- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
arıyorum kızlar. fellik fellik aranıyorum. :):))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arıyorum kızlar. fellik fellik aranıyorum. :):))
selam,
bende aşağıdakiler var cnm:
kırmızı olan kanz 68 cm. yakasındaki kürk çıkartılabiliyor. 10 tl. tertemiz, hiç tüylenme bile yok.
pembe çizgili olan da smyk dan cool club 74 cm. içi penye astarlı. 10 tl. o da çok temiz, neredeyse giyilmedi her ikisi de.
Eki Görüntüle 1044675
Eki Görüntüle 1044676
Maalesef yagmurluk yok.
Jaspe bunları senden almak isterdim ama sana kırıldım geçen sen beni joker olarak gördünselam,
bende aşağıdakiler var cnm:
kırmızı olan kanz 68 cm. yakasındaki kürk çıkartılabiliyor. 10 tl. tertemiz, hiç tüylenme bile yok.
pembe çizgili olan da smyk dan cool club 74 cm. içi penye astarlı. 10 tl. o da çok temiz, neredeyse giyilmedi her ikisi de.
Eki Görüntüle 1044675
Eki Görüntüle 1044676
Yaaa cnm deme öyle. Senden önce siran arkadaş biraz geç cvp vermisti. O yüzden öyle oldu. O an ben de çok ikilemde kalmıştım inan..
6-9 ay kışlık var sadece. Sanırım size uymaz. Siz herhalde baharlik yazlik arıyorsunuz.
6-9 ay kışlık var sadece. Sanırım size uymaz. Siz herhalde baharlik yazlik arıyorsunuz.
Eki Görüntüle 1045858 Eki Görüntüle 1045859
2 side tambaharlik bende bunlar yine bakar im ilkinde 3_6 yaziyor ama6_9 da giydirdi ben begenirsem olcerim
canım 6-9 aylık urunum cok ama bı turlu yukleyemıyorum bebekten cevap bile zor yazıyorum sen bana kızının kılosunu soyle ben ona gore bişeyler varsa yukleyeyım![]()
ilki lcw diğerinin marka siz gibi birşey ama çok kaliteli cici birşey mali falan çok güzel büyüğünü bulsam yine alirim benim kizim 10 gün sonra ya sina girecek 1 ay önce küçük gelmeye başla di dediğim gibi istersen olcerim dar gelmez bol birşey gelirse boydan kisa gelir
güewllermiş. ne marka acaba. kızım 6 ayı bitirdi. 3-6 ay sanırım dar olur. yağmurluk tarzı montta bakıyorum haberin olsun:)