Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El6-9 ay için kalın olmayan ince mont-hırka-bluz tayt vs arıyorum
Canim küçük gelcekse alma benim içim rahat etmez lcw omuzdan yakanin yanindan ölçunce 32 cm diğeri annem de kalmis onuda olcturdum oda 32 cm geldi ben daha uzun diye düşünüyordum sen kizinin bi hirkasi yada bi badisini olc bakalim seninkilerden büyükse alirsin
Elbise gecen koza giydirdi Lisa geldi seninki ne olur yada yaza doğru daha iyi olur penye bi defa giydi pembe beyaz çizgili hm 6-9 ay tayt gibi sarmiyo diğeri lcw 6-9 ay tayt bide bunlara bak
Canim küçük gelcekse alma benim içim rahat etmez lcw omuzdan yakanin yanindan ölçunce 32 cm diğeri annem de kalmis onuda olcturdum oda 32 cm geldi ben daha uzun diye düşünüyordum sen kizinin bi hirkasi yada bi badisini olc bakalim seninkilerden büyükse alirsin
CANIM 6-9 AYLIK URUNUM COK AMA BI TURLU YUKLEYEMIYORUM BEBEKTEN CEVAP BİLE ZOR YAZIYORUM SEN BANA KIZININ KILOSUNU SOYLE BEN ONA GORE BİŞEYLER VARSA YUKLEYEYIM