6 ay ayrı evde yaşama

Belki de öncesinde döner diye bir umut da var içimde ama çok inatçı dediğini yapıyor bir yanım da gelmez diyor ben de bilmiyorum sonumuz ne olacak
Geldi bosanalim diyecek bundan eminim gururlu ol ve boşa bu arada seninki alışkanlık sevgi degil

Aldatıldım mı bilmiyorum elimde bir kanıt delil yok ki
Siz bence bir avukata danisin, dedigim şey tum suclar icin gecerli olabilir. Yani su an ikamet degisikligi yapmadigi surece evden ayrilmis gozukmuyor ki? Siz mutlu mesut yasiyor gozukuyorsunuz, mutlaka evi terkettiginide mesajla soylemesini saglayin.

Birde bundan sonra asla telefonda tartışmayın, hakaret / tehdit etmeden tartismalarinizi / konusmalarinizi mesajlasarak yapin.

Ben bunu basit bir hovardalik kacisi gibi goremedim, uzgunum, esiniz avukat tutmus ve onun bilgisi dahilinde ilerliyorsa su surecte evlerinizi satmak, vadeli hesaplarinizi bosaltmak dahil bircok sey yapıyor olabilir.

Lutfen bi avukatla görüşün.

Ayrica imzali kagidi ne icin verdiniz?

Siz bence bir avukata danisin, dedigim şey tum suclar icin gecerli olabilir. Yani su an ikamet degisikligi yapmadigi surece evden ayrilmis gozukmuyor ki?

Birde bundan sonra asla telefonda tartışmayın, hakaret / tehdit etmeden tartismalarinizi / konusmalarinizi mesajlasarak yapin.

Ben bunu basit bir hovardalik kacisi gibi goremedim, uzgunum, esiniz avukat tutmus ve onun bilgisi dahilinde ilerliyorsa su surecte evlerinizi satmak, vadeli hesaplarinizi bosaltmak dahil bircok sey yapıyor olabilir.

Boşanmayı başlatsın diye verdim. Mal ve para konusunda istediğin şeyleri alabilirsin diyor sürekli para yolluyor para konusunda kaçırma gibi bir durumu yok. İstediğin herşeyi alabilirsin dedi. Sadece benimle konuşma bu süre boyunca diyor anlamadım

Siz bence bir avukata danisin, dedigim şey tum suclar icin gecerli olabilir. Yani su an ikamet degisikligi yapmadigi surece evden ayrilmis gozukmuyor ki? Siz mutlu mesut yasiyor gozukuyorsunuz, mutlaka evi terkettiginide mesajla soylemesini saglayin.

aynı işyerinde çalışanlar çok mutsuz gezdiğini kimseyle konuşmadığını çok kötü göründüğünü söylediler. Açıkçası hiç iç açıcı bir durumda değil kendi de . Kendini eve kapatmış hiçbir sosyal iletişimi yok kimseyle ki kendi çok sosyaldi

Daha önce de terapi almıştım çok faydasını görmedim şu an inanın işime zor gidip geliyorum. Zaman geçmiyor resmen kendi kendime eziyet ediyorum
Değmez ya bir erkek için. Çok genç yaşda evlenmiş o da. O zaman yaşayamadıklarını şimdi yaşamak istiyor belli ki. Belki daha iyi bir doktor bulursunuz. Böyle hastalık kaparsınız ya. Bir tanıdık vardı, eşi 4 çocukla kadından boşandı, gitti başkasıyla evlendi. Kadın da kanser oldu, ameliyatlarla uğraşırdı. Değmez, siz de kendinizi daha fazla yıpratmamaya çalışın, sağlığınız hepsinden önemli. Bu adam için üzülmeye bile değmez, zaten 20 senede böyle birinden bıkmış olmanız gerekirdi.

Hangi sehirdesini

Acaba birine aşık oldu kendinimi dinliyor ne diyor esiniz
Onu da düşündüm ama aşık olan adam böyle bir durumda daha bakımlı olması gerekmez mi resmen ütü bile yapmadan kıyafetlerle geçiyor darmadağındı ve çok mutsuz görünüyordu. Saçları beyazlaşmıştı normalde bakımlı idi benle birlikteyken ama çökmüş resmen 10 yaş

Bence he diyin gitsin evden, sonra da hemmen dava açın. Aldatmanın kanıtlarını topkadınız mi??

Onu da düşündüm ama aşık olan adam böyle bir durumda daha bakımlı olması gerekmez mi resmen ütü bile yapmadan kıyafetlerle geçiyor darmadağındı ve çok mutsuz görünüyordu. Saçları beyazlaşmıştı normalde bakımlı idi benle birlikteyken ama çökmüş resmen 10 yaş

Belki kadın terk etti, belki yüz bulamadı...hazır berikinden tekmeyi yemişken tammm tekme etme zamanı geleği şaşsın😆😆😆

Hangi sehirdesini

Acaba birine aşık oldu kendinimi dinliyor ne diyor esiniz
Onu da düşündüm ama aşık olan adam böyle bir durumda daha bakımlı olması gerekmez mi resmen ütü bile yapmadan kıyafetlerle geçiyor darmadağındı ve çok mutsuz görünüyordu. Saçları beyazlaşmıştı normalde bakımlı idi benle birlikteyken ama çökmüş resmen 10
Belki kadın terk etti, belki yüz bulamadı...hazır berikinden tekmeyi yemişken tammm tekme etme zamanı geleği şaşsın😆😆😆
Benim görüşmeye hazır olduğumu biliyor tekme yese dönmez miydi. Ya da biz ayrılır ayrılmaz hemen ondan da mı ayrıldı eğer varsa ? Çünkü biz ayrılır ayrılmaz tamamen kendi içine kapanık bir hayat yaşıyor. Asla kimseyle görüşmüyor kadın değil erkeklerle de şu an görüşmüyor onu net biliyorum ona anlam veremiyorum o da depresyonda gibi duruyor

Ahh şuan aklıma geldi biz aldatma diyoruzda acaba bir hastalık ciktida ondanmi uzaklaştı sizden

Ahh şuan aklıma geldi biz aldatma diyoruzda acaba bir hastalık ciktida ondanmi uzaklaştı sizden
Nasıl bir hastalık sanmam . Çünkü biz ayrılmadan önceki durumu iyiydi ben telefonunu kurcaladım onu görünce kendini tamamen kapattı iletişime ve evi terk etti. Hastalıkla bağlantısı olsa neden telefon olayından sonra gitsin?

Bizim durumumuzda olan bu kadar süre evleri ayırıp sonra birleşen birileri var mıdır? Bu durum işimize yarar mı işler daha mı kötüye gider? Hiçbir fikir yürütemiyorum.

Nasıl bir hastalık sanmam . Çünkü biz ayrılmadan önceki durumu iyiydi ben telefonunu kurcaladım onu görünce kendini tamamen kapattı iletişime ve evi terk etti. Hastalıkla bağlantısı olsa neden telefon olayından sonra gitsin?
Ne diyor peki anlamadim

Back
X