Kuzum yumurtlama olmamış daha teste devam etKızlar
Ya 6 aralıktan sonra silikleşti akıntımda 2 gündür artmaya başladı daKuzum yumurtlama olmamış daha teste devam et
Devam et kuzum. Böyle olabiliyor. Daha olmamış yumurtlama. Su alımına dikkat ediyorsun değil mi? Hergün aynı saatte yapmaya özen göster. İlk idrarla yapmaYa 6 aralıktan sonra silikleşti akıntımda 2 gündür artmaya başladı da
Henüz yumurtlama değil gibi duruyor ama, istersen testi aldığın yere bi sor. En az test çizgisi kadar koyu olması lazım, yada daha koyuEn koyu bu
Henüz yumurtlama değil gibi duruyor ama, istersen testi aldığın yere bi sor. En az test çizgisi kadar koyu olması lazım, yada daha koyu
Bir gebenin günlüğü sayfasının Ovülasyon testini kullan kuzum. Bu arada bende pcosluyum. Kilon var mı ? Adetlerin düzenli mi bilmiyorum ama, kesinlikle kilo ver. Yumurtlama düzene giriyorTamam canım tekrardan yapmaya başlayayım öyleyse, pcos var bende pil göremedim bi türlü
Bu arada her ay yumurtlama olmayabilir. Stres yapmaTamam canım tekrardan yapmaya başlayayım öyleyse, pcos var bende pil göremedim bi türlü
Başladıysa belki yumurtlama yeni mi olacK acabaYa 6 aralıktan sonra silikleşti akıntımda 2 gündür artmaya başladı da
Aynı saatte yapmadın bazen senEn koyu bu
Yol canım zayıfım adetlerimde düzenli sayılır düşük yaptım Ekim ayında bu ay düzensiz olduBir gebenin günlüğü sayfasının Ovülasyon testini kullan kuzum. Bu arada bende pcosluyum. Kilon var mı ? Adetlerin düzenli mi bilmiyorum ama, kesinlikle kilo ver. Yumurtlama düzene giriyor
Olabilir ya bence de , ama yine yapmaya devam edeyim bi bakayımAynı saatte yapmadın bazen sen
Bence ondan farklı çıktı canım.
O zaman olur kuzum korkmaYol canım zayıfım adetlerimde düzenli sayılır düşük yaptım Ekim ayında bu ay düzensiz oldu
İnşallahO zaman olur kuzum korkma
Bilmiyorum ki bir türlü pik göremedim iki aydır böyleBu testlere çokta güvenmeyin siz değerlendirmeye devam edin bence çünkü testler bazen yanıltıyor
Ya benim geçen ay da böyleydi testler mi sorunlu ben mi sorunluyum çözemedimGeçen ay benim de böyleydi. Bundan bir tık koyu oldu ama pik olmadı sonra silikleşti. Adete kadar da bir daha koyulaşmadı. Testlerde bir sorun var mıdır bilmiyorum ama yumurta yeterince büyümeden çatladığında da böyle oluyormuş. Ben kendi adıma ondan şüpheleniyorum. Ama sizde pcos varsa böyle dalgalanmalar daha çok olur devam edin bence