Bebek İkinci El 6-18 ay arası kız bebek kıyafetleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi sdoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
9 ay takım pembe satıldımı satılmadıysa puma ev ayakkabıları şortları alabilir miyim canım 30 tl ye verirsen o pembe takım kalıbı büyük gibi 10 aylıkken giydirebilir miyim

Cnm ya şu 20 numara siyah puantiyeli ayakabı benim kızıma olur mu tam 12 aylık- satılmadıysa soruyorum tabii

9 ay takım pembe satıldımı satılmadıysa puma ev ayakkabıları şortları alabilir miyim canım 30 tl ye verirsen o pembe takım kalıbı büyük gibi 10 aylıkken giydirebilir miyim

Pembe takım ve şortlar satılmadı ama ayakkabı için sizden ses çıkmayınca diğer arkadaşa söz verdim pembe takımın alt kısmını rahat giydirebilirsin benim kızım şuan 19 aylık o halde oluyo ama üst kısmına bişey diyemem kızınıza bağlı biraz

Cnm ya şu 20 numara siyah puantiyeli ayakabı benim kızıma olur mu tam 12 aylık- satılmadıysa soruyorum tabii

satılmadı canım ama normalde kaç numara giyiniyo kızın benim kızım biraz iri yapılı şuan 19 aylık ve 21-22 giyiniyo olur diye düşünüyorum ama yinede sen daha iyi bilirsin almaya karar verirsen haber ver yarın kargoya onuda ekleyim bidaha kargo ücreti ödeme olur mu

canım bana da bir kısmet omadı bugün işteydim telden girebildim sabah erkenden gördüm ilanını ama olsun optimum arkadışımın aldığını da sevindim,o da arıyordu,o arkadaş almazsa senin içinde uygunsa ben bu akşam söylediğim ürünleri almak istiyorum eft yaparım

Tamam canım almazsa yarın sabah dönerim

tamam o zaman özelden tel.no mu gönderiyorum oradan mesaj atarsınız buradan kaçırıyorum yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…