Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6+2 kalp atışını duyamadık ve kanama alanının büyüdüğünü söyledi doktor perşembe tekrar randevuya çağırdı siz kaç haftalıkken duydunuz acaba duymazsak kürtaj dedi doktor
6+2 kalp atışını duyamadık ve kanama alanının büyüdüğünü söyledi doktor perşembe tekrar randevuya çağırdı siz kaç haftalıkken duydunuz acaba duymazsak kürtaj dedi doktor
Altı haftalıkken duymaman gayet çok normal bunun takılacak bir durum yok sekizinci haftaya kadar süresi var kesse etrafında kanama varsa onun için ilaç vermesi gerekiyordu kanama kese etrafında mı yoksa normal kanama oluyor mu bu da önemli çünkü aynı şekilde beni de kesti etrafında kanamalar mevcut ve dördüncü aya kadar da bu devam edecek ilaç verdi kullanıyorum hiçbir sıkıntı da yaşamıyorum inşallah yaşamayız da kalp atışını altı haftalık dört gün duymustum ama duydum o kadar çok azdı kı ben daha sesini ilk defa canlı canlı gümbür gümbür duyusum 11. haftada oldu bunlara takılma stres yaparsın daha kötü olur kendini üzme böyle şeylerle kes etrafında kahaman varsa korkulacak bir durum yok kalp atışını duymaman çok normal ama ilaç vermesi gerekiyor ben doğru anladıysam kese etrafında bir kanamaysa tekrardan söyliyim ki yanlış bilgi vermiş olmayım diğer türlü bilmiyorum ama kalp atışını duyacaksındır kesenin boyu iyiyse bunlarda bir sorun yoksa korkma bence