6 +4 haftalık hamileyim, kalp atışı duyulmadı

Bizim bebişin kalp atışını biz 7+1 de gördük 5+1 de sadece kese vardı bebek görünmemişti. Çok küçük annesi ondan sen sakın canını sıkma.

bende seninle ayni durumdayim canim benim 7+4 haftalik hala gorunmuyo ama beta hcg tahliliim yuksek tek umodim tahlilin yuksek cikmasi
-kızlar tek doktorla kesinlikle sınırlı kalmayın ve lütfen tercihinizi özel bir doktordan yana yapın paranın yüzü suyu hürmetine pek bi ilgileniyorlar üstelik bulunduğunuz yerde doçent falan varsa onu tercih edin ben ilk devlete gittim adam yüzüme bakmadı oysaki şimdiki doktorum özelde doçent ve iyi çok şükür cebini bile arayabiliyorum soru sormak için bu arada benim kesem 6. haftada görüldü, kalp atışları 7. haftada duyuldu çokta geç kalmayın derim muayene için...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Selam kizlar
ben de hikayemi paylasmak isterim.musadenizle. adetime 2 gun kala disciye gitmem gerektigi icin tedbir amacli test yaptim silikncizgi cikti. Tabi o gece sabaha kadar 3 test daha yaptim onlar da silik ertesi gun 3 cubuk test daha daha koyu ama silik en sonunda uzerinde hamile ya da hamile degil yazan clearblue test aldim hamile yazisini gorunce icim rahatladi. Tabi hemen doktor randevusu yapmaya calistim ama burada kolay degil oyle. Neyse doktora gittim testten yaklasik 5 gun sonra idrardan bakti tmm hamilelik var daha kucuk 4 hafta dedi 14 gun sonra bir daha gel dedi. Sumdi bende belirti hic yok kasikta batma ve göğüste hassasiyet vardi onlarda gecti sayilir. Elimde ultrason fotosu da olmayinca kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum. Simdi size sorum su ki ben carsambaya dr gidecegim tam 6+0 olacak benim bir ultrasondan beklemem gereken ne olmali. Kalp atisi mumkun mu mesela

Canım bazen görülmeye biliyor içini ferah tut bir hafta sonrası tekrar git doktora.bende 6+5 de kalp atışı gördüm ama ses duymadım erkenmis.ihmal etme git 1 hafta sonra tekrar mümkünse başka bi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…