Bebek Beslenmesi 6-12 İlk Adım Sütü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nursati

12 yıl bekledim seni
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
610
4
296
Ankara
Bilinen firmalardan birisi 6-12 ay için ilk adım sütü üretmiş. Muhtemelen inek sütüdür. Bebeğine içiren varmı? veya hangi bebek gıdasını hazırlamakta kullandınız?

1 yaş öncesi sütü olduğu için tereddütlüyüm. Deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.
Kuzuların gülücükleriyle dolu sağlıklı günler

pınarınkinden bahsediyosan ben veriyorum.. sabah kahvaltısında ya da muhallebi yaparken. ama bu sütü kaynatmamak gerekiyo içindeki vitaminler için, ben pirinç kırığı, mısır unu filan önce suyla pişirip ocaktan indirince süt koyarak kıvam veriyorum. doktora da toz olanlar yerine bunu kullandığımı söylediğimde kullanma demedi..istersen üstünde danışma telefon numarası var, ara aklına takılanları sor, ben öyle yapmıştım.

paketteki sütler yerine kendiniz alıp kaynatsanız çok daha sağlıklı olur bence.Cicili bicili kutularla,üstüne ilk adım sütü yazmakla olmuyor malesef,hiçbir faydası yok bu sütlerin.

paketteki sütler yerine kendiniz alıp kaynatsanız çok daha sağlıklı olur bence.Cicili bicili kutularla,üstüne ilk adım sütü yazmakla olmuyor malesef,hiçbir faydası yok bu sütlerin.

keşke herkesin gönül rahatlığıyla alacağı, kaynatıp mis gibi verebileceği sütler olsa, malesef çoğumuz bu konuda çok şanssızız. üstündekilere bakarak bu sütleri kullanan olduğuna da inanmıyorum, çocuk değiliz sonuçta ama çocuk yetiştiriyoruz, her ay aksatmadan gittiğimiz doktor ısrarla inek sütü kullanma derken elimizden gelen tek şey bildik bir markaya güvenmek...belki haklısınız ama ben yine de hiçbir faydası olmadığını düşünmüyorum. sudan, ete, süte ,sebzeye kadar herşeyde bu kadar oyun varken bu ülke şartlarında yapabileceğimiz tek şey herhangi birine güvenmek. bu da kişisel tabi...sizin adınıza sevindim yine de doğal sütle bebeklerinizi besleyebildiğiniz için.

bende ilk defa dün akşam verdim çok da severek içti ama bende kararsızım,doktorumuza sorucam gittiğimiz zaman....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…