bende seninle ayni durumdayim canim benim 7+4 haftalik hala gorunmuyo ama beta hcg tahliliim yuksek tek umodim tahlilin yuksek cikmasimerhaba,
5 hafta 1 günlükken ilk doktora gittim alttan muayene etti ve kese var bebek yok, gözükmemesi normal 10 gün sonra kalp atışını ve bebeği görücez dedi. 10 gun sonra gittiğimde doktor farklıydı ve 6 hafta 4 günlük ancak sadece keseyi görüyorum dedi 5 hafta sonra bidaha gel dedi. boş gebelik ihtimali varsa 5 hafta beklemem riskli olmaz mı sizce?
bence baska bir doktora gorunbende seninle ayni durumdayim canim benim 7+4 haftalik hala gorunmuyo ama beta hcg tahliliim yuksek tek umodim tahlilin yuksek cikmasi
5 hafta dediğinden çok eminim ama kadın başından savdı orası da kesin o yüzden karıştırmıs olabılır kelimeleri diye düşünüyorum. Açıkçası görünmücek diye bi korkum yok ancak bu haftalarda görülmesi de gerekirdi, sanırım bnm adet düzensizliğim gibi durumlardan dolayı geç gözükcek geç döllenme olabilir aletlerle alakalı olabilir. bebişim varsa ve 8 ay sonra gelcekse her halükarda görülcek inşallah.
yalnız ben kan testi vs. yaptırmadım beta hcg denilen şeyi bilemiyorum, sanırım bu hafta baska bı hastaneye gittiğimde bebek görünmezse yaptırabilirler. Allah'ım hayırlısını versin güzel anneler hepimiz için. haberleri veririm inşallah burdan :)
Bende kan testlerini daha yeni yaptiracagim tam 6 hafta 2 Günlükler kalp atışını dinledik doktorum sonra test dedi ama 3 gün önce duyamamistik benimde adet düzensizliği m var ve attention hesaplarsam daha büyük olmalı doktor geç döllenme olmuş dedi seninde öyledir belki 1 hafta sonra tekrar git
Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah. Benim de ilk gittiğimde bebeğim bir hafta küçük görünüyordu. 3 hafta sonra tekrar bakıldığında o bir haftalık arayı kapatmış 4 gün fazladan bile büyümüş. Çok hızlı büyüyorlar. Merak etme normalden küçük görünmesi sıkıntı değil.aynen dediğin gibi 9 gün geriden geliyoruz. bugün Ankara 19 mayıs hastanesi Baran Hanıma gittim hatta şimdi geldim. Bebişimin kalp atışlarını duyduk eşimle :) 7 hafta art1 1 günlük olmalıyken 6 hafta + 3 günlük gözüktü. bebeğim henüz 5.5 mm yani daha çok minik ve kalp atışları var. ilk bebeğim o kadar şahane bi duygu ki 24 saat mide bulantıları kusma halsizlik keyifsizlik ve ağzıma hıcbı sey alamıyorken artık hepsi güzel, bebeğimize değer. İsteyen herkese versin güzel Allahım. bu kesinlikle bir mucize. İçimde minik bir kalp var :) elhamdülillah.
hmm bunu bilmiyordum hadi inşallah :)) çok teşekkür ederim canım Allah kucağımıza da almayı nasip etsin minikleri :)Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah. Benim de ilk gittiğimde bebeğim bir hafta küçük görünüyordu. 3 hafta sonra tekrar bakıldığında o bir haftalık arayı kapatmış 4 gün fazladan bile büyümüş. Çok hızlı büyüyorlar. Merak etme normalden küçük görünmesi sıkıntı değil.
aynen dediğin gibi 9 gün geriden geliyoruz. bugün Ankara 19 mayıs hastanesi Baran Hanıma gittim hatta şimdi geldim. Bebişimin kalp atışlarını duyduk eşimle :) 7 hafta art1 1 günlük olmalıyken 6 hafta + 3 günlük gözüktü. bebeğim henüz 5.5 mm yani daha çok minik ve kalp atışları var. ilk bebeğim o kadar şahane bi duygu ki 24 saat mide bulantıları kusma halsizlik keyifsizlik ve ağzıma hıcbı sey alamıyorken artık hepsi güzel, bebeğimize değer. İsteyen herkese versin güzel Allahım. bu kesinlikle bir mucize. İçimde minik bir kalp var :) elhamdülillah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?