6+2 haftalık. Bebek kalp atışı yok

Hanımlar bu durumu yaşayıpta sonra bebek kalp atışları duyan var mı?
Canım merhaba aynı durumdayım 6+2 duyuldu ama az yavaş sata göre 7+1 olmam gerekiyordu dün tekrar gittim 7+1 olmuş ve daha iyi duyduk ama benim farklı risklerim var kese etrafında kanama vs. Progestan kullanıyorum. Doktorun dediği bir hafta geç döllenme. 6+2 erken hiç stres yapma duyarsın inşallah 🧿

Canım merhaba aynı durumdayım 6+2 duyuldu ama az yavaş sata göre 7+1 olmam gerekiyordu dün tekrar gittim 7+1 olmuş ve daha iyi duyduk ama benim farklı risklerim var kese etrafında kanama vs. Progestan kullanıyorum. Doktorun dediği bir hafta geç döllenme. 6+2 erken hiç stres yapma duyarsın inşallah 🧿
İnşAllah canım benim 🤲🏼 Allah büyüktür ❤ Sizin bebeğinizde sağ salim dünyaya gelsin canım 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Senin de geç döllenme olabilir, sakın stres yapma stresten etkileniyor, beta baktırdın mı ? Yükselme nasıl, ama duyacaksın içim çok rahat bir hafta sabır et. Dua edelim birbirimize ❤️ belirtiler takip et lekelenmen var mı karın ağrın var mı onlara bak, doktorum dedi ki mide bulantısı iyi kalp atışı olduğunu gösterir benimde iki gün önce gerçekten şiddetli başladı. Ama bir arkadaşım da tüm belirtiler vardı. kalp atışı durmuştu. Allah ne derse o olacak canım

Senin de geç döllenme olabilir, sakın stres yapma stresten etkileniyor, beta baktırdın mı ? Yükselme nasıl, ama duyacaksın içim çok rahat bir hafta sabır et. Dua edelim birbirimize ❤️ belirtiler takip et lekelenmen var mı karın ağrın var mı onlara bak, mide doktorum dedi mide bulantı iyi kalp atışı olduğunu gösterir benide iki gün önce geçerken şiddetli başladı. Ama bir arkadaşım da tüm belirtiler vardı. kalkalı atışı durmuştu. Allah ne derse o olacak canım
Canım bende yemeklere karşı hassasiyet var, mesela en sevdiğim yemeye artık nefret ediyorum sanki yesem midem kalkacakmış gibi. Bide kahve rengi akıntım var ama ağrım sızım yok karnımda

Canım bende yemeklere karşı hassasiyet var, mesela en sevdiğim yemeye artık nefret ediyorum sanki yesem midem kalkacakmış gibi. Bide kahve rengi akıntım var ama ağrım sızım yok karnımda
Kahverengi lekelenmem yoğun mu ? Doktora söyledin mi bunu ? Belki Progestan başlardı çok yoğunlaşırsa bir görünmende fayda var derim benimde öyle başladı kahverengi lekelenme işte hemen gittim kanama alanı görüldü, ve halen sadece lavaboya kalıyorum, Sürekli yatıyorum

Kahverengi lekelenmem yoğun mu ? Doktora söyledin mi bunu ? Belki Progestan başlardı çok yoğunlaşırsa bir görünmende fayda var derim benimde öyle başladı kahverengi lekelenme işte hemen gittim kanama alanı görüldü, ve halen sadece lavaboya kalıyorum, Sürekli yatıyorum
Doktora gitmek istiyorumda ama ancak önümüzdeki haftanın beşinci gününe randevu var. O zamana jadar kötü bişey olmaz değil mi?

Doktora gitmek istiyorumda ama ancak önümüzdeki haftanın beşinci gününe randevu var. O zamana jadar kötü bişey olmaz değil mi?
Canım onu bilemem ama kahverengi lekelenmen var ise gitmen de fayda var derim. Belki ilaç başlarlar. Çünkü benim bir damla geldi hemen gittim kese etrafında kanama alanı görüldü. Her hamilelik aynı olmaz ama tabiki. Olmadı bir özele falan git en azından bir muayene ol acilden

Canım onu bilemem ama kahverengi lekelenmen var ise gitmen de fayda var derim. Belki ilaç başlarlar. Çünkü benim bir damla geldi hemen gittim kese etrafında kanama alanı görüldü. Her hamilelik aynı olmaz ama tabiki. Olmadı bir özele falan git en azından bir muayene ol acilden
Öyle yaparım ozaman. Devlet hastanelerinin acil bölümleri vardır değil mi?

Canım onu hiç bilmiyorum, devletin acili var mı yok mu bakarlar mı bilgim yok
Yinede tüm bilgilere göre teşekkür ederim canım ❤ Allah senden razı olsun. Hepinize dua edecem
Canım onu hiç bilmiyorum, devletin acili var mı yok mu bakarlar mı bilgim yok
Ben yemek yiyemiyorum ne yapa bilirim? Dün sabah yemeğinden başka hiçbirşey yiyemedim midem kaldrmıyo

ben devlet hastanesine gidecemde umarım iyi olur makineleri. İlk başda özele gittim ama zam gelmiş çok pahalanmış o yüzden bu kez devlete gideceğim
Merak etmeyin bir şey olmaz kalp atışı varsa duyulur özel devlet farketmez.. 🙏🙏
Evet sgklı muayene ücretleri 1000 tl gibi fiyatlar duyuyorum özelde ya

Merak etmeyin bir şey olmaz kalp atışı varsa duyulur özel devlet farketmez.. 🙏🙏
Evet sgklı muayene ücretleri 1000 tl gibi fiyatlar duyuyorum özelde ya
Allah razı olsun canım. Yo çokta paha değil ama mesela kadın doğuma giriş ücreti 320 Lira olmuş eskiden 270 liraydı. Bide kan tahlili vermek falan onlarda para istiyolar. Yeni hamile olduğumu öğrendiğimde baktım devlette randevu yok. Bende mecbur özelden randevu aldım

Yinede tüm bilgilere göre teşekkür ederim canım ❤ Allah senden razı olsun. Hepinize dua edecem

Ben yemek yiyemiyorum ne yapa bilirim? Dün sabah yemeğinden başka hiçbirşey yiyemedim midem kaldrmıyo
Canım bende öyleyim bende kuru bulantı var, eksi elma ye, tost falan ye,

Canım benim geç döllenme değildi ona rağmen 6+1 de duyulmadı alttan da bakmıştı, 7+3 de gittiğimde duyulmuştu, takma kafana şimdiden.

Canım benim geç döllenme değildi ona rağmen 6+1 de duyulmadı alttan da bakmıştı, 7+3 de gittiğimde duyulmuştu, takma kafana şimdiden.
Çok teşekkür ederim hepiniz yüreğime su serptiniz Allah razı olsun. Sabırla bekleyecem sekizinci haftamı 🤲🏼🥺

X