6+2 günlük gebelikte hiç bir belirti hissetmemek normal mi?

Nereckiler

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
45
26
29
Merhaba arkadaşlar,
Ben 6+2 günlük hamileyim. Gögüs ağrım dışında hiç bir belirtim yok mide bulantısı baş dönmesi vs. Böyle Bi hamilelik geçiren var mı? Birde henüz kalp atışını duyamadım 1hafta geriden geliyor dedi doktor salı günü doktora gittim yolk kesesi oluşmuş dedi sadece cumartesi günü tekrar gidicem ama çok endişeliyim birşey olmasından çok korkuyorum.

Merhaba canım bende 5+6 hafalık hamileyim
Bende de hiçbir belirti yok sadece göhüs ağrısı mide bulantı baş dönmem hiç yok. hamile değil gibiyim.
sadece karnımda çok şişkinlik var o kadar bende dün bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür sıkınt yapma kendine sende duyarsın :)

Ben de 6. Haftamdayım göğüs hassasiyetinden başka belirtim yok. Bence sorun teşkil edecek bir durum yok ben olumlu düşünüyorum hep kötüyü çağırmıyorum 👼❤️

Merhaba arkadaşlar,
Ben 6+2 günlük hamileyim. Gögüs ağrım dışında hiç bir belirtim yok mide bulantısı baş dönmesi vs. Böyle Bi hamilelik geçiren var mı? Birde henüz kalp atışını duyamadım 1hafta geriden geliyor dedi doktor salı günü doktora gittim yolk kesesi oluşmuş dedi sadece cumartesi günü tekrar gidicem ama çok endişeliyim birşey olmasından çok korkuyorum.
10 güne başlar merak etme, inşallah bulantı yaşamayan şanslılardan olursun🙏 ben 6+2de ilk kez gitmiştim dr.a ve sadece yolk kesesi vardı aynı senin gibi. 7+4te duymuştuk kalp atışını.

Zaman öyle hızlı geçiyor ki... daha dün gibiydi bulantıdan ayakta duramazdım ama şimdi büyüdü de mutfak dolaplarını boşaltıyor yaramaz bücür

Bende de hiçbir belirti yok sadece göhüs ağrısı mide bulantı baş dönmem hiç yok. hamile değil gibiyim.
sadece karnımda çok şişkinlik var o kadar bende dün bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür sıkınt yapma kendine sende duyarsın :)
Ben de 5+6, bugun gittim kalp atisi duyulmadi. Hoş devlet hastanesi oldugu icin pek umursamiyolar. Doktor ve asistani daha ultrason makinasinda yakinlastirmak icin 5dakika uhrastilar 😂 sonra gulerek makina yeni ondan dediler, yersen.. Oyuzden cok bisey beklemiyorum devlet hastanesinden. Hersey yolunda 10 gun sonra gekrar gelin dedi sadece. Zaten ozel hastane arayisim vardi, daha da gitmem devlet hastanesine

Merhabalar 7. Haftada karından duyulmasa da vajinal ultrasonda duyulur merak etmeyin benim öyle olmuştu. Ve dediğiniz haftalarda hiç belirtim yoktu halinize şükredin çünkü çok zor geçirenler var sanırım biz şanslı olanlardanız. Bebeğiniz iyi merak etmeyin :))

Kalp atışını duymamanız dışında huzursuz olacak birşey yok, ne mutlu işte olmasın bulantı vs
Geç döllenmede kalp atışı biraz geç duyuluyor bu normal
Herkesin başı dönecek midesi bulanacak diye birşey yokki

Ben de 5+6, bugun gittim kalp atisi duyulmadi. Hoş devlet hastanesi oldugu icin pek umursamiyolar. Doktor ve asistani daha ultrason makinasinda yakinlastirmak icin 5dakika uhrastilar 😂 sonra gulerek makina yeni ondan dediler, yersen.. Oyuzden cok bisey beklemiyorum devlet hastanesinden. Hersey yolunda 10 gun sonra gekrar gelin dedi sadece. Zaten ozel hastane arayisim vardi, daha da gitmem devlet

Kalp atışını vajinal ultrason da mı duydunuz acaba karından ultrasonla mı? Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın 🙏❣️

Merhabalar 7. Haftada karından duyulmasa da vajinal ultrasonda duyulur merak etmeyin benim öyle olmuştu. Ve dediğiniz haftalarda hiç belirtim yoktu halinize şükredin çünkü çok zor geçirenler var sanırım biz şanslı olanlardanız. Bebeğiniz iyi merak etmeyin :))
Moral için çok teşekkür ederim 🥰 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏

ultrasonunuzda yazan yazıları paylaşbilir misiniz ? gs crl vs

X