok kucuk degilse deyin ki hazirana dek sen yalniz dusun okullar kapaninca da Ben yalniz kalip dusunwyim. Ne guzel dunya ya sorumluluktan kacip tek basina dusunmekmis. Yari yariya. Senin dusunmrye hakkin yok mu yalniz kalip haziranda alin cocujlari goturun dusunme sirasi bende deyin cocujlara da durumu guzelce anlatin Bu arada evi terk eden kisi kusurludur avukata danisin
Çocuklar onla yarım saat bile geçirmek istemiyor keşke gitseler

Adam kafasında bu evliliği zaten bitirmiş sosyal medyada zaman geçirmesi, kadınlarla iletişime geçmesi bunu gösteriyor. 2 çocuğunuz var bu kadar dirayetsiz olmayın. O çocuklar bunu haketmiyor. Kendini bir an önce topla ve bu adamı boşa!
Gerçekten haklısınız kendimi toparlayabilirsem emin olun yapacağım. Sürekli ağlama krizi geçiriyorum

Gerçekten haklısınız kendimi toparlayabilirsem emin olun yapacağım. Sürekli ağlama krizi geçiriyorum
Yılların alışkanlığı ve verilmiş bir emek var eminim zor bir süreçten geçiyorsunuz. Ağlayın rahatlatın kendinizi buda bir süreç.

Çocukları ona gönderin. 6 ay tek sıkılırsın çocuklarla kafayı dinle sonra tekrar düşünürüz de.

Yaparsa almaz tabi sadece ailesine kimseyle görüşme amacım yok uzak durmak istiyorum deyip durmuş. Bana süre verin kendimi toplayıp sağlam karar almak istiyorum deyip duruyor. Bilmiyorum yapar mı yapmaz mı
Altı ay ne alaka, altı ay ayrı kalıp dönecek adamın cehennemin dibine kadar yolu var, ne halt yediği belli değil.

Arkadaşımın eşi de aynı taktiği uyguladı. Amaç düşünmek değilmiş, aldattığı kadınla rahat yaşamakmış.

Emek vs düşünmeyin, bitmesi gereken şey bitiyor zaten. Sizin pozitif değerleriniz zaten sizde kayıtlı.

Ayrıca çocukların ergenlik durumlarında gitmesi en yanlış şeylerden biri. Ne kadar bencil ve sorumsuz!

Şimdi siz 6 ay onun keyfini bekleyeceksiniz. Sonra adam diyecek ki, hayat böyle çok huzurluymuş ben boşanmak istiyorum. İnanın çok daha fazla yıkılacaksınız. En azından o 6 aylık sürede iyileşebilirsiniz.

Yuvasını ve küçücük çocuklarını bırakan bir adamın geri döneceğini sanmıyorum. Siz de, çocuklarınız için hızlıca toparlanmanız lazım. Onun süresini bekleyecek kadar değersiz davranmayın lütfen.

Onu da düşündüm ama aşık olan adam böyle bir durumda daha bakımlı olması gerekmez mi resmen ütü bile yapmadan kıyafetlerle geçiyor darmadağındı ve çok mutsuz görünüyordu. Saçları beyazlaşmıştı normalde bakımlı idi benle birlikteyken ama çökmüş resmen 10 yaş
Bu sitede içlik giyen adamın bile aldatma hikayesini okuduk. 😏😏😏

Back
X