Bebek İkinci El 6-9 ay için kalın olmayan ince mont-hırka-bluz tayt vs arıyorum

arıyorum kızlar. fellik fellik aranıyorum. :):))

selam,
bende aşağıdakiler var cnm:
kırmızı olan kanz 68 cm. yakasındaki kürk çıkartılabiliyor. 10 tl. tertemiz, hiç tüylenme bile yok.
pembe çizgili olan da smyk dan cool club 74 cm. içi penye astarlı. 10 tl. o da çok temiz, neredeyse giyilmedi her ikisi de.

$20131202_140722.jpg

$20140323_111425.jpg

Son düzenleme:
selam,
bende aşağıdakiler var cnm:
kırmızı olan kanz 68 cm. yakasındaki kürk çıkartılabiliyor. 10 tl. tertemiz, hiç tüylenme bile yok.
pembe çizgili olan da smyk dan cool club 74 cm. içi penye astarlı. 10 tl. o da çok temiz, neredeyse giyilmedi her ikisi de.

Eki Görüntüle 1044675

Eki Görüntüle 1044676
Jaspe bunları senden almak isterdim ama sana kırıldım geçen sen beni joker olarak gördün :((

$Screenshot_2014-03-26-21-55-06.jpg $IMG_20140326_215008.jpg
2 side tambaharlik bende bunlar yine bakar im ilkinde 3_6 yaziyor ama6_9 da giydirdi ben begenirsem olcerim

İlki lcw diğerinin marka siz gibi birşey ama çok kaliteli cici birşey mali falan çok güzel büyüğünü bulsam yine alirim benim kizim 10 gün sonra ya sina girecek 1 ay önce küçük gelmeye başla di dediğim gibi istersen olcerim dar gelmez bol birşey gelirse boydan kisa gelir

CANIM 6-9 AYLIK URUNUM COK AMA BI TURLU YUKLEYEMIYORUM BEBEKTEN CEVAP BİLE ZOR YAZIYORUM SEN BANA KIZININ KILOSUNU SOYLE BEN ONA GORE BİŞEYLER VARSA YUKLEYEYIM:emir_bebek::emir_bebek:

canım 6-9 aylık urunum cok ama bı turlu yukleyemıyorum bebekten cevap bile zor yazıyorum sen bana kızının kılosunu soyle ben ona gore bişeyler varsa yukleyeyım:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba canım. şuan 8 kilo civarı. Tüylenmemiş kaliteli olmalı. O yüzden bildik çocuk markalarından arıyorum. Onlarınkiler kaliteli oluyor. Belli ediyor kendini çünkü. Yağmurluk mont hırka şirin pantolonlar. Bir göreyim elinde neler var.

ilki lcw diğerinin marka siz gibi birşey ama çok kaliteli cici birşey mali falan çok güzel büyüğünü bulsam yine alirim benim kizim 10 gün sonra ya sina girecek 1 ay önce küçük gelmeye başla di dediğim gibi istersen olcerim dar gelmez bol birşey gelirse boydan kisa gelir

nedir fiyatları. Renkleri birbirine çok yakın ama ikisinide öğreneyim. Kızım 8 kilo civarı.

güewllermiş. ne marka acaba. kızım 6 ayı bitirdi. 3-6 ay sanırım dar olur. yağmurluk tarzı montta bakıyorum haberin olsun:)

Merhaba Canım..
Arkadasın eklediği lcw marka hırkanın aynısından bende var. Jaspe arkadastan almıştım.
Çok begenerek giydiriyorum kızıma. Kızım 5 ay bir haftalık benim. Kilosu da en son 7.500 dü.
Benim kızıma büyük bile geliyor. Kalıbı büyük bu hırkanın.. Ama sen bilirsin yine de..
Fiyatı cok uygun. Ben 10 tl ye almıstım ama benımkı sıfırdı. Jaspe arkadasıtan aldığım tüm ürünler harika..

Back