6. ay aşısı hakkinda bilgi verir misiniz anneler

zehra kaya

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
221
110
18
30
Kızlar yarın oğlumun 6. Ay aşısını yaptircaz sanırım 3 tane vuracaklar çok ateş yapıyor mu önceden almam gereken bir tedbir var mi sizler nasıl atlattiniz lütfen tecrübeli anneler beni bilgilendirir misiniz şimdiden çok panik yapıyorum ayrıca bir daha ki aşısı ne zaman olacak merak ediyorum

Kızımda bir yasa kadar olan tüm aşıları ateş yaptı geceyi hep acilde geçirdik ...Önceki aşıları ateş yapmadiysa çok korkmayın gitmeden ağrı kesici ateş düşürücü icirin

Kızımda bir yasa kadar olan tüm aşıları ateş yaptı geceyi hep acilde geçirdik ...Önceki aşıları ateş yapmadiysa çok korkmayın gitmeden ağrı kesici ateş düşürücü icirin
Acilde ne yaptılar peki. Ateşe nasıl bir müdahale yapıyorlar

Bazı bebeklerde ateş yapmıyor aşılar. Benim kızım hep hafif ateşle atlattı. İlaç kullanmamıza gerek bile kalmadı. Bazı anneler ateş çıkmadan önceden müdahale edip ilaç içiriyolar fakat ben tercih etmiyorum. Bence siz bebeğinizi takip edin. Hafif ateşlenirse evde kendiniz düşürmeye çalışın ılık kompresle. Acile gittiğinizde de dolven calpol dönüşümlü olarak veriyorlar. Yada fitil.

Aşı olmadan önce şakın ateş düşürücü vermeyin. Doktoruma sorduğumda böyle birşey çocuğun direncini düşüreceğini söyledi bilginiz olsun. Ateşi çıkarsa önce üstünü çıkartın. Hala devam ederse ılık suyla vücudunu silin. Hala devam ederse ateş düşürücü verebilirsiniz. 38 - 38,5 da ateş düşürücü veriliyor. O zamana kadar verilmemeli.

Oğlumun 38.1 oldu öyle verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…